Helgen

I lördags var det skitmycket folk på veras, både i restaurangen och i baren. Det var jag, Lars och Josse som jobbade och Josse slutade kl 11 så det blev lite kaos där ett tag. Men det gick bra! Någon tappade ett glas alldeles vid mina tofflor så jag fick små glassplitter under mina fötter. Ont! Drog till Eriksgården när jag slutade, fy faan vad skoj det var! Umgicks med Marie och vi minglade runt, röjde på dansgolvet och skrattade åt allting! Vi var bara allmänt flummig! Sen gick jag, Marie, Marcus och Dennis hem till marie och krisse. Marcus och Dennis väckte krisse som låg och sov. Vi fikade varma mackor och sen somnade vi allihop. (Kl 5)
Dagen efter skulle jag och Marie åka och köpa kebab åt grabbarna... Det hade snöat hur mycket som helst, det var inte plogat och väldigt halt så jag och Marie halkade ner i diket och där satt vi fast. Som tur var kom David som en ängel från ovan med traktor och drog loss oss! =)
Sen åkte jag och Marie till Solbrännet och åt lunch med Patrik.

Igår var det personalklubb på veras med tema after skii, det var mycket folk så det var också jätteskoj. Vaknade imorse fullt påklädd med täckbyxor och sminket utsmetat i hela ansiktet! Vad har jag gjort? =)

Har precis kommit hem till Marie, vi har åkt lift upp till toppen på funäsdalsberget och fikat och kollat på utsikten.. är så fint väder idag! Marie ska nu ut och åka ländskidor (gud vet hur det går=)) och själv ska jag snart gå och simma med Marie Berggren.

Har inte tid att vara bakis! =) Får se om det blir en tur på måndagsklubb på loftet ikväll!

Saknar dig goding!
Livet leker! Tjing

På jobbet

Nu är jag på jobbet och äter middag.. Så jag har bråttom.
Idag har jag varit ute och gått, inge långt för det blev snöstorm så jag såg ingenting!
Har försökt pumpa mina muskler på gymmet! =)
Kollade på harry potter and the order of the phenix i morse när jag vaknade..
För övrigt är det toppen!
Fish!

Tack

Det var skönt att vara hemma ett par dagar. Men nu är jag i funäs igen. Igår fick jag och personalen en liten undervisning om smakriket, det var skoj att lyssna på allt. Och provsmaka för allt är så himla gott! Sen åkte jag, Marie, Sara, Ante och Carro till Solbrännet på after skii. Det var inte mycket folk men vi pratade och drack några öl! Det var nice. Idag har jag och Marie varit ute och gått, sen har jag inte gjort så mycket. Har inte haft lust med nåt!

För övrigt är det bra... Tack Sandra och Helene för vårat prat! Känns skönt att prata om allt, är så glad att ni finns!

Nu ska jag lägga på mitt "Nice face" till jobbet! Pusshej

Pictures

Lite blandade bilder

242067-67
En tjejfest hos Mobba för några månader sedan... roligt!!

242067-68
Helt vanlig och nykter kväll... eller? =)

242067-69
Försenad 20årsfest för Petra

242067-70
Asgarv på riktigt!

242067-71
Jag och Anna redo för julbord. Jag som stylat och sminkat!

242067-72
Jag och Hälän

242067-73
Vill visa frisyren

242067-74
Ännu en frisyr

242067-75
Samma frisyr fast framifrån

242067-78
Ännu en frisyr på mig själv. Har man lite och göra ibland så är det detta jag gör! =)

242067-76
Har sminkat och stylat håret på Lollo... Skitsnygg!

242067-77
Frisyren från sidan.. Lollo blev nöjd, då är jag nöjd! =)

Påse skit, på sant

Idag är det söndag och jag har kommit hem till Risbrunn... Hemma bäst!! Pappa har eldat upp bastun åt oss så jag och mamma ska basta snart och bara mysa resten av kvällen. Pappa ska basta först och sedan laga mat medan vi bastar. Pappa, du är bäst!

