tisdag

I fredags flyttade det in 2 stycken i våran lägenhet, ett svenskt par. Jag vet inte vad dem heter... Så pinsamt lite har jag träffat dem.
Efter jobbet åkte jag och mickan och kikade efter saker som kunde dekoreras i lägenheten för att få lite julkänslor...
En röd duk och röda ljus, HEJJA vilken julkänsla jag fick...
Näe, jul för mig är hemma med min familj och mina nära, och ingen gör jul bättre än mamma och pappa!
På fredag ska vi ha julbord med ca 50 pers, nästan alla korvmänniskor ska dit... Och det ser jag fram emot, bara att få se alla i normala kläder kommer bli kul. Och såklart, jag är ju tjej, så har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig. Och hur ska jag se ut i håret och sminket?? Fast sminket är mitt minsta problem, där har jag fantasi så det blir över till hela världen! Men det är jobbigt att vara tjej ibland, eller kanske bara jäkligt lättsamt att vara kille.
Snart ska jag sova, det gör jag alldeles för lite..     Ha         ha!
/ICH

brr

Både jag och Sanra är hängiga och hon har varit hemma idag. Jag fryser som en idiot och det är helt omöjligt att slappna av. Jag var inte direkt social på jobbet idag.. sa kanske 4 ord på 7,5 timme.
Hoppas på bättring imorgon!
Sitter och kollar på ensam mamma söker maraton på datan. Känner mig lite på moln för tjejernas skull, jag vill vara kär och jag kan inte sluta titta..
På ett sätt är det bra att jag är sjuk nu för då hoppas jag att jag slipper bli det när jag kommer hem. För då är det JUL på riktigt och jag ska mysa som aldrig förr!! Give me!
/ICH

FF

Huvudvärken och halsontet är borta! Nu har jag bara en ordentlig jäkla förkyldning. Ni vet, jag låter urlöjlig när jag pratar och det ser ofta ut som att jag gråter eftersom att jag nyser väldigt ofta av det helvetes killandet som pågår i näsan. Nysa på jobbet förresten, ingen höjdare... det är bara att lubba därifrån.
Det var alldeles för mycket folk på jobbet i förmiddags.. Det fanns verkligen inget som behövdes göra. Jag mena, Sanra fick gå omkring med en svamp och tvätta stoppknappar. Så till slut sa skotten åt mig: "Here Catrin, take the hose and just play with it". Ööö, okej.
Nu ska jag duscha, har gruvat mig länge för att ta steget in på den kalla toan.
Trevlig fredagsmys.
/ICH
P.s när jag skriver ff så menar jag inte föräldrafritt, utan finally friday!

snörvel

Mitt huvud sprängs, snoret kommer INTE ut och jag har taggtråd i halsen..
Måtte jobbet imorgon gå fort.
Jag kanske mår jättebra imorgon, man vet ju aldrig så jag hoppas på det!
Gonatt
/ICH

elle?

Fan vad less man blir på sitt hår ibland, och jag har ständigt bad hairday!
Kanske ska jag raka av mig allt ändå!?  =)
/ICH

hemsk

Det går inte att gå in på toaletten längre utan tjockstrumpor, och sitter man på dass så gör man det man ska och sen ut FORT. Borstar man tänderna så går man in på sitt rum och gör det. Duschar man så gör man det under skållhett vatten, och ganska länge för man vill inte gärna kliva ut.
Det jag vill säga är att det är väldigt väldigt kallt!
Jo hörrni, jag har sett paranormal activity 2... Damn vad nervklen jag blev, och jag andades inte normalt på flera timmar. Men jag är lite känslig när det kommer till hemska filmer. Gav mig själv ett jack på ögonlocket för jag blev så rädd och slog mig själv.
Har bokat resa hem till jul.. den 18e dec kommer jag farandes och jag ser fram emot att träffa allihopa!
Ha en bra dag
/ICH

skor får man aldrig för många av..

Mina nya skor..
Och min nya väska..
I fredags var jag bara hemma, det blev tända ljus, 2 glas vin och sagan om ringen.
I lördags var jag med Wille och Stefan..
Igår gjorde jag inte ett skvatt, idag slutade vi tidigare på jobb och det var precis vad jag behövde!
/ICH

pengar poff borta

Asså nu får jag ge mig... hur mycket pengar tror jag att jag har egentligen? Jag har shoppat loss igår och idag, inget annat för mig så det blev besök på 300 affärer och tre olika köpcenter. Fast julklappar är klart åt mamma, pappa, anna, marie, farmor, lovis, nike, nomie och fanny... Wiveka vet jag vad jag ska köpa åt.. dem resterande blir ett svårt mission. Sen kunde jag inte låta bli att köpa saker åt mig själv, damn! Men jag höll emot när jag hittade en skitsnygg jacka för 2700 nok kr.. där sa min plånbok stopp. Fast ändå, pengar är bara papper och man ska passa på när man lever.
Nu känns det lite bättre det här med ledigt i jul, för vi har pratat klart med chefen om allt som gäller och vi har jobbet tillbaka i januari. Jag såg när han och några andra nissar gick omkring i fabriken och noterade saker, sen stannade dem vid sidan av mig.. såklart stod jag och knöt på en maskin där vi var en man mindre (det ska vara en till som knyter så man hinner med), klart jag knöt utav bara helvete! Han kom ju fram och sa att jag och sanra var flink, och att vi ska fortsätta jobba i januari.
Inte för att knyta korv är något att skryta med ALLS, men ni ska se mig i mitt esse! =) Och Sanra.. min duktiga bästa Sanra, hon är så bra!
Nu dricker jag glögg (vinmonopolet hade minsann starkvinsglögg).. och wille och stefan är på beök.
Trevlig kväll
/ICH

Ibland känner jag mig...

