uppåt

Nu är det lite senare på dagen, så nu känner jag att jag ska sluta deppa!
Det kommer något för mig också, det vet jag!
Upp med hakan Cattis... och le! =)

Tisdag, jättemorgon!

Fy faan för att kliva upp halv fem på morgonen... blir ju inte människa på hela dagen. Hann ju inte ens somna bara för att man vet att man ska upp om en stund. 
Först låste jag in mig i Annas bil i morse och fick panik, jag försökte ju bara hitta lampknappen. När jag sedan lämnat bilen hos syrran och tog cykeln därifrån fick jag frostskador på arslet... hade ju ingenting att torka sadeln med. När jag klev av cykeln vek sig bena för de hade frysit fast. Det var kallt med andra ord!! 

Nu sitter jag på jobbet och kollar på alla hurtbullar som kliver upp tidigt för att simma. Tror inte jag skulle göra det frivilligt för jag skulle sjunka så tidigt på morgonen.

Fick tråkiga nyheter från USA nyss så idag är ingen bra dag... Alls!

helgen

Jag hade en skoj vecka i Stockholm och tack som faan Hanna för att jag fick bo hos dig!

Hann knappt hem innan jag åkte till Sveg igen... förfest hos Lars innan vi drog till Knuten. Måste ju dit för Hassans skull, den snälla människan!

På lördag klev vi upp kl 9, gjorde lite ärenden och drog sedan upp till Lofsdalen. Rengjorde badtunnan med diskmedel och den minsta skurborsten man kan tänka sig. Tände en brasa i kåtan där vi satt tills Akp, jojjo och Ida kom. Och NEJ, det var inte jag som bestämde att en viss Ceasar skulle följa med. Den hunden har seriösa problem!!!
Kräftfrossan var höjdpunkten och jag åt verkligen för 5 pers.
Jag och Stina stannade en extrakväll i stugan, (som är jättemysig) åt trerätters hos hennes faster och sedan blev det skräckfilm när det var kolsvart ute. Det enda som lyste i stugan var en brasa som vi tände, så det blev extra läskigt. Sen sov vi som små barn. Eller skulle i alla fall ha gjort om inte Ceasar kom förbi varenda kvart och väckte en. Och om inte Stina höll på och kastade kuddar på mig i sömnen.

Nu är jag hemma och det är myspys. Men imorrn börjar jag jobba 05.30... det ska bli skoj. =) Ska jobba till fredag.

Tack för en rolig helg, måste göras om! Kramis

stockholmare

Jag har varit i stockholm sen i söndags. Åkte tåg ner med sandra och det var trevligt med sällskap!
Fotograferingen var hur skoj som helst, men är inte nöjd med sminkningen på mig själv. Sandras helhet blev jag jättenöjd med och hon gjorde sig bra på bild. Men man kan ju inte alltid vara supernöjd.

Har varit på bio två gånger och jag har sett "Tropic thunder" och "Get smart". Mycket roliga filmer båda två men den bästa var nog get smart. Jag tycker Steve Carell är en rolig filur.

Har sovit hos Malin en natt och nu sover jag hos Hanna. Snälla vänner jag har!

Imorgon ska jag kolla knät och sen bär det iväg hemmåt direkt efter det.  Förhoppningsvis får jag åka med jojjo så jag tar mig till lofsdalen på kvällen. Det ska bli himla skoj!

Nu ska jag diska åt Hanna (det minsta jag kan göra) och sen ska jag in på stan. Det är så roligt att glo på alla för man är så osynlig!

Ha det bra alla ni!

Fotografering Stockholm









Foto: Sanna Stefansson. Smink & Hår: Catrin Hjorth (Jag) Modell: Sandra Wåger

Helgen

Igår blev det middag i Herrö, vilken bra kock du är kvinna! Sen blev det fortsatt förfest hos Mobba innan vi drog oss till Folkan. Jag blev chockad när jag kom in och såg hur mycket folk det var. Trodde det skulle vara mindre folk nämligen. Korv på statoil, lift hem till Anna och halv 8 var det bara att kliva upp igen. Då var det dags att ta hand om de små liven, men det var skoj. Vi var på dollar och köpte lördagsgodis, det tog såklart sin lilla tid eftersom de ska plocka allt själv. Sen var vi på gammelgården med mamma och farmor, fikade och köpte gum. Damernas Fotbollsmatch missade vi inte och sen åkte vi hem och kollade på Askungen och åt godis innan mamma Anna kom hem.

