Hi welcome back

HALLÅÅÅÅ! Min dator är som ny.. så ny att jag inte fattar nånting av den! Det var en jättesnäll person som hjälpte mig med det, så TACK Patrik!

Vi har varit sjuk också, feber, halsont, magont och sånt crap! Alla svenskar på jobbet nästan.. Chefen undrade vad det var med oss svenskar. Sandra var värre än mig så hon var hemma längre, själv låg jag hemma en dag.

Nu har jag nog fått nog, jag vill inte bo i denna lägenhet längre.. det är inge kul helt enkelt. Myrorna är kvar, vet inte vart dem kommer ifrån. Och om avloppet i köket vet jag inte alls vad jag ska säga. Det fungerar inte som ett avlopp ska liksom. Allt vatten kommer upp på köksgolvet igen. Vi kan inte diska eller laga mat... Kul! Och jag vet, jag är alldeles för snäll (precis som min sambo Sanra)... jag måste lära mig att säga ifrån på skarpen. Nån, hjälp?

Har precis varit på bio med Sanra, John, Moa, Patrik och Robert... Det blev "I love you Philip Morris" som var helt okej, men jag trodde den skulle vara bättre. I still love you Jim Carrey, din roliga prick.

Imorgon ska det bli fint väder, hoppas hoppas hoppas..

Inatt var verkligen en konstig natt, både jag och Sanra har liksom nästan sovit hela natten. Vi har vridit och vänt på oss, druckit vatten och tagit halvtabletter (Sanra såklart=) ) och aldrig riktigt somnat. Först vaknar jag runt ett tiden (fast jag var nog inte vaken) och säger till Sanra "Sanra Sanra, det springer myror på tvdosan i sängen (som alltid ligger ovanför min kudde)" Sen slänger jag mig upp och tänder lampan "Men kolla då".. Fast det var ju inget där. Sanra säger bara "Du är faan inte ens vaken"..
Lite senare på natten hör vi massa konstiga ljud och halvsätter oss upp för att lokalisera det hela.. Sen blev det slagsmål mellan två katter precis utanför våran dörr, jag trodde seriöst att någon skulle dö för det låter så hemskt. På morgonen när vi skulle på jobbet ligger det typ en hel katt i katthår (stora tussar) utanför dörren.

Trevlig helg! /ICH

klunk

Måste lämna in min dator, har skapligt mycket virus... Så himla less.

Min syster skrev nåt så fint på hennes blogg om sin lillasyster (JAG) så jag är alldeles tårögd. Det värmer att höra att man är en bra och omtyckt människa!

Det blev sol igår... och vi satt nere vid hamnen och bara njööt!! Jag måste ha haft på mig guldbyxorna igår iallafall, jag slängde femhundringar överallt. Såå dumt, jag ska ju spara för fan!

Det här är lite äckligt.. Sanra hade en cola som stod på vårat bord (en sån mugg med sugrör) och när hon dricker massa klunkar ur sugröret så skriker hon, ställer sig upp och nästan spyr. Det är då fullt med myror i och runt hela muggen, och Sanra drack förmodligen några också. HÖUA!!
Nu är jag väldigt less på det här.. måste hitta ett medel, annars vill jag inte bo kvar här.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av desperate, sen blir det gonatt.

Jag sov extra gott inatt! =)

/ICH

Avfall in my face!

Det finns en skotsk karl på jobbet som gillar att driva med mig och Sanra, även andra på jobbet. Men folk säger att dem gör det bara för att vi är ny... men nu är vi väl inte ny längre? Det finns dem som är nyare liksom.. Han gillar särskilt att bråka med Sanra... Anywhos, idag blev det krig! Vattenkrig, korvsmetskrig och iskrig.. Men droppen var när jag fick en hög med allt det som vi skrapar upp från golvet (och slänger), rakt i ansiktet! Fräscht!!!!!  Det hängde tarmar från pannan, och Sanra låg på golvet och asgarva. 

Igår fick vi uppdrag att tvätta ett rum fullt med vagnar. Och då skulle vi använda ett mycket starkt skum. Vi fick då ta på oss världens största och självlysande dräkter, och såg tydligen jätterolig ut... tyckte alla. Tur att man kan roa folk.

Nu är det helg, en mycket kort stund... därför ska jag börja njuta NU!

Är det nå konstigt väder eller... spösnöa, spöregn, hagel och sol.. Snälla bli sol imorrn..

Trevlig helg! /ICH


svisch

Den här veckan har svischat förbi, redan fredag imorgon. Kan vara för att vi bara jobbat en dag övertid.

Dem ska ha en pölsecup på forus i juni... och jag gråter verkligen för att jag inte kan vara med. Fan va skoj att spela fotboll med alla dem där! Men men, knähelvetet vill jag inte riskera.