Ensam...
Partysugen...
Liten på jorden...
Lycklig...
Frusen...
Inte ensam...
Omtyckt...
Långt bort...
Allmänt frän...
Knäpp...
Trött...
Gammal...
Eller allmänt glad...
Imorgon är det fredag, det tackar jag för..
/ICH

Lycka och kärlek...

/ICH

bäst

Vilken förjäkla trevlig helg jag haft alltså! Det är liksom det jag kan säga, underbart!
Loffin every minute of it!
/ICH

ja över hundra mil

Nu är det faktiskt onsdag, och efter den här dagen betyder det att halva veckan är färdig.
Läst på maries blogg att hela släkten ska vara med på Nomies dop, farfar och björg och mia och micke kommer från örebro. Jag kan bara säga att det är såå himla tråkigt att jag inte kan vara med!! Får tänka positivt att jag kommer hem till jul och att det inte är lång tid kvar dit.
I helgen tror jag att det blir nån skräckfilm, känner för att bli lite nervklen.
Nu blir det jobb..
/ICH

pölse

Idag har jag ätit en riktig kokt korv, det var nu nästan nio månader sedan och det var ganska gott. En från gilde som jag själv lika gärna kunnat ha gjort. =) Fick nämligen tårta och kokt med bröd till fika på jobb idag för att fira att 2 av våra korvar vunnit medalj. (inte visste jag att man kunde ta medalj inom korv men okej) Gourmetwiener tog guld och ostewiener tog silver.

Det jag tyckte var roligast var att förutom två medaljer så fick chefen även motta en sån där tung glasgrej som man får till ibland, på den stod det iaf: Wiener of the year! Haha

 

Nu är det väl dags att sova tror jag.

/ICH


F* måndag

Nu har jag massa svordomar på lager för att det är måndag igen och för att jag jobbar kväll...
Åkte på kvadrat i lördags och skulle inhandla lite mer julklappar... inte en jäkel jag hittade. Körde även vilse (fick låna en bil) även fast jag åkt där hundra gånger. Förstår inte hur jag inte kan ha något lokalsinne.
Nu ska jag till jobbet, dit hittar jag iaf, behöver ju bara gå till bussen.
/ICH

för fort

Satan vad helgerna går alldeles för snabbt, hinner ju inte ens göra ingenting. Igår såg jag på idol, åt varma mackor och drack ett glas vin. Pratade med mamma mellan pauserna på idol.

Efter jobbet igår åkte jag och sanra in till stan, det blev tre klappar avklarade för min del. Tänkte ge mig ut på ett till försök idag. Ikväll vet jag inte vad det blir, förmodligen inte så mycket och det ska bli skönt.

Visst får man väl äta pizza till frukost? ja va, det blir ju frunch...

 

Ha en bra dag!

/ICH


typiskt

Fanta, det är för jäkla gott när man inte druckit det på länge. Sitter med en flarra i handen nu nämligen så jag ville poängtera det.
Har pratat med chefen idag, jag stod på mig som mina systrar säger att jag ska göra. Så nu har jag fått sparken!
Hahahaaha näråå.. Men jag sa det jag ville säga och han säger som vanligt inget direkt svar. Men jag vet mina alternativ och det känns osäkert.
Det är 4e november och jag har typ inte handlat nån julklapp. Sånt brukar jag ha stenkoll på och vara ute i god tid. Blir nog shopping i helgen.. Men då vill jag veta vad Björn, Thomas och pappa önskar sig. Jag har iaf tre karlar i mitt liv ändå fast jag inte har någon egen. =)
/ICH

__________



give me happy thoughts

Mina systrar känner mig väl.. Dem kan läsa mig som en öppen bok. Det gillar jag eftersom att jag ibland inte pratar så öppet om hur jag känner.
Ja jag är i en svacka där jag faktiskt inte har svar på nånting. Jag gillar inte det jag ser eller gör, sällan jag har lust att göra något över huvud taget. Den som gör mig glad är Sanra, för hon är här med mig!
Men just nu känner jag att jag jobbar och sover, och det är inte kul i längden. Men mitt mål är pengar och det målet ska jag nå. Har varit en ärthjärna fram tills för två månader sen när det gäller att spara. Okej jobba Jääärnet i fyra månader och inte göra annat, men nu är jag inne på nionde månaden..
Självklart tycker jag om att vara här och jag trivs... men det är bara jag som har kortslutning i hjärnkontoret just nu. Därför är allt bara blahaa.
Har jobbat övertid, mörkt när jag gick på jobbet och mörkt när jag kom hem. Så nu är det bara att sova igen.
/ICH

Inte mina

I fredags var jag bara hemma och myste på, käkade tacos så jag blev spyfärdig så jag orkade faktiskt inte äta någon mjuk pepparkaka.
I lördags satt vi hemma hos oss och spelade spel, gissa vilka som ägde på absolut enig? Jag och Sanra såklart.. Sen gav vi oss ut på stan. Men jag gick min egen väg till alf och dansade hela kvällen... själv, haha! Men jag kom hem kl 5 så jag hade nog skoj! =)
I söndags gjorde jag..... ööö ingenting.
Såhär ser det ut utanför oss.. lite mysigt.
Måndags jobbet är över.. så sjukt mycket bättre att jobba dag, tiden går mycket snabbare.
/ICH

RSS 2.0