En toppenkväll med mamma blev det ikväll. Behövligt, mysigt och gott! Enda som jag funderade på var hur hon lyckades mosa potatisen på ett mycket konstigt vis med stavmixern. Vi hittade nämligen inte potatispressen. Resultatet blev en slemhög och konsistensen blev som smält ost med lite klumpar i! Men våran egenodlade potatis smakade mums iaf.

Imorgon drar jag mig till Sthlm. Känner mig inte riktigt redo men det blir nog bra om jag får en god natts sömn inatt!

Tjing

Katten Molly är full

Igår åkte jag med Mollan till veterinären i Hede på akut operation. Hon tyckte icke det var roligt att åka bil! Hon tog verkligen fram tigern i sig själv och blev rasande på mig, tur att hon satt i buren kan jag säga. Under operationen satt jag mycket intresserad och kollade när hon klippte i skinnet och sydde och donade. Hon talade även om att det är mest karlar som svimmar när de ser blod och sår och sånt. =) Jag bad veterinären att hon fick sova på vägen hem så hon inte skulle bli så skraj igen. Har aldrig skrattat så mycket (samtidigt som jag tyckte så himla synd om henne) som när hon vaknade och var full. Benen hängde inte med, ramlade baklänges, försökte hoppa och när hon skulle prova äta så kunde hon inte tugga. Men hon blev snabbt klar i huvudet igen och då var det bara att ta på tratten för då var hon på såret. Och katter är inte gjord för att ha tratt, det är nästan plågeri men det är ju för kattens bästa. Annars skulle hon ju bara bita bort stygnena igen. Molly gick baklänges hela kvällen för hon trodde att tratten skulle försvinna om hon gick så!Det var ganska kul!

Nu ska jag och Soffa åka på Sveg.

 //CH


det ordnar sig...

Är det en vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag för det är Soffas födelsedag Hurra Hurra Hurra!
Ska dit ikväll och käka tårta och kolla på Idol. Helst hade ju jag velat sett top model samma tid eftersom jag gillar att se alla sminkningar och sånt. Men Idol är ju okej det också!

Idag kom Marie och hunden Himla på besök, men de åker med paps till skogs imorrn. Hoppas det går bra för de och att Marie kanske får skjuta sin första älg! Då skulle jag bli glad.

Det var en mycket vis kille som sa: "If you sit on your ass long enough, something good will happen."
Det tror jag på... babsolut! =)

När jag gick en promenad i Risbrunn idag kom jag verkligen fram till att nu jäklar är det höst, lite läskigt att sommaren är så kort. Nu kommer jag frysa i 8 månader från och med idag.

Mollan har fått ett köttsår som inte alls ser trevligt ut, vet inte hur hon har lyckats men hon måste ha fastnat på någe vis. Men no fear my friends... Risbrunnsveterinären will fix it! Elle?

Nu ska jag käka färdigt mina våfflor! Krams

pysmys

Nån måste hjälpa mig att ändra min blogg. Jag kan ju inte detta.. ska nog fråga sandra lite snällt sen. För dit är jag påväg alldeles strax! Ska äta någon god middag där också, det ska bli mysigt för det var länge sen jag åt med familjen Wåger!

//CH

skoj lördag

Det blev en snabbvisit till funäs i helgen, men det var jäkligt skoj! Jag, Stina, Marie och Krisse åt jättegod middag på skoogs (som jag aldrig varit på) och sen kom Ante och Sara och gjorde oss sällskap. Sen åkte vi på bocken och hade det mycket trevligt. Det var skoj att träffa lite folk man inte sett på länge. Sen sov jag ganska gott på madrassen hos syrran. Hoppas att stina sov gott på soffan också!

Idag har jag inte gjort många knop. När jag vaknde kunde jag inte öppna ögonen för de var helt igen kleggade. Så det har svidit och runnit ur ögonen hela dagen. Har väl fått nån inflammation... typiskt!

Nu ska jag provsmaka nåt som pappa lagat.
Over and out

....

Idag har jag vaknat på en bra sida, känner det!  Jag menar, hur ofta är jag lycklig när jag vaknar klockan åtta..

Det bär iväg upp vill västra, skoj ska det bli!

Ha en fortsatt trevlig helg.