Vart faan köper man myrmördarspray? Vi kan inte ha nånting framme i köket längre, inte ens bre mackor på våran egen köksbänk..

Surprice surprice, tvättmaskinen fungerar inte!!!! Nu finns det lite saker jag stör mig på här i lägenheten, och dem vi hyr av är hur sega som helst. Dem bara säger och säger men det blir aldrig nåt. Inte vet jag vilket land dem är ifrån heller, har bara försökt lista ut det.. Kan man säga att man ska betala mindre i hyra om man inte har tvättmaskin, myror som delar boende med oss, och att vi inte kan städa för vi får aldrig den lovade dammsugaren?

Imorgon är jag och sanra bjuden på grillning på en husbåt.. får se hur det blir.
Hoppas verkligen på finväder i helgen, då blir det hamnen!

Jag gjorde som jag sa att jag skulle göra OM! =)

/ICH

Damm

Vi har ingen dammsugare, och dem vi hyr av har sagt att deras är trasig så den har vi inte kunnat låna. Vi har alltså typ tre veckors big size dammråttor hos oss. Efter man har duschat så kan man INTE gå barfota kan jag säga. Och i tre veckors tid har dem vi hyr av sagt att vi ska få en dammsugare alldeles snart. VAR ÄR DEN?

Jag och Sanra blev dem som blockade isär stoppern idag, det är inte lätta grejer. Men vi lyckades... Tur vi är stark! =)

Imorrn blir det övertid, så det är bara att sova...
Ni kanske märker att jag inte har så mycket speciellt att berätta om, det är bara jobb i min hjärna. Men å andra sidan, det är därför jag är här. Och vi har roligt på köpet!

/ICH

helgen

Helgen har varit bra. I lördags åkte vi till kvadrat och shoppade lite, åt middag på thai/japan restaurang. Hem och svida om och sedan åkte vi till huset i Madla. Vi blev väl ett 10tal i huset, sen drog vi oss ut och vi hamnade på Champs (karaokeybar). Jag och sanra tänkte sjunga EN låt men den fanns inte så då sket vi i det. Det blev lite slagsmål och prat med polis, annars var kvällen skoj. Man kan inte bara kalla oss svenskar för "homsesvenskar" och att vi ska dra härifrån och sånt. Det gillar jag inte!

I söndags blev det pizza på drop in, sen blev det ryggläge och film. Sanra somna som en stock.

Måndagen är över, skönt för den är alltid lika jobbig.

Nu måste jag äta nåt..
/ICH

fredagsmys

Nu är det äntligen fredag.. Jag och Sanra sitter hemma och funderar på vad vi ska göra.. Det blev middag på mcdonalds idag, cheesburgare är great ibland alltså!

Vi har små svarta myror inne i våran lägenhet och vet inte vart de kommer ifrån. Ska vi grillkrydda dem till döds eller finns det nåt annat sätt?

Nu måste jag fundera...  Vad vi ska hitta på alltså.. Min sambo har alltid så bra ideér!

Trevlig helg.
/ICH


kanske inte

Fyra dagar övertid av fem.. övertid imorrn igen. Cattis Hjorth är trött! Det blir 61 timmar på en vecka.. Fast det kanske inte är så mycket, bara jag som är ynklig.

Inte skulle det bli finväder i helgen heller, bara för att man är ledig såklart..
Men vi ska banne mig grilla ändå och ligga i badenbaden...

Måste sova.. ovanligt!
/ICH

que

Åååå va fint väder det har varit.. men det har jag sett inifrån fabriken. KUL!

Jag frågade en norsk vilken tid vi hade lunch: "Tio på halv" fick jag till svar. OKEJ.. tog ett tag innan jag klura ut det där, vet inte ens än om jag förstår. Men jag gick på lunch rätt tid iaf.

Nu måste jag sova för jag ska upp halv fem.

/ICH

finväder

Jag har kämpat för att hålla mig vaken idag... slagit mig i ansiktet, sprutat vatten i stövlarna (fast inte med flit), tuggat tuggummi frenetiskt, tagit 24 snusar, druckit varm choklad (socker socker socker) mm. Vi blev klar tidigare än vanligt och sen fick vi skjuts av bästa John och Moa så vi var hemma halv nio ikväll. Skön  T!
Tackade nej till övertid imorrn, måste verkligen sova.. Men det svider och säga nej till det också..

Lite bilder från helgen:

Bästa Sanra




Bästa John och Moa




Sanra, Marcus och Wille




Nisse och John




Ute i det fina vädret..




Packat med folk längs hela hamnen..




Jag... finn ett fel!?

