have a nice day

Har haft en mycket lugn och skön helg, har som sagt mest varit inne. Igår var jag ju på bio.. "Just go with it" var faktiskt väldigt skoj och en lättsam film.
/
Nu är det vardag igen, tusan också, men det är bara att bita ihop. Trist att jobba kväll bara..
/
Jag mår hur bra som helst i tanden så jag struntar faktiskt i penicillin kuren. Är jag dum då?
/
Nu ska jag lämna tillbaka en film, sen blir det jobb.
/ICH

miss you

Då känner jag mig äntligen bra i munnen igen... nu hoppas jag att jag aldrig mer får problem med visdomständerna. Lite svårt iofs eftersom jag inte har nån kvar.
/
Jag åkte helt enkelt in till bion och bytte dag. Så imorgon blir det en massa popcorn. Filmen jag ska se är "Just go with it" och jag har ingen aning vad den handlar om. Tycker det bara är såå mysigt med bio!
/
Bilen gör ett fruktansvärt ljud när jag drar igång vinrutetorkarna.. Lite svårt att förklara men ett högt "Skweeeeeeaaakk" varje gång den går uppåt. Väldigt irriterande och det regnar ju var och varannan dag här också. Min lösning blir nog lite låsolja där jag tror att ljudet kommer ifrån. Bilar är inte min grej.
/
Jag kan inte med ord förklara hur mycket jag saknar Lovis, Nike, Nomie och Fanny, det är så det gör ont. Jag hoppas av hela mitt hjärta att dem saknar mig litegrann också, och inte glömmer bort sin snälla moster.
/
Vad hittar man på en regnig lördag när man umgås med en som har fotboja och inte får gå utanför dörren?
Plump nån?
/ICH

Autsch

Arg är jag på tandläkaren... satan så ont de 4 sprutorna gjorde, och dra ut den var det obehagligaste jag varit med om. Tog med mig tanden hem så att jag ska kunna ha sönder den i helgen, kasta sten och sånt.
Om kanske 2 timmar försvinner bedövningen.... Usch, jag vill bara somna och vakna upp imorgon och vara bra igen.
Hon sa även att jag skulle ta en till kur med penicillin. Det kan hon glömma!
/
Bokade och betalade biobiljetter på internet tidigare... FEL dag! Så imorgon kommer jag väl få ringa till kundtjänst och prata med någon norsk som pratar alldeles för fort för att jag ska förstå.
/
Imorgon är det äntligen fredag.
/ICH

seg dag på jobb


Imorgon efter jobbet ska jag till tandläkaren och dra ut en visdomstand. Har haft ont i nästan 3 veckor nu. Men jag gruvar mig som bara den. Vill inte ha dem där sprutorna i munnen, hoppas verkligen att inte rötterna växer åt olika håll så dem måste dela på tanden. Jag kommer ha extremt ont, eftersom jag har gjort det 3 gånger på typ 2 år. Pappa vet, för jag grinade krokodiltårar i bilen när smärtstillandet försvann. Han sa "Men så ont kan det väl inte göra"... Ööö jooo pappa. Så usch för imorgon...
/
Jag och Sanra pantade säkert 800 flaskor och burkar igår.. det tog sin lilla tid.
/
Nu ska jag packa om lite..
/ICH

...

Jag börjar halka efter med skrivningen känner jag.
Förra helgen var jag i kristiansand och hälsade på.. såg på en jätteskoj talangtävling direkt när jag kom dit. Vi var i lillesand och kikade i affärer och fikade massa onyttigt. Sov i samma rum som Sigrid i en alldeles för kort säng, jajemen, till och med jag var för lång. Vi var ute och åt på kinarestaurang, kollade på eurovision uttagningarna, spelade spel och åt dem godaste frukostarna man kan äta. En mycket trevlig helg var det!
/
Nu i helgen så var jag ut en sväng hos fredrik, men det blev en kort kväll. Åkte tåg och kom inte in i huset så jag stod och frös i en timme.
/
Spenderat 4 timmar på kvadrat.. jag kan gå länge i köpcenter jag... =)
/
Nu ska jag tvätta..
/ICH

