måndag

Då var det helt plötsligt måndag...
Jag klev upp halv 8 idag för att rensa garderoben, packa, duscha, tvätta. Allt på samma gång och kl 1 ska jag vara färdig för att åka och jobba.
Imorgon kväll kommer jag hem och ingen är gladare än jag!
Kommer nog inte skriva på en stund eftersom jag är hemma och inte prioriterar datan. Tar inte med mig datan heller. Näe nu har jag inte tid..
/ICH

fredag!

Shit.. det är redan fredag och jag känner mig stressad, jag åker ju hem snart! Det är som sagt mycket som ska planeras å packas för att jag ska få hem så mycket som möjligt. Men jag har inte rört en pryl än.
Nu, off to work!
Pusshej /ICH

onsdag

För att jag har haft denna sminkningen en hel dag plus en lång promenad så ser den hyfsad ut.
Nu borde jag ta tag i garderoben, men jag har ingen lust så jag vet inte.. Är hungrig å!
/ICH

Hjärnan

Hatar att min hjärna är inställd på vissa saker.. För exempel på söndagar så behöver man inte göra nånting (säger min hjärna) och jag blir galen av att inte göra nåt men ändå gör jag det.
Och att om jag vet det finns en iskaffe i kylen så kan inte min hjärna sluta tänka på det, även fast jag nyss ätit och är proppmätt och egentligen inte alls är sugen på den.
Nu är även min hjärna inställd på att jag snart ska flytta hem, och det får gärna ske imorrn för jag kan inte sluta tänka på det! Jag längtar!!
Ändå fast det finns tusen frågetecken och vet typ ingenting så tror jag det kommer bli en asbra sommar..
/ICH

måndag

I fredags gick jag och Öys till en pub, drack två öl var, åt en pizza och spelade lite biljard.. Sen gick vi hem igen. En riktigt mysig fredag var det. Sen har vi bara varit hemma.. såå jobbigt när jag inte har råd med nåt annat.
Hoppas verkligen att jag får mig något kul jobb i Sveg med en gång jag kommer hem för norge ruinerar mig.. Men samtidigt så är jag ju så glad för att jag jobbar på make up store och skulle aldrig byta ut det med något annat här. För hade det inte varit för jobbet så hade jag flyttat tidigare!
/
I veckan ska jag rensa i garderoben och packa ihop en massa som jag inte behöver här längre..
/ICH

Fräscha fredag

Grattis till Janne och Stigi som fick en bäbis 03.36 i morse.. Längtar tills jag får snusa på henne.
Och om det inte har ändrats då hon kom ut så ska hon heta Angelica. Och då uttalar man det med ett tydligt G. =)
/
Idag känner jag mig fräsch med en naturell sminkning!
Och jag vet faktiskt inte vad jag gör med munnen, gör alltid nå fult med den eller så ser den bara konstig ut.
Trevlig helg
/ICH

vill vill vill

Tack Ida E... ska se på det nästa gång. =)
Jag skulle verkligen behöva en datakurs och lära hur man fixar med bilder för jag tycker det är så kul.
Skulle verkligen behöva fixa om min blogg också, med lite nyare bilder å så... Meen jag vet inte hur man gör. Jag vågar inte fråga någon stackare heller.
/
Sminkade 2 damer idag och blev kär i den enas bäbis. När jag sa lite fjolligt "Heeeej söta" så flög nappen ut och fick se det största tandlösa smilet jag sett, så himla gulligt.
Tror bestämt att jag saknar ihjäl mig efter mina tjejor hemma (delvis mina iaf).
/
Är det någon som vill ställa upp som modell i juni när jag bor hemma i Sveg? Jag hade tänkt göra min portfolio lite större och jag har massa smaskiga ideér. Någon?
/ICH

