Vän



Du är bäst!

Foto: Sanna (sanape.se) Smink: Jag


Curious

Speedweekend (isracing) i Ljusnedal, after skii på gyllene bocken, duschning hos krisse, finmiddag på skoogs, fest hos Krisse, party på bocken, party på eriks....! Det var jag, Anna, Marie, Jojjo och Anna Bength som tog minibussen och partajade.
Såhär stod det på våran bil när jag och Bength kom från sjön och skulle värma oss: "Jävla turist jävel, Hur faan parkerar du?" Vi som stod så bra mitt emellan två lastbilar, vi visste inte att en bil ville ta sig igenom. De hade "puttat" våran bil åt sidan så dem kunde ta sig förbi. ha!
Ännu en helg att minnas... Me like!
Next att längta till: PÅSK! Fram tills dess ska jag jobba.


The curious case of Cattis Hjorth

En tidig morgon

Då var det torsdag.. jobbar morgonsim, återigen fick jag slänga mig upp ur sängen när klockan ringde. Annars vaknar jag inte. Sen drar jag vidare till dollar och jobbar.

Idag åker min familj till Östersund för lite shopping och ärenden... Jag ville ju också följa! Jag har faktiskt också ärenden att uträtta!

Har ideer på fotograferingar... men jag vet ingen som har en riktig kamera och som är duktig på att ta kort här.
Sanna är ju i sthlm, och dit åker man ju inte varje dag.

Åt världens godaste fruktpaj igår som farmor hade gjort. Pappa fyllde år nämligen, han fick en stekpanna av mig btw!

Vad ska jag träna som kan vara okej för mitt knä? Jag skulle kunna döda för att få spela fotboll igen!
Har så mycket energi så jag vet inte vart jag ska ta vägen...

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost! Katjing

where are you?

Vart kan man få tag på de mackorna man alltid åt på norra skolan för någon krona?
Jag ska mjukbrödsstrejka tills jag får tag på dem!

Vill tillbaka på after skii.. Jag vill bo på after skii.. Vill alltid ha en mössa på huvudet, täckbyxor på benen och en öl i handen! Elle.. typ, jag gillar after skii i alla fall.

Nu ska jag dricka teee.

//CH

kanon

Vilken sjukt rolig helg jag haft!
Emelie, det bara måste vi göra om!!

bönder i stan

Ja, jag hade ju hoppats på svar i vilket fall. Men nu ger jag faktiskt upp. Såhär sent kan de ju bara inte svara när de sa att de skulle höra av sig i fredags. Trist, för jag ville verkligen det här! Men det är bara att ta nya tag.

Nu har jag en liten liknelse här Sandra Wåger. Du berättade att du satt på toan utan att låsa osv.
När jag var i sthlm, gick jag runt på stan för mig själv. Provade en helvetes massa kläder för jag hade inte så mycket annat för mig. Var inne på Lindex och skulle självklart prova 3 olika Bh:ar. Jag kan ju säga en sak, fanns det lås på "gardinerna" man drar för så skulle jag låsa. Men nu gick inte det och såklart när jag inte har några kläder alls på mig på överkroppen, så är det någon som rycker upp skynket och glor på mig och ropar förlåt innan hon drar för skynket igen.
Hon stod minsann också kvar utanför och väntade. Jag kände att jag behövde säga något, men ibland tänker jag inte så långt. Det jag sa var: "Har inte du lärt dig att man ska kolla under skynket" och sen demonstrerade jag hur man gjorde. Sen gick jag bara. Vilken suris jag var!! Jag lättade inte direkt upp stämningen.

Varenda gång jag är i en stor stad så gör jag nånting fel. Sanna förklarade så bra vägen till flemingsberg. Men sjävklart går jag 20 min åt fel håll när jag kliver av spårvagnen. Det kommer fram en dam och frågar MIG hur man hittar till en gata som jag inte kommer ihåg nu. Jag svarar "Näe nu frågar du fel person, jag är också vilse"

Jag går in på MCdonalds och ska köpa mig en cheeseburgare. Dem har så bråttom i kassorna så jag hör knappt vad dem säger. "hejochvälkommenvadfårdetlovattvara?" "nåntingmerellervardetbraså24krtack"
När jag ätit färdigt ska jag gå och slänga allt skräp. En som jobbar kommer och rycker brickan ur handen på mig, säger ingenting utan bara börjar slänga mina saker. Typ som att jag skulle slänga fel eller mycket saktare än vad han gör. "Okej tack så mycket" säger jag och går därifrån.