Nu ska vi kolla på paradise hotel..
/ICH


tröttis Cattis

Vilken underbar helg det har varit. SÅ jäkla fint väder, kändes som att man var utomlands. (Då räknas alltså inte norge) VARMT och SOL och en (flera) öl nere vi hamnen i goda vänners sällskap.. Proppat med folk på alla uteserveringar. Har bilder men det får komma senare, är för trött för att fixa det nu.

Appropå trött så verkar min sambo Sanra vara stålkvinnan själv! Hon är aldrig trött, vill alltid hitta på en massa och kan jobba dygnena runt. Men det är en liten del till varför jag älskar henne så mycket!

Jobbat övertid idag och ska göra imorrn också (fan och massa andra svordomar för att kliva upp halv fem)
Det var nära att jag somnade ståendes på jobbet då jag körde maskinen, och då är det illa. Det betyder att jag behöver sömn. Kom nyss hem, ska slänga i mig fika och sen sova.... i typ 4 timmar, för man kan ju inte somna på en gång efter jobbet hur mycket man än försöker.

I söndags blev det date.. bounty hunter var en rolig film!

/ICH

fredagsmys

Efter jobbet åkte jag och Sandra och kollade på ett hus. En tjej på jobbet undrade om vi ville flytta in med dem i ett nytt och fräscht hus.. Vi kollade och det var verkligen jättefint. Men det blir lika dyrt som det är nu, och sen ligger det åt fel håll, dock väldigt mycket närmare till jobbet. Men näe.... bara näe! Fast snällt att hon fråga.

Nu sitter vi med en kopp vin i handen (eftersom vi inte har glas).. Ska till och äta lite nu.

På jobbet idag stod vi inte på listan.. så vi fick plasta in gildebackar, sätta på bäst före datum på tusentals falukorvar... i en frys dessutom, fan va kallt!

Nu ska jag och min sambo ha fredagsmys som bara vi kan ha i våran lilla stuga i hundvåg!

Trevlig helg! /ICH

soool

Vilken låång dag.. fast det gick bra, vi gjorde som en massa korv... Som alla andra dagar menar jag.
Vet inte vad jag sysslar med när jag jobbar. Men jag måste nog spänna min vänstra hand nå så fruktansvärt utan att jag tänker på det. Först var det pekfingret, och nu är det liksom slutet av tummen. Kan inte röra det.. jag skyller på den tjocka köttpölsen!

Alltså, en rap efter att man har ätit nudlar så är man hungrig igen.. måste komma på nå bättre att äta som kvällsfika. Och mackor är jag lite less på, det räcker till frukost.





Vill stanna tiden.. så himla mysigt! Åkte till och med stjärtlapp... rolig moster jag serrni. =)

Nu ska jag leta nåt annat i kylskåpet...
/ICH

Sockersöta







Dem sötaste jag vet! Det är nästan så att man blir orolig för att dem ska glömma bort mig.. Fast jag träffade dem nyss men ändå.

Jag har slarvat bort världens bästa pinnkam... starta paniken! Blir till att åka in till stan på lördag, för no volume går inte an!

Nu måste jag sova, kliva upp halv fem och jobba läänge.

/ICH


vi


Jag och Sambon!!!!

Har inge att skriva idag kände jag... är trött.

Pusshej /ICH


Härliga hemma, Risbrunn alltså

Då var man tillbaka i Stavanger.. Sitta i en bil i 13 timmar är inte mänskligt. Nog för att jag sov rätt mycket (eftersom jag är lite utav en expert på det) men det kändes i kroppen att man satt i bilen alldeles för länge.

Kalaset i Vemvallen var skoj, så tack Mattis för allt. Tiden hemma gick alldeles för fort, man såg vännerna för lite. Träffade gänget hos Sandra, och det känns alltid lika bra att träffa dem. Man vet vart man har de närmsta (var som att vi träffades nyss). Jag hann aldrig träffa farmor eller moster. Och mamma och pappa ska bara veta hur mycket jag gillar att vara hemma.. men jag har ju alltid så bråttom att göra allt på samma gång. Tjockisarna (då menar jag på tjocken) Marie och Anna får man aldrig en för stor dos av. Lovis och Nike kan man inte göra något annat än att sakna, ändå fast man såg dem nyss.. Hur ett par småfisar kan betyda så mycket för en.

Fick åka skoter med både Tomas och Björn, så tack för de! Ändå fast jag fick träningsvärk överallt och blåmärken på röven så var det roligt!

Hann med after skii i Björnrike, sova över hos Marie och Tomas, sitta på en sjö och sola och dricka öl och träffa släkten på sandtjärn. Jag är nöjd!

Imorgon blir det jobb igen, känns både bra och inte.

Måste ju säga att jag gillade STORMen! =)

/ICH


RSS 2.0