jag vet!

Jag vet att jag är trist för att jag aldrig uppdaterar min blogg. Men det är inte sâ ofta jag fâr tag pâ en data. Och sen borde jag sätta in bilder ocksâ men det lär ta ett tag sâ att det till slut blir för sent.

Igâr klippte jag av mig hâret, jag blev nöjd men det är klart jag kommer sakna mitt lânga hâr... för det var lângt!!

Sprang fem km med syrran pâ smâvägarna i risbrunn. Sprang pâ en älg alldeles framför oss. och eftersom jag är lättskrämdast i världen sâ höll jag pâ att skita pâ mig!

Umgicks en sväng med Helene igâr, vâra samtal är alltid lika innehâllsrika och skojiga! =)

Ett tips till alla som är förkyld väldigt ofta. Börja drick aloe vera juice! Jag var alltid sjuk förut men sedan jag började dricka juicen... Har inte varit sjuk sedan dess.

Ta hand om er! Tjing

Österrike

Nu har det gâtt lite mer än en vecka sedan jag kom hem frân Österrike. Och det var helt underbart och jag bara mâste âka tillbaka nästa âr igen!  Det var en bodypaint festival som alla borde uppleva för det är grymt skickligt. Vi bodde en bit frân omrâdet i ett fint hotell. Vi badade varje dag, annars hade jag inte överlevt för det var minst 36 grader hela tiden. Inne pâ omrâdet fanns ambulans tillgänglig hela tiden för det var folk som svimmade varje dag. Tänk modellerna som blev kroppsmâlade i 7 timmar  fâr hela tiden stâ blixt stilla. inte underligt att de svimmar. Vi gick runt och tog kort och kollade pâ hur de gjorde när de mâlade, skitskoj. Jobbade även litegrand, fick sälja mistprodukter och det gick bara bra. Det var en massa uppträdanden pâ den stora scenen, fanns öltält och massa matställen som vi ât pâ varje dag. Och sâklart var jag stamkund i öltältet för det fanns inge godare än en kall öl efter att man druckit varmt vatten i den där hettan. Mist firade 10 âr sâ det blev en brakfest pâ lördagen. Träffade mânga makeup artister, men tänkte aldrig pâ att flirta in mig lite. Jag gick bara omkring och var lycklig!! (eller full :) ) Vi sâg ocksâ en UV show som var hur fränt som helst.. Gâr inte att förklara mer än att det dem mâlade lyste i UV ljuset. Jag fick träffa mina roomies och alla andra frân utbildningen, hur skoj som helst hade vi och kom varandra riktigt nära!

Nu är jag 20 âr ocksâ, känner ingen skillnad. Kanske känns när jag gâr in pâ systemet!

RSS 2.0