Skratt forlanger livet

Da var det fredag och varan nast sista kvall har pa Bali... For now! =)
Ikvall ska vi pa hard rock cafe med Frida och Ellenor. Sen vet jag inte om det blir nagra fler. Det ar buffe ikvall sa det ska bli gott! Sen hade vi faktiskt planerat att shejka lite ass nagonstans ikvall, far se hur det artar sig.

I morse hade vi stallt klockan pa 8 sa 9 var vi nere vid stranden och surfade... Sa himla roligt det ar!! Helene gav upp tidigare men jag och Sandra slutade inte kampa bland vagorna. Jag mar sa himla bra i vatten! Sen har vi faktiskt legat och solat i nan timme ocksa, solen har nog tagit lite idag for det har varit hur varmt som helst. Gott som bara den!

ALDRIG har jag skrattat sa mycket, tack for en trevlig kvall brudar! =)

Tjolahej!!

Bali safari

Jajemen, idag har vi varit pa bali safari.. Hojdpunkten var nar jag fick kramas med en trott tigerunge. Har aldrig haft ett sa stort leende pa lapparna! Nagot sotare och mjukare har jag aldrig traffat pa! Har aven sett vita tigrar, ormar, orangutang, papegojor, lejon, elefantshow mm. Det dumma var att komodovaraner inte hade kommit dit an. Jag har alltid velat sett en san pa riktigt. Och lejonen, det gar inte att fatta hur stora de ar foran man ser dem! Fyy attans vad stora de ar, och statlig!
Ikvall blir det lugna puckar, vi tankte kliva upp och surfa imorrn. Men vi far se vart kvallen for oss! Har ska inte planeras sa mycket, ar ju pa semester!

Vi missade nar Jonny och Niklas akte fran Bali idag, vi trodde att de skulle aka efter att vi kom fran safarin. Men icke! Sa massa kramar pa er i alla fall!

Har varit pa starbucks, kopte en ice caramel macchiato. Mums! Det ar det enda stallet dar jag kan dricka nat med kaffe i!

Hoppas alla mar bra! Jag saknar Lovis och Nike som aldrig forr.. Ska aldrig sluta krama mina smafisar nar jag kommer hem!! Puss pa er

Surfing

Fy faan, idag har det varit varldens basta dag. Har varit pa stranden och surfat med mina basta vanner Sandra och Helene, det kan inte bli battre! Vagorna var bra och vi klarade att sta pa bradan om och om igen. Jag och Sandra fick lite panik nar det kom en stor vag emot oss med en stor fisk i. Da jaklar lade vi oss pa bradan i en valdig fart! =) Imorrn kommer jag ha blamarken pa knana efter att jag snurrade in mig i linan och slog knana i botten. Men lite smallar maste man tala. Vi hyr brada for 14 kr sa det ar valdigt lagomt! =) Och man orkar typ inte surfa mer an en timme for det ar en san himla traning!

Ikvall ska vi mysa pa en restaurang och kolla pa film medan vi ater. Men nu ska vi ga i affarer och boka bali safari!

Jag saknar er grabbar som sa hastigt lamnade oss kvar pa Bali! =) Men jag ar ganska saker pa att vi ses igen! Tack for en asrolig tid!

Mar hur bra som helst! Pusshej

Hot hot hot

Idag ar det sa varmt att man knappt kan ligga och sola! Sen har jag inte ro i kroppen att gora det heller.
Igar var det nagra killars sista kvall pa Bali sa vi at som vanligt pa hard rock cafe, dyrt men hur gott som helst! Sa idag aker de hem och det kanns som om det bara ar vi kvar, det blir ju sa nar man har umgatts sa mycket. Kommer sakna er!

Tror vi ska boka till Bali safari snart... ser sa himla mycket fram emot det. Djur ar sa facinerande! Kanns som om vi ska hinna med mycket nu. Det ar bara 6 dagar kvar och det kanns trakigt, jag gillar verkligen det har livet. Men hemma hos mamma och pappa ar alltid bast, det kommer alltid vara sa!

"Ar inte jag svensk... Jag har bla ogon och min pappa heter Anders"  Johan saklart, haha

Fanga dagen, tjingeling

mulet

Igar var det Owens sista kvall med oss har pa Bali. Vi var ut och at pa hard rock och han sa varldens roligaste grace! Jag at Mac and cheese and chicken... sa gudomligt gott kan jag tala om. Vi var 11 stycken som at och sedan drog vi pa AP och partajade lite, sen blev det Bounty hela natten lang. Lite val seg idag, men det ar mulet ocksa sa det kanske ar darfor! =) not.

Igar pa dagen gjorde vi lite shopping ocksa, kopte en hood for 595 000! =)
Har kopt ett halsband for 10 000 som ar 7 kr, det betyder att jag alltid ska finna vagen hem! Tycker om det jattemycket..

Jag vill sa garna lagga upp bilder for bilder ar det roligaste som finns.. Men jag kan ju inte med skiten sa jag far fixa det nar jag far hjalp!

