Tummen upp

I lördags drog jag och Öys till med att laga sheperd´s pie! Vi ville pröva nå nytt, och herregudars så gott det blev..!
Vi är lika osäker i köket bägge två.. men det är därför det är så kul att laga mat ihop.
/
Idag har jag köpt julklapp till mamma, Anna och Marie. Har råd att köpa till pappa också, men sen får det räcka denna månad. Har bara 4 stycken kvar sen och har bra koll på vad jag ska köpa.
/ICH

Colors...

/
/
Starkare sminkningar som jag tycker tjejer borde VÅGA pröva!!! Vad är det värsta som kan hända? Att ni måste tvätta av er sminket... Ingen bra anledning.
Jag sminkar er med gjädje!
/ICH

inte okej

Massa svordomar åt att man blr så sjukt begränsad när man inte har pengar.
Triss-plötsligt händer det my ass!
/ICH

Mi corazon

Fick ett meddelande av Öys:
Love you and miss you!
Älskar dig och saknar dig!
Elske deg og savne deg!
Ish elkish dish unt Ish misshe dish!
/
Que? Min lilla idiot!
Han får mig att må bra..
/ICH

söndag

Söndagen har bestått av massa koppar the, pippitröja, duschat i skållhett vatten, kollat på film, ätit tacos och cheesedoodles.
En innedag när vädret är skit. Hela helgen har varit lugn och skön, precis vad jag behövde.
Min Öys är bäst!
Dags att sova, upp klockan sju.
/ICH

dum fråga, dumt svar

Idag har jag jobbat, dumt bara att helgen blir så kort.
Det finns en mycket märklig kvinna som varit in på make up store olika tillfällen. Och igår var det min tur att träffa henne. Hon kommer in och ställer tusen frågor om alla produkter och dissade allt totalt efter att jag hade berättat. När det kändes som om hon hade slut på alla frågor så undrade hon om jag visste vart ökena Gobi, Sahara, Kalahari och Sinai låg någonstans. (vi har 4 mineralpuder som heter så) ????? (mitt jobb är att ha koll på smink, inte öken) Hon frågade varför just dem var så bra och jag förklarade det. Bland annat att det är lite shimmer i som ger en fint glöd i ansiktet och att det passar folk i alla åldrar.
Då klickar hon helt och påstår att jag kallar henne gammal och att hon verkligen inte ville gå runt och se ut som ett juleträd. "vem tror du att jag är," sa hon till mig.
Hade mycket jag ville säga just då. Men tänk om det hade varit en test eller nåt, i mitt fall har ju alltid kunden rätt. Jag svarade iaf på alla frågor och provade produkterna på henne. Sen så blev hon nöjd och glad helt plötsligt och frågade vad jag hette. "Catrin, det namnet ska jag komma ihåg", sa hon och sen gick hon.
Undrar om hon är schitzo, jobbar för något företag som kollar upp så att vi kan svara på alla frågor och hantera kunder, eller om hon bara helt enkelt är lite dum i huvudet.
Sen berättade Kristin att hon har varit in fler gånger åt Kristin och Kathrine också och varit likadan.
Så jag gissar på lite dum i huvudet!
/ICH

massor

Idag saknar jag! Jag saknar alla ni! Jag saknar gärnet!
/
/ICH

sminkningar

En väldigt naturlig sminkning med bruna toner. Markera ögonen med skugga under "vattenkanten".
/
En sminkning med lite mer färger och markerat ögonen med en tunn eyeliner.
/ICH

ready to go

Claudia och Charlotte är redo!
/
Alla 10 modeller
/
Kathrine som gör den sista touchen på en av modellerna.
/
Sexy legs!
/ICH

smakprov

Jag och Kathrine är i full gång att sminka modeller till fashionshow för dels klädeskedjan Höyer.
Tre bland tjejerna har varit med i norska top model varav en vann. Typiskt mig att inte känna igen någon!
Jag tror på riktigt att jag skulle kunna sminka britney spears och inte veta att det var hon. Tror att mina systrar håller med lite... =)
/
Claudia vann norska top model. Hon är en sjukt skön, lättsam, snygg tjej.. och lång! (eller jag som är kort)
/
Fler bilder kommer sen kanske.
Vi sminkade väl 10 modeller men sen sminkade vi någon dj och nån som skulle spela fiol. Noll koll på hur många vi sminka, hade bara penseln i högsta hugg ja..
Mår inte helt hundra känner jag. Efter vi var backstage och sminkade det sista så fick jag en goodiebag och tackade för kvällen. Åkte hem och låg i sängen tills jag bara somnade, idag är det inte bättre. Känns skumt för jag kan inte sätta fingret på vad det är. Jag menar, jag vill väl alltid se en modevisning och tackar ja till gratis champagne..!?! men inte igår.
/
Hur som helst var det här uppdraget superkul och hoppas på MER!
/ICH

I have a problem

Har två dosor snus kvar från sverige.. HJÄLP! Och det är alldeles för dyrt att köpa här i norge, liksom minst 70 kr dosan. Jag vill inte sluta och jag är fattig. Hur ska jag lösa det här problemet???!!! Om ändå stjäla vore lagligt..
/ICH

tankar...

