på plats

En mycket trevlig helg i funäs har det varit, clubban på veras är för jäkla god alltså. För att inte tala om middagen på skoogs igår, MUMMA! Sen blev det shejk shejk på eriks...
Afterskii är det bästa jag vet, och Willie lees är aldrig fel.
Idag har alltså varit en lugn dag med mycket kolsyra!
Nu väntar bio, ska se new moon för tredje gången på bio. Träsmak i rövva väntar, har hört att det inte är den bästa biografen dit vi ska.

Imorgon är en ny dag..

/ICH

ha en trevlig helg

Kan man läsa oskrivna regler?

Jag gör mitt bästa för att vara det bästa jag kan vara..

Nu tar jag min cd-skiva, min vän, en packad bil och styr kosan mot fjälls!

See ya /ICH



bränner..

Idag var första dagen på riktigt länge som jag har känt mig jätteblek. I barcelona fick man ju färg på sig så fort man var ute, inge mycket men sånt man inte tänkte på. Man behöver inte ligga på stranden för att bli brun. Så idag solade jag solarium på badet. Nytt och fräscht, men satan vad det bränner i arslet.. redan efter 10 min så stektes jag. Varför just på arslet liksom?

Imorrn är det fredag... wihooo!

Tack för sällskap idag Akp.

/ICH

Splash!

Jag, Anna och fyra huliganbarn på badhuset.. Behöver inte säga så mycket mer. Dem är alla söta så man vill äta upp dem, men vilket liv de för, och vad de är överallt! 4 barns mammor måste vara gjord av stål alltså. Men det är ju kul å, det går inte att förneka. Fast jag säger nog pass på att själv skaffa 4 barn.

Vissa kläder, i mitt fall skor, ska jag aldrig mer tänka att dem dyraste håller längst. Köpte ett par höga stövlar för 400 kr och ett par som kostade 1200 kr. Jag köpte dem i samma veva och dem gick sönder samtidigt.. Och inte fan är det någon som ser vilka som är dyrast. Näe, det har ingen betydelse helt enkelt. Jag kommer for ever att leta efter realappar.. Min syster har något som heter reaöga, hon är experternas expert på att hitta grejor på rea, rätt storlek och rätt färg.

Inte långt kvar tills vi åker till funäs, på fredag bär det av och det ska bli mycket skoj!

/ICH

love my boots

My boots are made for walking, and that´s just what they do.. ! Prommis nån?

Idag har jag haft en bra dag. Lunchat med Mary och paps, glidit omkring och fördrivit tid. Sedan blev det middag på thairestaurang med farmor och vidare mys i stugan i Risbrunn. En perfekt tisdag om jag får säga det själv!

Så fort jag märker att mitt hår börjat växa, då ställer jag mig framför spegeln och ser att det är slitet. Bara att gå till frissan, igen! suck (fast oftast vägrar jag och då blir det bara värre)

Var in på södra skolan idag.. det enda jag hörde var: han ba, jag ba, blaha blaha ba..

/ICH


Bilder, jag och Sanra





















Jag står ju för sminket, det är ju så roligt! =)

...

Fan vilken rolig helg.. Skalet både fredag och lördag. Har nog aldrig dansat så mycket tror jag..
Jag har alltid så roligt med min Sanra!

Idag hänger jag med pappa, vi har båda inte så mycket att göra. =) Har hälsat på anna på badet och nu är vi i glissjöberg hos marie, semla och coca cola!

Konsten att inte göra nånting är bra skönt ibland.

/ICH

Märkligt..

.. hur katter beter sig efter dem har steriliserats.. Man får klappa Maja nu.. och Molly har legat i min garderob hundra gånger som hon aldrig gjort förut. Ingen har försökt tugga på mig sedan ingreppet. Nu går dem bara omkring som jästa degar och kommer garanterat bli smällfet! Det känns som om en gnista har försvunnit ur deras spillevink-kroppar, men vi var tvungen med detta eftersom grannarna tycker det är hilarious att ha icke kastrerade hankatter i byn.
"Nu har farsan laddat bössan" =)

Idag var mina planer en dusch, och det har jag precis gjort. Nu då? Har ingen bil just nu, varför köper jag ingen för? Jo jag vet för att det kostar en massa pengar som jag inte har..

Hur kommer det sig att man alltid har pengar till att handla kläder? Hur lite pengar det än finns på kortet så har man råd.. Jäkla shoppingnerver!

Pusshej /ICH

Har precis...

..proppat i mig ett meal från donken. Ibland är det för jäkla gott.
Har gått på stan i två dagar nu, är ganska säker på att jag har handlat hela östersund.
Förutom makeup store, det har ju brunnit i lindexhuset så det är avspärrat och butiker i samma byggnad har stängt. Så jag har inte kunnat handlat en pinal på makeup store, det gör ont i hjärtat!

Jag älskar Idas lägenhet, hur fin och stor som helst.. Här skulle jag kunna stanna länge.

