ska jag?

Riktigt fint höstväder den här veckan, så får det gärna hålla i sig till december för min del. Här blir det väl ändå mest slask i vinter.
Jag kommer dagligen på en massa ideér om sminkningar och vart man ska knäppa kort och så... Men mitt problem är att jag inte har en sån där BRA kamera. Vet inte ens vad det heter eller hur man gör. Men man kan väl bli självlärd? Jag tror bestämt att jag måste spara ihop och köpa mig en sån.. Eller kommer det bli bortkastade pengar? För dem är ju ganska dyr!
Dagen har gått ganska fort.. Jag hade mittbena och flätor idag, såg tydligen inte ut som mig själv på jobbet.
Jag kom på en sak i november att längta till.. Båttur med jobbet och julbord och grejer. Men NÄHÄ, vi är inte fast anställd så vi får inte följa. Så det sket sig.
Vad ska jag längta till då rå?
/ICH

dark

Jag gillar inte... jag upprepar, gillar inte mörker! Till en viss del är det mysigt men för det mesta typ skrämmande.
Gick och handlade själv för en stund sen. Jag tänker alldeles för mycket. Typ: Sätt nycklarna mellan fingrarna, men det var kört för jag har bara en liten skåpnyckel så den skulle inte ens göra ont.
Eller vems nummer ska jag vara beredd att ringa om det skulle hända nåt? Det första jag tänker på är pappa men vad ska han kunna göra när jag är i stavanger och han i sveg? I och för sig så hann han med mycket när det brann på dalagatan och jag var den enda hemma. Han hann med att tala om hur jag skulle stänga av strömmen, ringa brandkåren, björn, anna, möbelaffären och ta sig själv till sveg på fyra minuter. Bra gjort Hjorth!
Åter till gåendes i mörkret. Jag tänker också hur jag skulle kunna slåss mot kanske 4 karlar... När jag har nått till det tänket, då springer jag hem. För springa, det kan jag. Skulle jag bli jagad i panik så vetta tusan om nån jäkel skulle hinna ifatt mig! =)
Nu ska jag kolla på hells kitchen på datan..
/ICH

svart

Kolsvart i vårat rum när vi kom hem. Fick gå ner till grannen och byta propp... Hon förstår verkligen ingenting hon. Då menar jag att hon är nollställd på riktigt, hon vet inte ens hur hon uttalar sitt eget namn typ. Men så är hon ju instängd i en källare hela dagarna...
Vad ska jag längta till då? För jag måste verkligen komma på nåt... behöver inte vara nåt stort..
Saknar mina fina små flickor där hemma!
/ICH

noise

Vaknade av ett mycket märkligt ljud kl 5 på morgonen. Det var någon som gnagde på väggen..........
Har en mystisk huvudvärk och rinnande ögon, något är på G. Men jag har tagit värktablett som jag hoppas hjälper.
För övrigt känner jag mig på bättre humör idag.. Har dammsugit och bäddat rent i sängen. Fast jag, Sanra och Mickan fick slåss lite med dammsugaren för det var stopp i röret, men nu funkar den igen.
Vill ha något skoj att se fram emot, något som inte är så långt bort som i jul när jag förhoppningsvis får åka hem.
Inte nu men nästa helg åker Sanra hem en tur, hur tusan ska jag klara mig då? =) Med min andra hjärnhalva borta så kan det ju bli lite tokigt.. haha
Jaha nähe, ska man åka och jobba kanske...
/ICH

bad bad mood

Alltså... vilken jävlig dag... Har varit på dåligt humör hela dagen på jobbet. Förbannad på dessa tarmar, gjort illa mig på saker och inte ett skit gick bra. Folk säger att jag ser sur ut och då blir man ju verkligen sugen på att le. Va faan är knyta korv att va så glad över? Sen har jag ont i en visdomstand också. Jag har redan dragit två st på grund av inflammation, måste denna också krångla!???
Varenda måndag då vi börjar 13.30 så säger jag alltid att imorgon (alltså tisdag) måste jag tvätta håret. Och varenda gång jag sagt det så har dem frågat om övertid så då har jag inte hunnit tvättat håret och måsta se hemsk ut ännu en dag. Men nu serrni, tvättade jag håret igår.. Och dem frågade inte om någon övertid! Sovmorgon imorrn, yes!
Nu ska jag kolla på film. Hoppas jag är på bättre humör imorrn, lite sömn så...
/ICH

fixa

Helgen sa psssst så var den över lika fort. Inte hunnit med mig själv. Igår var jag iaf på bio, såg "wall street, money that never sleeps"... Den var bra, mycket nuffrer men dock inte så mycket action. Helt okej ändå, jag gillar michael douglas.
Det ser ut som helvete uppepå och hoppas att det blir åtgärdat av de som fixat till denna mess. Helst idag för vi fick typ stå upp och äta frukost.
Det är bara att inse att det är måndag... bit ihop!
/ICH

