bilskrälle

Vi kom inte in i bilen i morse... nyckeln och låset kom inte överrens så det var bara att lägga bena på ryggen för att hinna till bussen. Det var typ 2 minus ute och det var tydligen 2 grader för mycket..
/
Efter jobbet åkte vi in till stan... lite speedshopping blev det. Märkt att det tydligen är inne med genomskinliga/mönstrade tröjor. Även korta linnen, tröjor och tshirts. Har inte direkt magen för sånt, därför hittar jag INGET.
Har kramp i vänster fot efter att ha växlat så mycket... sinnes med rondeller!
/
En dusch, pytt i panna och en corona... det ni.
/
/ICH

thanks boss, bussigt

Det blev drive in på donken till middag idag.. 3 cheeseburgare var har vi knölat i oss..
Jobbat lite övertid också... Tagit en dusch och gjort lite övningar.
Fick lön idag men jag fick bara halva, tack för den chefen. Påminde han hundra gånger om att prata med löner för mitt stämplings kort har varit ur funktion... Men det gick inte in i skallen.
Kl 21.00 sover Cattis!
/ICH

hmmm

Sitter på google och ska försöka leta jobb och utbildningar... men jag kan inte skriva ett ord.. vet ju inte vad jag vill göra. H*vete!
Vad ska det bli av mig?
/ICH

teenage crime- radio edit

Va dum jag är.. ångrar att jag gjorde det. Bara Thomas Holmin som vet, och han skulle inte säga det till någon! Men gjort är gjort, jag glömmer det snart. =)
Har haft en lugn helg.. lite shopping, spelat bowling, gått ute i mörkret, kollat på film, ätit räkor, ost, vin och haft trevligt sällskap.. Liker!!!
Men jag blev väldigt dålig förlorare när jag spelade bowling... blir sur på mig själv för att jag inte får klothelvetet att gå rakt.
Har fått låna en bil, det underlättar i många situationer och jag kan inte komma på ett bättre ställe att sitta och dunka musik och sjunga hur fult som helst! Dock har jag inte supermycket experience av statskörning.. Är ju van att gasa och köra rakt fram hemma! =)
Nu efter jobb fick jag göra inbrott i mitt eget hem. (sanra jobbar övertid och har nyckeln, ingen annan hemma) Jag går på baksidan och ställer upp stegen mot balkonen. Klättrar upp och hoppar över och vänder mig om för att putta ner stegen. Men hejsan allihopa som sitter i kontorshuset mitt emot och glor på mig! Jag bor här sa jag till några som stod ute och rökte...
Massage, kiropraktor och en massa spikmattor skulle jag behöva. Särskilt på morgonen när jag vaknar.
Jo ni kanske undrar varför någon lånar ut en bil bara sådär.. Därför har man inge körkort så trenger man inte en bil. Då ger man bilen till Cattis som har körkort istället. =)
/ICH

äre så?

Har tänkt på en sak... va jäkla tråkigt det måste vara att läsa min blogg. Jag menar, jag gör ju inget spännande om dagarna så det enda jag skriver om är mitt jobb. Hur kul är det på en skala?
Men vi vann idag igen.. Ca 2 ton mer idag också!
Jag och Sanra har suttit och ätit hårdbröd mackor i sängen nu ikväll. Med en varsin tub med mums i.. Smulor i sängen? Inte just...
Mitt hår behöver tvättas varannan dag. Men i veckan har jag varit bestämd och inte tvättat det på fem dagar. Det går inte beskriva med alla smörbyttor i världen hur det ser ut. Tur att mössor är uppfunnen..
Äre nå kul när man ser hur folk kommer springandes och bankar på bussen för att dem ska hinna med. Men schauffören blinkar inte ens utan bara gasar lite extra. Service!
Näe, duschen var det ja... mitt hår är redan påväg.
/ICH

dude

Aahahaa... nästan lite kul att jobba när man jobbar med Sanra (offcourse) och dessutom tävlar mot den andra maskinen mittemot som är likadan. Vi vinner nästan alltid med över 2 ton!
Kärlek och allt dess innehåll... jag är värdelös på det! Allt annat kan jag... karavan, kö, drös, skock och sånt. Frågar ni mig om sånt så vet jag direkt! Men kärlek, det är fan svårt.
Annars då? Jo jag börjar se ett slut på denna vecka. Jag ska på dejt, sort of.. Och nej, det är inte afrikanen. Jag sa blankt nej och nu kollar han konstigt på mig på jobb. =)
/ICH

surisar

Då var helgen över, på ett kick som vanligt.. Men den har varit väldigt bra! Förstår bara inte hur människor kan bli sur över att man inte kommer på en fest. Och att man måste ha värsta anledningen till varför man inte kommer. Hallå.... vill kanske bara inte!
Hoppas på att få jobba på ett bra ställe i veckan..
/ICH