Igår var det jättemycket att göra på jobbet... vet inte hur många gäster vi hade och det var bara jag och Lars i serveringen och baren! Så vi sprang som tokar hela kvällen. Kände obehag varje gång jag var inne i baren för det satt 6 st biffiga polacker och rååååglodde! De hade minst två öl i handen hela tiden men de sa ingenting förän den ena ropade dit mig och sa: "You look like an angel"... Jag sa tack lite artigt fast jag egentligen ville säga att han såg ut som en påse skit! =)

Lars gick hem vid elva och jag slänge ut de sista kl 1. Då gick jag på eriksgården och gissa vad jag gjorde? DANSADE som bara den! Det var så himla bra folk där igår, ändå fast det inte var så mycket. Det var länge sen jag hade så roligt så det tackar jag för. När eriksgården stängde så åkte jag och Gunsan med flera på efterfest mitt ute i ingenstans. Lade mig i sängen halv 5 i morse! Go Cattis! Förstår mig inte på efterfester egentligen.

Kommentarerna han kläcker ur sig, kan inte göra annat än bara skratta!
Har köpt fläsk som han öppnar och ska skiva, men upptäcker strax att det redan är skivat.. Pratar med sig själv som vanligt och säger: Kan jag inte få skiva mitt eget fläsk nu heller, allt ska vara så jävla klart när man köper det. Nästa gång jag köper fläsk så är det väl redan färdigtuggat också!!! Blir lite upprörd och avslutar med: Fattas bara att det sen finns fläsk på burk som det bara är att dricka... Eftersom han inte ville ha fläsket skivat den här gången så är det nu ihopknutet som ett paket!

För övrigt är det great!
Pussis

Hehe

Bakis är det rätta ordet för vad jag är idag.. Slutade jobba 11 igår och drog på Eriksgården med Lollo och Rickard! Hur kul som helst och det blev lite för mycket shots kände jag när jag kom hem. Men vi dansade hela natten så det var jätteskoj. Hade träningsverk i mina fötter när jag vaknade i morse! =)
Har inte gjort ett dugg idag... men man måste ju ha sånna dagar också!

Så ikväll är jag rätt seg på jobbet... men det går bra ändå för nu har jag ätit mat och är fit for fight!

Nej...nu måste jag jobba! Ps. jag blir retad på jobbet! =)
Pusskramis

Winner

Förresten... Vem vann pulkatävlingen på julaftonsmorgon? Jo, JAG! Jag tycker nog att jag är lite av ett proffs när det gäller pulka!!! =)

Nu har jag varit och simmat men det var nå fel på bassängen så det var iskallt. Några lampor var släckta och jag var helt själv. Det var nästan som om jag var med i en dålig skräckfilm. Fick för mig att det var nåt under vattnet som förföljde mig bara för det... Men jag simmade mina längder och tänkte att jag skulle sätta mig i en het bastu för att tina upp. Bastujävlen var inte ens på!! Fattar inte ens varför dem sa till mig att det gick bra att simma!

Jag vill göra så himla mycket men det känns inte som att jag hinner med... Tiden går för fort fast ändå sakta!!!

Annars då? Sprallig, pratar högt med mig själv och allmänt glad!
Pusshej


I Löv It

Fixade Lollo i lördags, smink och hår, hon blev skitsnygg och supernöjd! Då blev jag glad! Slutade jobba halv 12 den kvällen och hade lust att gå ut, några kompisar tyckte jag skulle åka till hamra. Så jag tog taxi dit så fort jag slutade. Jag hade inte druckit på länge och det tänkte inte jag på... Jag, Samuel och Rickard drack shots och drinkar och dansade arslet av oss, så himla skoj! Fattar inte hur jävla kul det är att dansa, I LÖV IT!
Spydde precis när vi kom hem och en gång till hemma hos mig.. hehe! Men det var det värt!

Jag måste verkligen ta hit kabeln till min kamera för jag har massa bilder jag vill sätta in på min blogg..

Igår var jag på en snapsutbildning. Mycket nyttigt men jag känner verkligen hur dålig min hjärna är på att ta in information... tur att jag hade penna och papper! =)

För övigt mår jag toppen!

Jobb och jobb

Mitt nyår var trevligt, vi var tolv stycken som åt trerätters hemma hos Marie och krisse.
Har dock varit lite sjuk i två veckors tid och det verkar aldrig ge sig. LIte trist att vara seg hela tiden!
Annars jobbar jag för fullt i funäsdalen, det är bra med snö och folk så det är skoj!
Idag ska jag och stefan till Gävle.. vi ska bara vara och ta det lugnt. är kors i taket ledig tre dagar nu, skönt!

Saknar mina vänner mycket.. Saknar Lovis och Nike, det hinnar bara gå någon dag innan man saknar dem igen! Småfisarna!

Längtar till resan, synd att det är så lång tid kvar bara. =)

För övrigt leker livet! Tjing!


RSS 2.0