Det är skillnad på folk och folk. /CH


pictures

Jaha, då har jag precis kommit hem från sthlm. Har även hunnit umgås med Sanna och Sandra och det har varit skitskoj, det behövdes att få sig en dos av dem!
Är jättenöjd över intervjun och presentationen, har dock inte fått något svar ännu. Men jag tänker positivt, om jag inte skulle få det så blir jag ju lite ledsen, men ändå stolt över att jag gjort det jag gjort.
I helgen vet jag inte alls vad jag ska göra... visste knappt att det var fredag idag.

Här kommer två bilder sen jag och Sanna gjorde en fotografering, hon är ju så duktig.





skapligt trött

Alltså... hur jobbigt är det inte att kliva upp 5 på morgonen? Jag är tvungen att så fort alarmet ringer, så måste jag slänga mig upp ur sängen och tända lampan. Annars är det kört, då tar jag mig inte upp.
Jag önskar att jag vore en morgonpigg människa. Kunna kliva upp halv 7, känna sig utvilad och inte vara ett dugg trött. Meeen inte jag inte, näe.

Idag ska jag till sthlm... gud det är det enda jag tänker på nu. Vad ska jag säga, vad ska jag fråga... ingenting är klart. Jag är inte förberedd och har inte fått någon hjälp. Oh my!!! Fast tänk positivt. Jag har visst planerat, jag vet vad jag ska säga... Jag är ju en bra människa, jag är ju den jag är och jag är ju ingen annan. Att prata, är det verkligen en av mina starka sidor? Japp, jag ska öppna munnen och prata och vara glad och positiv.
Det är nästan så det är skrivet i bibeln att jag ska ha det där jobbet! Japps!
Jag menar, Jag, barn, sol och värme, massa folk, träning... Mmm, låter bra.

Igår vart jag nästan lite skraj. För jag har aldrig sett ett barn fått ett sådant raseriutbrott.
Men man kan inte alltid få som man vill.

Nu ska jag gå och försöka att inte somna.
Pusshej

pirrig i magen

Jaha, vad har hänt?
Jag har jobbat mest faktiskt, och sen har jag inte orkat gjort något annat än varit hemma. Men det är inte helt fel det heller.
I helgen som var så hade jag planerat att vara hemma. På fredagen träffade jag älskade faster Mia som bodde hos farmor i nästgårds. Så där satt jag hela kvällen och pratade, kollade på let´s dance, tog ett glas vin och myste.
På lördagen åt vi jättegod middag, vi bjöd upp farmor och Mia. Och sen på nåt vis så hamnade jag i en trevlig stuga på skalet! Det kan inte bli annat än roligt när man umgås med dem där! Sen gick vi ut, och det var apskoj.. dansade en massa gjorde jag. Träffade Soffa också, det var inte helt fel! =)
Jag var seg på jobbet dagen efter, men det gjorde inget.

Imorgon ska jag åka till sthlm, ska få bo hos Sandra och Sanna. På onsdag ska jag på intervju, nervös är jag redan. Jag ska nämligen stå och prata i 4 minuter inför massa folk och sälja en dag för en barnfamilj! Yakjs!
Men jag ska vara mig själv, och duger det inte så duger det inte. Men det vore ju så roligt om det gick bra!!!
Så håll gärna en tumme för mig på onsdag..

Tjo!

fuller och inget annat

Hemma igen efter en helg i västra.. På torsdag skålade jag och marie: "In i dimman, ses på söndag"
På fredagen hängde vi på låset på bolaget, gick promenad med Himla, kikade in på Hillside, käkade tacos och pratade sönder varandra. Jag förstår inte vart jag och Marie fick alla samtalsämnen ifrån, eftersom att vi är nära varandra hela tiden så pratar vi ju såklart dagligen. Men nu fanns det inget stopp i nån av oss.
Jag har varit så danssugen hela helgen... Men hur många danssteg har jag tagit? (max 3)
*Missade jag, Marie, Krisse och Dennis att liften hade stannat när vi satt uppe på topstugan? Jooorå, vi fick ringa efter skoterhjälp.
*Snodde någon min mobil på club angst? Det stämmer, men jag fick reda på vem det var så jag ringde helt enkelt och sa att han hade tagit min mobil. Japp sa han, den hade han tagit hand om tyckte han. Jag undrade varför han hade stängt av den så ingen kunde ringa, men det visste han inte riktigt själv. Vilken idiot!! Vem f**n vill ha min gamla, slitna, fula skitmobil? Jag hämtade den dagen efter på HF.

I fredags valde vi att gå ut på Eriksgården. Big mistake för det var bara vi där. I lördags var det ös hela dagen så vi skulle på eriksgården då också. Tog vi oss ut? Näe, vi somnade klockan 11. Hade det varit jättemycket folk och jätteroligt? SJÄLVKLART.

Helgen har varit sjukt rolig.. Och jag gillar min inställning!

RSS 2.0