punktum

Finally friday!
Go helg!
/ICH

regn

Idag har jag köpt mig ett paraply, kan komma till bra användning här.. Ser inte fram emot vintern här. Gillar inte vintern så mycket när man är i städer, slask slask.
Kommer aldrig glömma när jag var i stockholm med min klass i gymnasiet och jag hoppade på kryckor. Vi skulle gå från vandrarhemmet där vi bodde och en bra bit för att se teater. En tjej i min klass hade ont i magen och fick åka med bussen vi åkte till stockholm med. Men jag, som hoppade på kryckor blev inte erbjuden att åka med. Jag fick hoppa ja, Linda D var en trogen vän och gick med mig i min takt. Men det snöa och det var slask och det var förjävla långt. Sen skulle vi gå över vägen och jag tänkte skynda mig på lite för trafiken är ju fan farlig i storstäder. Såklart tappar kryckorna fotfästet (vet inte om kryckor har fotfäste men iaf) och jag slår på arslet. Jag blev sur, fick ont och var plaskblöt under hela teatern. Jag ville halvt som halvt strypa tjejen som fick åka buss. Men jag blev ganska glad sen när jag fick träffa Mikael Nyqvist! =)
Nu ska vi ut i regnet och plocka äpplen, sen blir det äpplepaj till idol!
/ICH

bra affär

Vi fick låna bilen av snälla John igår. Det blev en tur till ikea och inhandlade större themuggar (börjar bli den säsongen nu för jag fryser jämt) och sen det vi åkte dit för, ett torkställ.. Blir inte torrt när man hänger det ute längre. Regnstad!
Nu har halva veckan gått, redan! Synd vi inte alltid jobbade 6-14..
Blev så glad igår när jag fick ett meddelande av Lovis, hon skrev att hon saknade mig och undrade om jag inte skulle komma hem någon dag! SÖTA BARN!!!
Jag kan verkligen noll om politik... ja, mer hade jag inte att säga om den saken!
/ICH

dags att bestämma

Vi behöver snart inte prata med varandra... Tänket är lika.
Det är nice att sluta kl 2 för då har man ändå tid att fånga dagen..
Jag vill veta vad tjocka släkten vill ha i julklapp, det börjar bli dags eftersom jag sagt jag ska va ute i god tid..
Säger ni ingenting så blir det ingen julklapp! Too bad för familjemedlemmarna som inte läser min blogg. haha
Iaf så är det ETT svenskt program som jag följer och det är Idol.. Alice och Olle är bäst so far!
Här kommer en historia jag råka tycka var kul! =)
Det var en gång 1 svensk och 40 norrmän som skulle åka flygplan. 
Flygplanet hade tyvärr inget golv så dom fick hålla sig fast i taket, plötsligt sa chauffören mitt över havet att en person måste hoppa av annars blir det för tungt och vi kommer sjunka.
Då sa svensken:
- Jag kan hoppa av!
Då klappade alla norrmännen händerna...
/ICH

inomhus

Näe... jag vet egentligen inte vad som hände i helgen.
Jobbar 6 - 14 denna vecka.. sjukt jobbigt att kliva upp tidigt, och det sägs ju att man ska vänja sig efter någon dag. Yeah right!!
Det är måndag och det regnar... därför blir det film och taco för att göra saken lite bättre! =)
Fick en bild på Nomie..
Det är klart att man inte kan göra annat än le när man ser på henne!
/ICH

Dem bästa i hela universum

Min mamma och min pappa... =)
Jag säger då det, man ska alltid vara en smula barn!!
/ICH
Ja pappa leker med "mossa" från träden och mamma leker mrs napkinhead. =)

Love for life!

Dem finaste tre!
Sockersöta Nomie
Systrar
Vem drunknar inte i dem ögonen
Fossing
Kan inte beskriva hur fint det är
En ny att älska till döds..
Dem sover jobbigt mycket dem små... =)
Jag är den stoltaste mostern som finns.. Lovis, Nike, Nomie och Fanny..
Min kärlek till er kan inte beskrivas, Jag ställer upp i vått och torrt!
/ICH

det ringer nånstans

När vi håller på att städa på jobbet börjar en mystisk klocka ringa. Den där har jag aldrig hört tänkte jag men trodde den hade nånting med ugnarna att göra... typ, ta ut korven ur ugnen för faan. Men näe, det var brandlarmet. Hade det varit en riktigt brand så hade inte jag suttit här, för jag fortsatte med det jag höll på med. Sen kommer lillchefen och busvisslar att alla ska ut. Allihopa stod i tshirt ute och frös, men vilken tur att det inte regnar sa jag till Sanra. Två sekunder senare börjar det................. spöregna. Kul!
Sa med mycket tvekan ja till att jobba övertid imorrn. Jag som bara vill att det ska bli helg, nu kommer det gå ännu saktare! =)
Jaha nähe... undra om man ska ta och slänga sig i sängen.
/ICH