Jag tror bestämt att jag har missat hösten totalt, den som kan vara så fin och härlig på många vis. Men jag tror seriöst att vädret har regnat och blåst bort alla fina färger. Och allting vänder på en femöring. När det är fint så går man ut för att bara njuta av vädret, men tio minuter senare så regnar det igen.
Man blir deprimerad och det är en anledning till att jag vill hem.
/
Jag har min underbara Öys och ett jobb jag tycker är skitkul.. därför är jag här, klart att jag trivs i övrigt men dem är huvudsakerna! Men Öys är flyttbar (min åsikt) och ett jobb inom smink och hår närmare hem är det jag satsar på att få. Och tycker själv att jag förtjänar. Det är dock så jäkla tråkigt att man inte kommer så långt utan kontakter, inte så bra för en tjej från pyttesveg.
/
Min familj och mina bästa vänner ligger så nära mitt hjärta och jag vill kunna ha möjligheten att träffa dem när jag vill. Får nästan lite ont när jag inte kan vara delaktig när det händer något kul eller bara ha en mysig helg.
Jag behöver mina föräldrar nära, jag behöver kloka ord från mina systrar och jag vill kunna krama om alla barn och alla jag tycker om. Det är inte samma sak över telefonen. That´s me!
/
Jag har varit i stavanger i ett år och åtta månader.. planen var att jobba hårt i ungefär 6 månader och sen åka hem. Men jag hittade världens finaste människa och blev kvar. Snart får kärleken göra något för mig!
/
/ICH

tisdag

Idag är jag ledig, har sovit till halv tio men sitter fortfarande i sängen. Börjar bli dax att äta frukost, men behövde slappa lite kände jag.
/
På fredag ska jag och en tjej till på make up store sminka till en modevisning. Vi ska fixa 13 modeller i butiken och sen drar vi vidare på modevisningen för att göra lite reklam. Det kommer bli stressigt men sjukt kul!
/ICH

zombie

Förvandlade Daniel till en zombie i lördags. Han gick på fest såhär:

Damn, i´m good! =)
/ICH

nytt

Köpt ett pannband gjord av kaninhår. Men dem har väl inte dödat den va? För det gillar jag inte..
Har varit på köpcenter med Ester.. hon sa att hon kunde betala halva priset av ett par skor åt mig för hon vet att jag har lite pengar. Så himla snäll människa! Men jag köpte inga skor.. Kändes alldeles för dumt. Så jag hjälpte hon att shoppa istället.. shopping som shopping!
/ICH

hatt

Jag tar av mig hatten och säger trevlig helg.. har haft fredagsmys ikväll!
/ICH

gott

Ätit couscous och bogskinka till middag.. Vet inte varför men det var mest för att jag inte orkade handla idag. Men det var ju asgott! Så det ska jag äta snart igen.. med lite grönsaker till så blir det bra.
/
Det haglade, spöregna och blåste sidlängs när jag åkte på jobb idag. Jag puttra fram i 50 med vindrutetorkarn på max, och ändå såg jag inte ett skit.
/
Har tagit ett snack med kanal 5 så nu ska har jag fått en kod så jag kan se desperates första avsnitt.. =)
/ICH

nagellack

Har fått dille på nagellack, målar på nytt varje gång jag är på jobb. Jag har dem "svagaste" naglarna som delar på sig hela tiden så nagellack hjälper mycket. Här är några av mina favoriter, men färgerna gör sig inte helt rättvis på bild.
/
Idag har jag varit ledig.. pissväder som vanligt så jag drog på kvadrat och gick runt i affärer. Tråkigt att inte kunna köpa det jag ville ha.
/
Är frustrerad över att jag inte kan se desperate housewifes.. det är ju bäst!
Men appropå program, ser ett som heter 1000 ways to die. Deprimerande och helt sjukt faktiskt. Det var en tjej som fiskade och fick napp för första gången i sitt liv. När den var vid ytan drog hon en sista gång så den flög upp ur vattnet och rakt in i hennes mun.. hon Kvävdes till döds för att fjällen på fisken gjorde så hon inte kunde dra ut den.
Sen var det en strippa som rakade benen med en gammal rakhyvel. Det visade sig att det var köttätande bakterier som tog sig in i huden och åt upp henne inifrån, hon upptäckte det för sent så de på sjukhuset kunde inte göra nåt.
Det är bara så sjuka grejor.. två idioter hade kakao krig och dog av det, en fånge som gömde sig i en kall damm/sjö så hon märkte inte att blodiglar tömde henne på blod, en tjuv som gömde sig i en container och blev mos.
Ska se det ikväll också.
/ICH

dagssmink

Påväg till jobb i en dagssminkning med några franstippar längst ut för det lilla extra..
Jag är mycket för det lilla extra ja..
/ICH

Ingen bra start

Jag åt världens godaste omelett till frukost.. 10 minuter senare börjar det vattnas i munnen på mig och jag mår jätteilla. Det har fastnat en bit omelett (var så gott så jag knappt tuggade den) nere i halsen och jag springer på toa och spyr. Faan, nu måste jag be Öys laga den goda omeletten en gång till.
/
Det är söndag, inga måsten och jag tror jag ska kolla på en film, det fina vädret har ju blåst bort.
/ICH

lööördag

Haft en kanon dag på jobb. Folk hela tiden så tiden har gått snabbt..
Snälla fortsätt med det fina vädret iaf en vecka till!
Nu blir det taco... Sen filmkväll kanske?
/ICH

RSS 2.0