fredag

Alltså hjälp! Gubbe på över 60 år från Africa bjuder ut Cattis hjorth på date nästa helg... Han har säkert löständer för dem är väldigt vit och rak. Men jag menar, vad fan ska jag säga? Jag vill ju inte på date med han men jag vill inte vara otrevlig. För först frågade han om en date (middag och hela köret) den här helgen, men då sa jag genast att jag inte kunde. Då frågade han om nästa helg.... Jag kommer ju inte undan.
Denna dag har gått snabbt, blev frågad om övertid i två extra timmar... hell no!
Nu ska jag duscha eller kanske ta ett dopp på toa golvet! =) Nä men mickan och andre gjorde rent och donade med röret och trodde inte att det skulle rinna ut på golvet mer. Det visar sig om en stund.
Ett glas vin eller två, det blire ikväll!
Trevlig helg.
/ICH

inte bra att tänka så

Har inte varit på toppenhumör idag heller på jobbet, men nu känns det bättre. Pratade med Marie i telefon, det hjälpte.
Sa nej till övertid på grund av ryggen så nu har jag gjort övningar så jag är röd i ansiktet. Trots lika otränad som..... ja ingen annan är nog som jag just nu. Iaf så orkar jag göra 30 armhävningar i sträck så jag känner mig inte helt borta. När jag väl kommit igång så går det ganska fort.. för nu får det vara slut med dessa "lovehandles" som väller över brallan. Vill inte skämmas över mig själv i bikini i sommar.
Måste också jag säga, vi tjejer blir fan aldrig nöjd. Och det är grymt tråkigt!
imorrn är det iaf fredag... yey!
/ICH

munter

Efter jobbet åkte jag muntert in till stan för att kanske hitta mig nåt fynd.. Men alla kläder sitter som en säck potatis, dessutom finns det inte så många bra affärer. Så jag blev på dåligt humör och tog mina säckiga gamla kläder och åkte hem. Handlade tre olika örhängen istället, det enda som sitter bra just nu!
Annars då? Jo jag tog mig en dusch när jag kom hem, men jag kunde lika gärna kliva ur duschen och ta mig ett dopp istället, så mycket läcker det ut på golvet... fräscht!
Jobbet då? Jag har fått turen att stå med 2 av dem segaste som finns denna vecka.. jag hade kunnat tagit pisspaus efter varje tarmbyte. Som alltså tar 3 sekunder i vanliga fall.
Muntert inlägg!
/ICH

run for it

Hur kommer det säg att när jag som mest vill säga nej så säger jag likförbannat ja? Jäkla övertider, nästa gång chefen kommer så springer jag. Jobbat 6 till 6 idag, smärta i ryggen.
Vilken god middag jag och Sanra åt idag... KÖTT (filé), champinjoner och grönsaker och självfallet beasås!
Nu måste jag nog sova för jag somnade i 16.00 pausen på jobbet, en slovak fick väcka mig och sanra. =)
/ICH

klapp på axeln

Förra veckan stod jag och Sanra på samma maskin och jobbade (och två till) hela veckan. Och i fredags kom chefen och sa att vi var väldigt flink och när vi jobbade i lag så gick det snabbt. Low five på den! Nä men sådant där kan vara kul att höra ibland faktiskt!
Måste bara visa lite av min nya jacka som jag köpt..
Dålig bild men jag har ju inte längre armar..
Nu ska jag och sanra laga mat... KÖTT!
/ICH

lugn

Har haft en mycket bra men lugn helg... inte gjort av med en spänn så det är bra gjort!
Synd bara att helgerna ska susa förbi så jäkla snabbt, hinner inte ens somna förrän man ska upp och jobba igen... Så suck för jobb!
Nu måste jag sova, ska upp kl 5..
Natti
/ICH

den här vägen

Igår efter jobb drog vi raka vägen in till stan och träffade Linh och Tomas på en öl... och en till... och sen en flaska vin.
Det var skoj att ses och snacka en massa strunt, sådär på en onsdag! det gillar jag..
Sen tog vi: DEN HÄR VÄGEN... nej, den hääär vägen hem...
Har varit lite trött idag på jobb, men det var det värt för jag var på mycket bättre humör.
Imorgon är det äntligen fredag, det är det enda jag längtar till nu.. Är lite less på mitt jobb nu faktiskt.
Och ändå sa jag ja till övertid... på en fredag! Hur puckad får man va..?
Natti
/ICH

Bilder, jul och lite annat

Bästa sanra och wille
Hon kan allt den där nomie! =)
Marie och Himla busar... vet inte vem det är som är mest knäpp faktiskt.... =)
Jag och Molly, hon är iaf knäpp på riktigt!
Jag sa åt Fanny att hon skulle göra sin bästa pose, och det gjorde hon.
Fick äntligen träffa Stina, efter mer än 10 månader..
Julgranen som jag och pappa pulsade i meterhög snö och letade.
Jobbigt att vänta på tomten..
Så Lovis skötte tvkanalerna
Finaste och bästaste syster
Finaste och bästaste syster
Jag och farmor
Nyfikna Maja
/ICH

gott nytt år

Då var det 2011... herregud, framtiden. Hade en toppen kväll och helg, en bra start på att vara tillbaka i stavanger och början på ett nytt år. Men imorgon är det jobb igen, och det ser jag verkligen inte fram emot. Men det är bara att inse!
Jag har lite bilder sedan jul som jag hade tänkt lägga upp... inom snar framtid ska jag göra det. Inte idag.
/ICH

RSS 2.0