less

Hon såg på min tand i två sekunder, såg att det var svullet och skulle ha betalt 560 kr för det. Serru det hade jag kunnat tala om för henne! En undersökning på alla tänder kostar 560 kr... frågar ni mig så är tandläkare rena rånet, för det där var ingen undersökning. Jag äter nu penicillin och ska äta det en vecka. Om 2 veckor ska jag dra ut tanden och det är inget jag ser fram emot för jag vet exakt hur dåligt jag kommer må efteråt.
/
Vill bara säga en sak om när jag var onykter på krogen. Det var inte så att jag inte kunde gå, låg i ett hörn och hade somnat, låg på toan och spydde, hade sönder saker eller var elak mot andra människor. Nej.. Jag gick ostadigt (och vem gör inte det) och vakten frågade om jag inte skulle gå hem för han tyckte det var bäst. "Ja det ska jag" och sen gick jag hem.
Ja, jag är vuxen... Och ALLA vuxna dricker för mycket någon gång!!
/
Imorgon efter jobb tar jag bilen och åker till kristiansand.. ska hälsa på greger och hela familjen, det ser jag fram emot. Ser inte fram emot bilresan dock. Har aldrig åkt så långt själv förut, men nån gång ska vara den första.
/
Ha en fin helg
/ICH

ont


Då har man tagit rekord på Gilde.. dem har studerat oss noga i två dagar nu. Ingen jobbar så snabbt som vi, haha!
/
Jag har världens tandvärk. Min visdomstand växer utåt och nu vet jag inte alls vad som händer. Tror det måste vara nå fel som det var med mina två andra också. Går på piller, kan inte tugga och mår allmänt skit. Vad en tand kan stöka till kroppen...
Då kommer den stora frågan.. vilken tandläkare går man till i norge och hur gör man?
/
Nu måste jag vila lite..
/ICH

update

Men ojsan... en vecka sedan jag skrev. Har inte varit hemma så mycket kan man väl säga.
Den här veckan på jobb har gått ganska snabbt för vi har blivit klar lite tidigare än vanligt. Jag jobbar med Sanra på bwl och vi har fått höra varenda dag i veckan att vi är så flink på att jobba. Kul!
/
Förra helgen blev det finmiddag med Öystein på big horn... förrätten var gudomligt god med lökringar, honungsmarinerade kycklingvingar, scampi och ovanlig sallad (nå grejs jag inte vet vad det heter ens). Men sen kom pepparsteken... "Servitrisen, ursäkta men har ni ett gevär, jag skulle behöva skjuta min stek en gång till om det går bra". Annars var allt toppen. När vi började göra som jim carrey gör med servetten i liar liar "A goose", då kände vi att det var dags att dra vidare.
/
Jag gillar inte parkeringshus, dels hittar jag aldrig bilen (Björn vet vad jag pratar om), dels letar man oftast en plats i tio minuter, dels vet jag aldrig åt vilket håll jag ska köra ut, men sen kör jag alltid för långt ifrån apparaten där man får parkeringslappen... Så jag måste klättra och hänga utanför rutan för att trycka på knappen. Jag tror jag blir lite stressad helt enkelt.
/
Har åkt tåg för första gången här också.. Blev så stressad när den allvarlige kassören med mustasch kom gående och glodde på mig. Jag gav han 200 kr lite snabbt... "Det vore bra om du talade om vart du ska åka" Jahaja...
/
Imorgon ska jag dricka öl med Wille, mer vet jag inte.. Det är iaf äntligen fredag imorgon.
Just nu sitter jag och Sanra i sängen med ett glas vin, snart ska vi hänga tvätt innan det blir godnatt.
/
Saknar er hemma!
/ICH

RSS 2.0