Black and white

Shit va stor den blev.... Hur tusan ändrar man det då? Har noll koll..
/ICH

onsdag

Det är onödigt att ödsla energi på en person som inte förtjänar det... Så därför släpper jag det här och nu ändå fast han har snott av mig för över 1000 kr.
Jag är så glad för det jag har och det ska jag fokusera på!
/ICH

på sant

Idag mår jag toppen och är lite stolt över mig själv.. Måtte det fortsätta så!
/
Jag, Cattis Hjorth har börjat läsa en bok, på sant. Den heter The Secret och redan efter 40 sidor så har den påverkat mig positivt, det trodde jag inte.
/
Om bara 2 veckor åker jag hem igen, sjukt kul!
/ICH

tänk positivt

Jaha... nu har bilen dött. Och jag kan ingenting om sånt. Den låter förjäkligt när jag försöker starta den. Öys har inte heller så stor koll, får se vad han gör när han kommer hem.
Det blir väl regn och tåg ett tag framöver, buhuuu! Man blir bra bekväm när man har bil.
/
Gjort illa mitt knä, det sa brak och nu är det lite svullet. Men en sjukgymnast kollade på det och sa det inte är nå allvarligt. Det låser sig ibland och då åker det åt sidan. Så det är bara att köra på!
/ICH

lördag

Tiden har bara runnit iväg idag på jobb. Dels för att det är så kul att jobba med Kristin för vi har alltid saker att prata om och sen har det varit folk nästan hela tiden.
Sminkade en som ALDRIG hade blivit nöjd när någon annan hade sminkat henne. Det var hon mycket tydlig med att säga när hon kom, no pressure! MEN hon gick ut från butiken mycket snygg och nöjd. Sånt är så kul!
Ikväll vet jag inte vad det blir..
Dagens smokey
/ICH

Fredag

Glömde skriva att det bara var en varning för jag hade bara ett lyse fram. Som jag redan hade bett Öys köpa och skulle fixa fem minuter efter att polisen stod så lägligt och gömde sig.
Nu ska jag på jobb..
Och ni muppar i stugan i Tänndalen kan ju ha en myyysig helg..
/ICH

torsdag

Vet inte vad jag gör som gör att tiden går så fort...
Höll på att svälja tungan när jag blev stoppad av polisen ikväll, men fick en varning, phuh!
Blev lite silver idag.
/ICH

colours

Idag har det varit en otroligt grå dag och när jag var ute och gick så drog blåsten rakt igenom mig, höuva!
Nu har Öys iaf sagt att han ska komma till mig i sommar, men när vet jag inte. Vore ju bra att veta så man kan fixa boende, jobb osv.
Men jag har bara en sån skön känsla att jag vet det kommer ordna sig...!
Today with colours
/ICH

typiskt mig

Tänk att jag visste jag skulle tappa nagellack i golvet när jag möblerade i hyllorna på jobbet idag. Nu är jag lila på kläderna och över händerna, toppen! Inte så lätt att få bort nagellack.
/
För övrigt så flyger tiden..
/ICH

vill också

Jag ser att alla hemma är UTE i det fina vädret, sitter i någon snödriva, åker skoter ut på sjön, grillar och har svart på en kvart i högsta hugg. Fy satan vad jag hoppas på sånt väder i påsk när jag kommer hem!
/
Min make för dagen..
/ICH

shopping

Idag har jag och Kristin varit på Kvadrat... och det var typ den dagen, tiden har gått alldeles för snabbt.
Har inte shoppat nå mycket alls eftersom jag helt enkelt inte kan, bara det jag verkligen behövde. Hårklämma, leggings, basic linne, mascara, hårspray och en scarf.
Tack för idag min söta vän!
/
/ICH

torsdag

Nu har jag gjort helg.. så himla skönt. Och Öys näsa har fått en inflammation eller nåt liknande, därför har han inte kunnat andas genom näsan sen operationen. Så nu äter han penicillin också stackarn.
Snart ska vi till Janne och Stigi och kika på film, myskväll!
/ICH

RSS 2.0