So what med Pink.. kung låt och kung video

danke shöön

Fan vad kass jag är på datorer. De tycker inte om mig och jag tycker inte om dem, så är det bara.
Jag och pappa sitter som två fåntrattar framför datan och försöker beställa filmer, det är svårare än man tror faktiskt! =)
Pappa var omedvetet redan kund och efter mycket bök så blev jag också det. Fastän det var pappa som skulle bli det men han kunde inte komma in fast han redan var kund! =)

Är så glad att det finns en människa i mitt liv som vill planera. Tack chipset för att du alltid får mig på toppen humör!

Igår vände pappa pannkakor i luften, jag stod och kollade precis likadant som jag gjorde när jag var 8 år. Bara det att då fastnade pannkakan i taket!

När jag bastade igår svettade jag bort all smuts och jag känner mig som ny. Bastu är kung!

Nu ska jag åka och jobba.. Tjingeling

...

Idag har jag umgåtts med älskade Soffa som varit borta hela sommaren! Vi lunchade på kondis och pratade ihjäl varann och kollade på kort! Var så skönt att lätta mitt hjärta lite...

På lördag ska jag och Stina till funäs, vi får la se vad vi hittar på. Lite bowling och nån öl på veras kanske! Måste ju se deras nybygge.
Kul kommer det bli!

Ha det!

MUMMA

Alltså... en snällare människa får man leta efter. Eller rättare sagt, det existerar inte! Tänk om jag skulle få det i vinter. Ingen skulle bli lyckligare än jag. Hoppas Emilio kan klura ut nåt. Jag vill så gärna!!!

Igår var farfar här på middag tillsammans med en vän till honom. Jag och farfar pratade om alla hans resor som jag också vill göra. Kontakter tar en långt här i livet. Hoppas jag skaffar mig några på vägen!

Jag har drömt så sjuka drömmar nu två nätter i rad.. Börjar fundera vad det är för fel på mig! Men jag är ju inte som alla andra. =)

Ikväll ska jag umgås med Ida, får se vad vi hittar på!

Gratinerad chevre med rödlök och honung på en toast. Helstekt älgfilé med trattkantarellsås och gratäng med potatis och brieost. Hemmaodlade grönsaker på sidan av. Det kan man kalla MUMS!! Min far är en underbar kock!

Take care

Evighetsväntan

Sjukhuset i Sveg, eller vad det nu är. Har tid kl 10.20, jag sitter snällt och väntar... Det går 40 min då jag läst klart 2 tidningar från 1998. Jag är van att få vänta så länge men då börjar det krypa i bena och blir smått irriterad. När jag ser att de tagit alla folk utom mig, till och med de som bara väntat 5 min. Då klingar det i min hjärna att "Dem jävlarna har glömt bort mig". Jag är ju lite blyg också men jag gick dit och sa att jag hade tid för 45 minuter sen. "jaha oj då jag ska gå och kolla". Efter tio minuter kommer hon och säger att dem kommer alldeles strax. Tjena! Efter 1 timme och 40 min kommer dem och trycker in en spruta som tar tio sekunder. VÄRDELÖST!!!!!! 
Måste tuffa på mig och inte vara så blyg när det gäller sånt där...

Min farmor är världens bästa! Jag talar om allt för henne och det finns ingen som förstår så bra som hon. Me love!

Nu har jag ätit fil och ska åka till storsveg!

Pusshej

Ickepicke

Det blir inge Funäs i helgen... syster var upptagen så det var tråkigt! Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Jag och mams var och simmade idag, hur skönt som helst och vi var nästan ensam där. Jag kan röra på fläsket om jag vill! Kanske en bra idé att hålla igång, inte vet jag!

Imorrn ska jag och pappa stycka kött... Efter det får jag se vart fötterna bär mig!

Vad ska det bli av mig? Ha

Pang!

Pappa har skjutit älg idag... inte en utan två stycken! Är en stolt dotter. =)

Såg på aftonbladet om att de filmade en sorts tomte i Argentina. De finns och det är på riktigt! Det är jag övertygad om.

Om man söker jobb eller visar sitt intresse, och det enda sättet att göra det på är via mail. Är det inte en självklarhet att man ska få ett svar oavsett om svaret blir att de inte är intresserad? Det tycker i alla fall jag. Om jag vore chef så skulle jag vara artig och svara, alltid!

Funderar på att åka till funäs i helgen, om nu min syster är lite ledig så vi hinner umgås.

Igår var jag och mamma ute och plockade röda vinbär som hon sedan gjorde saft av. Sedan stod jag för maten som, kors i taket, blev gott! =) Men sen gjorde mamma världens godaste äppelpaj som vi mumsade i oss på kvällen! Som tur är finns det kvar, och det ska jag äta nu!

Tjing 

RSS 2.0