Ikväll blir det ännu en myskväll med filtar och mysbyxor och ostkrokar!

Det gick bra på sjukhuset också, jag känner mig inte orolig längre.

Pusshej /ICH


helgen.

Denna helg har bestått av:
* Bastubad
* Någon öl till bastun är ett måste
* Jag och Sanra lagade mat ihop
* Letat efter katten Maja som nu är hittad och hemma (säkert med bebisar men dem ska bort imorrn)
* Haft photoshoot med 2 olika sminkningar
* Proppat godis som aldrig förr, dipp, gurka och morötter (som att det skulle kännas bättre med grönsaker)
* Kollat på filmen atonement (försoning) som jag aldrig ska se igen, inget rättvist slut.

Ikväll far jag till Östersund.

/ICH


borta

Lördag idag... middagen igår blev faktiskt kanon trots att jag var the head chef! Både förrätt och efterrätt blev det serrni! =) En avancerad räkröra slängdes på toast. Sen blev det thaimat, extra mild fast kanongott! Sa dem iaf, kanske för att göra mig glad.

Idag har jag och Sanra varit ute och letat efter katten Maja som varit borta i 6 dagar, vi vet vart hon är men hon vill inte komma ut.. Damnit!

Ikväll blir det fortsatt myspys på denna helg..

/ICH

Sämst att laga mat - moi!

Det har varit en riktig hemmavecka men det behövdes för nu har snoret äntligen bestämt sig för att lämna min näsa, ge mig slemfria nätter och jag kan andas frisk luft igen.

Idag kommer Sanra till mig, vi ska basta, äta middag och bara mysa. Det är egentligen jag som ska stå för middagen till familjen, är lite tveksam eftersom jag så sent som i förrgår hade i dubbelt med mjöl när jag skulle göra pannkakor. Hur går tänket? Måste be mr chef (pappa) om en hjälpande hand, för på en fredag blir det mer avancerad mat än pannkakor.

Det väntar alltså även en lugn helg, sen far jag till Östersund i någon dag.

Trevlig helg. /ICH

pics

Jag har inte lämnat Risbrunn sedan i lördags tänkte jag på nu. Och det har inte varit nå långtråkigt alls. Men nu börjar jag sakna civilisationen igen. Ett stort plus att vara hemma och inte lämna gården är att jag inte gör av med några pengar, vilket är bra för en arbetssökande som jag. (arbetslös låter så hemskt)

Boken som jag har läst, ljudet av ditt hjärta med Stephanie Meyer, den är slut. Lite halvlycklig känner jag mig, men GE MIG fortsättningen. Förstår inte hur lockande det är att vilja läsa sista sidan innan boken är färdig, men jag lyckades hålla mig borta tills jag förtjänade att läsa den. (att faktiskt läsa till sista bladet) Fantasi är det bästa jag vet!




Som jag redan saknar denna vän och dessa tider!




Min andra hälft




Kom hem nu, I miss you hjärta!




Nyårssmink med massa glitter, kanske inte syns så väl men ändå.



Bästa Marina




Bästa tjejerna jag vet


/ICH




jag och en bok

Vad har hänt med min skrivning på bloggen?
Jag har bara ingen lust, vet inte varför. Jag säger att jag inte har tid fast jag vet att jag ljuger.

Jag, Cattis Hjorth läser en bok.. Jag läser twilight serien. Och när jag läser så vill jag faktiskt inte sluta. Det har aldrig hänt förut, för förut var man bara tvungen att läsa lite böcker när man gick i skolan. Men nu läser jag självmant, jag ger mig ändå inga vuxenpoäng för det.. För det är bara korkat att inte läsa.

Har en massa planer om vad jag vill göra, och det blir bra det vet jag. Jag vill inte ha något fast, vill inte stampa på samma ställe en längre tid. Nu vill jag bara vara hemma ett tag tills jag vet vad som händer sen.

Älskade Tove ringde mig idag, som jag saknar henne.. Jobbigt att inte kunna träffa folk som är långt bort.

Nu ska jag fokusera på att bli frisk!
/ICH

Nytt år och nya möjligheter

Party party party.. stackars kroppen får aldrig vila.. för det är ju inte jag som bestämmer vad jag ska göra.. =)

Nyåret blev lugnt.. en massa mat, spela spel och lite bubbel med Anna + karl, Marie + karl och de små barnen.. åsså jag, de femte hjulet som man skulle kunna kalla det.

Igår blev det skalet med bästa Sandra, fan va roligt det var! Träffade Soffa (som jag saknat henne) och var bara allmänt glad.. Kom hem kl sex, körde lite onödigt många mil. Men det missade jag för jag slocknade såklart i bilen, inte så ovanligt.

Tror bestämt det finns en person i El masnou som är lite stött, sur, arg och plutt på mig. Har skickat mail och mess men inte fått något svar. what to do what to do... öööh, inget!

Just nu känns det bra att vara totalt planlös..
/ICH

RSS 2.0