tillbaka

Knyta korv och köra korvmaskiner måste vara som att cykla... För det satt i efter tio dagars ledigt. =) Kändes helt okej att vara tillbaka, pengar behöver jag ju!
Men gudars himmel vad ont det gör när man får korvsmet i ögat... För det fick jag idag, i ögat. Det sved och rann tårar, jag sprang till Sanra med papper så hon kunde ta bort smeten. Sen hade inte jag nå mascara kvar på hela dagen!
Fick vänta på bussen i 50 minuter efter jobbet, den kom aldrig den jäveln.. Tack för den Kolumbus!
Är inte så nöjd med en sak nu när vi är tillbaka, men men.
Hoppas denna vecka går fort, för nu är jag pepp!!
Har fått energi av att vara hemma iaf, det känner jag i hela kroppen. Att familjen kan få mig att må så bra!
Fan vad jag älskar er!
/ICH

svooosch

10 dagar hemma med familj och vänner... priceless! Dock åkte jag på en förkyldning, antagligen för mycket kramandes på alla barn.
Nu ska jag strax åka till Stavanger igen, känns sådär. Jag tycker inte om att säga hej då, spelar ingen roll vart jag ska eller hur länge jag ska vara borta så svider det lite inom mig.
Men det säger väl svoooosch så är jag hemma igen. Vet att Sanra ska hem igen i okt så jag får se hur jag gör om jag hakar på jag också.

Igår hade vi en supergod middag med hela familjen.. 10 pers plus 2 småttingar. Och då räknas alltså inte Theodor, Lovis och Nike som småttingar längre. Utan Nomie och Fanny (om hon nu ska heta det =)) får stå för den storleken.

Jaha nähe, ska kolla så jag orkar lyfta resväskan.
/ICH

såååå nice

Det är superskönt att vara hemma en stund. Nomie är en underbar bäbis (fast nu är hon ju människa) som jag skulle kunna smuggla med mig vart jag än ska. Att dem kan vara så sjukt söt är bortom mitt förstånd...
Jag sa åt min syster marie att hon skulle kläcka ut sitt barn nu medan jag var hemma så jag hann se henne. "Okej" säger hon. Och i söndags kom hon ju ut... Vilken lycka! Är så stolt över mina systrar!
Har jag tur så får jag komma och hälsa på mamma Marie och pappa Tomas idag.. hihi.

Har pussat och kramat alla annas barn så nu åker jag på en förkyldning snart känner jag... damn!

Inatt har jag sovit hos Anna, vi käkade ben and jerrys igår och kollade på alice i underlandet..

Har ätit god mat (som vanligt) hemma hos mamma och pappa, hunnit med en bastu och sovit sjukt gott i min säng. Fint väder har det varit varenda dag hittills och jag njuter som fan av att vara hemma.

Partaj hos farmor för hennes nya friggebod har vi haft, ätit gott och lekt burken med familjen.
Igår träffade jag Wivan och gissa vart vi åt?... Knuten såklart. =) Hassans pizza är fortfarande godast.

Jag mår bättre än bra, idag ska jag klippa topparna hos proosan!
Ha de /ICH

Några timmars resa hem

Undrar jag vad det blir för tok på denna resa hem.. Alltid ska det vara nåt. Sist så fick dem rannsaka min väska då de undrade om jag hade ost med mig, men jag hade ju bara en kassler. =) Sen trodde dem att jag hade nånting gömt i skorna också. Får alltid klä av mig. Så idag har jag "lätta" kläder på mig.
Vad blir det idag?
"Mama (and papa) I´m comming home"!
/ICH

nu så

Skön....t! Äntligen ledig en vecka och reser hem imorgon. Resväskan är packad och klar, tror jag.
Ses imorgon ni nära!
/ICH

God natt sweet

Adam lambert - if i had you
Inna - sun is up
Det är låtar jag mår bra av just nu, plus att dem är bra såklart!
Sa nej till övertid imorgon, måste ju packa för det är helt plötsligt inte långt kvar tills vi åker hem en tur.
Har inte varit ledig från jobbet mer än två dagar förut, guuuud vad dem kommer undra vart vi är.
Chefen ropa in oss på kontoret här om dagen, han undra om vi inte ville börja jobba fast.
Jag och Sanra sa som vi hela tiden säger:  "Vi vet it"...
Så är det nog med mig... jag vet kanske inte så mycket men jag kan väldigt mycket! =)
Imorse kl halv fem satte sig virrigast i världen (Sanra) upp i sängen och trodde vi skulle upp och jobba..
Det är nog så.. vi spenderar mer tid på jobbet än vad vi gör någon annan stans.
Nu måste vi sova..
/ICH

RSS 2.0