snart fredag

Igâr träffade jag sandra som jag inte träffat pâ typ 2 mânader men ändâ kändes det som om vi sâgs alldeles nyss.. Det känns väl sâ när man är sâ pass nära varandra. =)

Snart är det fredag och dâ ska vi klä ut oss (det är ju halloween), jag kommer stâ för ganska mycket smink. Fâr se vad jag fâr för att jag sminkar mina vänner! Det är ju sâ himla bra träning men samtidigt sâ är smink väldigt dyrt... Hur som helst ser jag fram emot fredag för jag vet hur roligt vi kommer ha! Och pâ lördag blir det nog Balck and white fest pâ eriksgârden... lovely Soffa ska vara chaufför!

Har fâtt säsongsjobb pâ Veras krog i funäs sâ nu är det bara att leta boende!

Idag är jag barnvakt ât "änglarna" .. =)

Jobba

Jag tänker väldigt mycket nu för tiden.. Och jag vet faktiskt inte om det är bra eller dåligt, det bara väller tankar ur mig så jag knappt kan somna på kvällarna. Har mått dåligt psykiskt ett tag, men nu går det uppför som tur är.

I helgen, även förra, är jag i Funäs och jobbar på veras krog. Har varit hos syrran och krisse tre helger i rad nu. Hoppas dem inte blir less på mig. Hur som helst så går det bra, men det blir ju roligare när man kan det mesta som jag inte kan just nu. =) Det är skoterns dag på lördag så jag kommer få ganska mycket att göra i helgen!

Längtar till nästa helg då det blir lite partaj, är sugen!

Saknar mina vänner som är utspridd över hela världen!!

Brasilien

Jag måste ju tala om att mina två veckor i Brasilien, Ponta Negra, var underbart. Över 30 grader varje dag, fläktade lagomt så man inte blev plaskblöt av svett, solade och badade, underbara stränder, god mat, trevliga människor, kollade på alla som spelade fotboll på stränderna (för spelade fotboll gjorde ALLA), åkte på buggytour, åkte in till Natal på ett stort shoppingcenter bland annat! Nu när man är hemma så har jag så klart flagnat bort... det är det som är det trista! 

RSS 2.0