ingen vanli da hurra

Idag är det min tur att fylla år.. 24, satan vad tiden går. Men det är tur att folk fortfarande tror att jag är 16. =)
Ska ner och äta tårta som Öys har bakat.
Ikväll får vi se vad det blir, har jag tur så blir det restaurang. Middagen på restaurangen igår var gudomligt god iaf!
Grattis Cattis
/ICH

middag

Jobbat idag och det gick fint. Men det kom in en femåring till mig som grät krokodiltårar för att hans mamma var borta. Följde med han och väntade och till slut så kom ju mamman, men hon var helt oberörd.
/
Har provat redigerat lite men kan inte spara det nånstans utan finns endast på kamera programmet. Blir så irriterad att jag inte förstår!
/
Ikväll ska jag ut på finmiddag... det kommer bli toppen! Gå ut på restauranger är bland det bästa jag vet..
Ha en fin helg!
/ICH

Flowers

Hur ska jag kunna lära mig de programmen som följde med min kamera? Så att jag ska kunna redigera dem lite om jag vill.. jag fattar ingenting. Hur gör ni?
Här kommer några bilder jag tagit med min nya kamera:
/
/
/
/
/
/
/
Redigering var det ja... HUR?
/ICH

Älskar dig min vän

Nu har det gått några dagar sedan jag skrev.. men det har hänt en massa tråkiga saker. Först hände det i Oslo och Utöya som gjorde att hela Norge stannade upp. Har inga kommentarer om den jäveln.
/
Min bästa Sanras hjärta gick sönder då hon fick reda på att hennes bror Rasmus inte längre finns i livet. Mitt hjärta går sönder litegrann bara för jag ser att Sanra mår dåligt. Det finns inget man kan göra till det bättre och den känslan är förjävlig! Jag vill bara tala om att jag finns här och att jag älskar dig!
/
Vart Rasmus än är så hoppas jag han mår bra.
/ICH

klick klick

Fick finbesök på jobbet idag.. Bästa Sanra! Vi babblade konstant i 2 timmar och tur var väl det för annars hade dagen gått så otroligt sakta för mig. Inte en kotte i butikerna, alla är ute i byen eftersom det är gla mat festival denna veckan.
/
Jag har fått en tidig födelsedagspresent av Öys... gissa vad? Jo en systemkamera! Ingen är lyckligare än jag för det. Nu återstår det bara att lära mig mojängen, gillar inte instruktionsböcker.
/ICH

smultron

Smultron är sommar! och gott!
Men varför ska det regna HELA tiden?
Jag jobbar hela veckan denna vecka.. Det gör jag aldrig annars och det är bara därför att det är Gla mat som jag vill på! Damn!
/
Tjatar man länge nog på att folk ska svara på mail så går det kanske till slut. Men svaret jag fick besvarade inte mina frågor... Tror inte att vissa kan läsa så SKIT i det då!
/ICH

Min familj

/
/
Jag märker ju att jag helst skulle vilja bo lite närmare hem. Så att man kan ta bilen hem över helgen för att hänga med flocken. Men jag är mycket glad över att familjen är på samma ställe, annars hade jag blivit förvirrad.
/ICH

bästa på besök

Imorse åkte mamma och pappa hem. Har haft en toppen vecka verkligen!
I måndags jobbade jag så då kom dem på besök i butiken, på kvällen blev det räkor till middag och massa prat.
I tisdags åkte vi båttur till lysefjorden, fick se preikestolen, vattenfall, bergsgätter och sälar. Efteråt åt vi gott på en restaurang vid hamnen. Spelade krocket på kvällen (jag träffade såklart pinnen så jag fick börja om och kom sist) och satt ute och eldade.
I onsdags åkte vi till stugan i flekkefjord. In till byen och handlade grillmat. Grillade och drack så vi alla var på fnisshumör. Tog en promenad och gick ner till sjön där jag, Öystein och Ivan badade. Mamma vassefis (badkruka på norsk) badade inte!
I torsdags drog herrarna in till byen med båten och ut på havet för att fiska. Jag och mamma promenerade till campingen och köpte glass och såg på när folk åkte vattenskidor.
Sen satt vi ute i solen tills karlarna kom hem med lite fisk, fast mest fisk blev det till katten.
Grillade och spelade badminton på kvällen. Och inte visste jag att mamma var så duktig på det förresten!
Och i morse när jag klev upp så var det tomt, jag saknar dem redan... Världens bästa föräldrar som kan konsten att få mig att må bra!!
Nu har även Ester och Ivan också åkt, så det är jag och Öystein på hyttan i helgen. Ska snart åka båt in och handla lite mat.
Trevlig helg!
/ICH

Myshelg

Hyttetur på Kvittsöy har varit toppen. Badat, grillat, fiskat, åkt båt, gosat med små barn, spelat spel och bara tagit det lugnt. Precis vad jag behövde. Gjorde ingenting att det regnade mesta delen av helgen.
Nu har vi städat tills mamma och pappa kommer ikväll. Nu mår jag bra!
/
/
/
/
/
/
/
/ICH

8 juli

Hoppade in och jobba en stund idag för chefen har feber..
Igår på jobb var det verkligen mycket att göra, stressigt men kul. Fast jag blev galen på två stycken som var de sista i butiken. Ställde sakerna där dem inte skulle vara, gick halv nio, (butiken stänger åtta) gjorde så jag missade tåget, sa emot mig att en skugga var turkos fast den var blå. MEN KÖP DEN INTE DÅ, ville jag säga.
Folk kommer med många roliga frågor om smink, är glad att jag kan hjälpa till. Ändå fast vissa inte vill förstå.
/
Nu ska jag skynda mig.. duscha och packa för sen blir det hyttetur för hela slanten. Ska bli skitskoj.. 6 hela och 2 halva!
/
Och på söndag så kommer min mamma och pappa, som jag längtar.
Oooops, nu kommer det åska.
/ICH

Inget smink


/
Herregud vad smink verkligen kan göra mirakel.. Vad skulle jag gjort utan mina penslar och färger?

systrar är bäst

Det är sjukt viktigt att prata ut om saker och ting.. och igår lättate jag hjärtat för både Anna och Marie. Bara sånt som jag inte sagt till nån annan och saker som man bara kan säga till sina allra närmaste.
Jag måste verkligen börja tänka positivt, för jag har hamnat nånstans där jag tycker att allting går emot mig och jag har varit där ett tag nu.
Så nu vill jag bara ha positiva tankar. För jag har saker att se fram emot... På söndag eller måndag kommer mamma och pappa och hälsar på, ska bli så himla kul.
Den 4e augusti kommer jag hem i 10 dagar och det ser jag också fram emot som tusan, längtar verkligen!
/ICH

hellskotta

Luften gick ur mig igår, och den är inte tillbaka.. Har blivit sjukt fel någonstans, för jag ska inte betala 27 tusen i restskatt!

ål

Idag klev jag upp i panik.. frida som skulle öppna butiken hade ingen nyckel, alla andra var bortrest så det var bara att slänga sig i bilen och köra in till stavanger. My bad!
/
Har haft picknick vid forsen idag, grillat korv och tagit en öl. Var en uteliggare som kom och fiskade framför oss och han fick en vit ål på kroken........ Kul för han.
/
Ikväll får vi se vad det blir...
Ha en fin lördag!
/ICH

RSS 2.0