Owen, im gonna miss you. You are our funny dot with ADD!
Terimakasey

Partyparty

Hejsan hoppsan..
Igar var det sa himla roligt! AP in, Varat hotell hade poolparty och ett mission.. Att dricka 1000 ol innan kvallen var slut. Det sporegnade i typ 2 timmar nar vi vaknade men sen blev det stralande sol och festen borjade. De hade kopt bad och volleybollar och badringar som vi lekte med ocksa. Jag har da aldrig varit pa ett roligare poolparty! Ingen orkade ga ut pa kvallen och idag vid poolen sa dricker alla vatten! =) I morse nar vi vaknade talade de om att resultatet pa varat mission blev 1260 ol! Inte sa konstigt att vissa blev lite fulla. Jag trodde aldrig att det skulle ga!

Behover jag saga vem det ar som sager dessa saker.. =)
*Can I have a fruit of plate?
*Can I have a servette.. de fattar saklart inte vad hon menar sa hon tanker en liten stund och sager sedan servett tre ganger till pa svengelska. Napkin var ordet hon sokte men det var vi tvungen att tala om! =)
Love you!

Nu ska jag ut till solen och ner i poolen! Sweet!
Pusshej

Lovely

Det var jag, Sandra, Helene, Miro, Niklas och Owen som akte pa rafting.. Det var jattemysigt for det var sa himla fint dar vi akte, men jag hade hoppats att det skulle ga mycket fortare an vad det gjorde. Vi stannade vid ett jattefint vattenfall och sen fick vi ata lunch innan vi akte bil hem till hotellet. Hojdpunkten var nar vi helt plotsligt akte nerfor ett vattenfall pa 3/4 meter sa vi holl pa att flyga ur gummibaten, men roligt var det!

Har varit pa on Gili i 3 dagar ocksa... den on ar den mysigaste jag vet. Inga fordon, det enda man hor ljudet av nar man blundar ar hast och vagn och havets vagor! Vi har inte gjort sa mycket, mest vilat upp oss och kant att man varit i ett paradis! I morse klev vi upp klockan 5 sa vi skulle hinna med att se soluppgangen.. det ar jag valdigt glad att jag gjorde for det var hur fint som helst.
Akte en mindre motorbat (fast boat) hem idag istallet for slow boat.. det tog 3 timmar i jamforelse med 13 timmar. Vi flog faan pa vagorna idag for det blev lite blasigt vader ute pa havet. Det var som en valdigt lang bergochdahlbana, men jag hade ett leende pa lapparna hela tiden!

Har druckit varldens godaste drink pa Gili ocksa, Death by chocolate! Mumma!
Nu har jag inte tid att skriva mer! Vi har det great!
Puss och kram fran Papaya (mitt balinesiska namn)


Papaya

Jag alskar verkligen det har livet! Igar gick jag och lade mig halv tio och sov till nio i morse. Sa idag ar jag pigg och glad! Det ar superfint vader ocksa, over 30 grader.
Men det kanns inte som om jag fatt sa mycket farg pa kroppen, fast nar jag kommer hem sa kanske jag marker det.
Ser fram emot rafting. Tror det blir jag, Sandra, Helene, Miro och Johnny som aker. Ska dra och boka idag.
En ol kostar 7kr, vatten ca 3kr och vi ater latt en middag inklusive dryck for 35kr. Fast det beror ju pa vart man ater ocksa, det kan vara billigare eller lite dyrare.

Jurgen, lansmanslus, lavette, ragarbell! =)

Nej, nu maste jag ut i det fina vadret.. kan verkligen inte sitta inne, man maste njuta av varenda minut!

Puss och kram fran Papaya


Skitansikte

Jag har nog aldrig skrattat sa mycket i hela mitt liv som under de har 8 dagarna.. Vara grannar ar sa himla rolig, vad de an sager sa tycker jag att det ar skitkul. Sen ar ju helene och sandra mina roliga prickar som vanligt!
Igar var vi tio stycken som at pa hard rock, valdigt dyrt (som hemma) for att vara har men gudars himmel vad gott det var. Vi var pa waterbom i forrgar och lekte av oss lite, det var verkligen asroligt for jag blir ju som ett litet barn pa nytt.
Ikvall blir det skitansikte for det ar Lukes sista kvall har pa bali...

Min favoritfras ar: One large bintang please!

Underbart vader och mycket bad, precis som jag vill ha det. Ar forkyld och hostar som en tok men annars ar det toppen!
Skot om er! Pusshey!

I'm alive

Det finns sa mycket som jag vill fa fram.. Men det gar inte att forklara i ord!!
Jag har det sa javla roligt har i bali! Anda fast jag har haft skitont i halsen, snorig, lite somn och ogoninflammation nar det bara har gatt fem dagar. Vi ar i Kuta pa ett skitnice hotell med jattesnalla grannar. Vi ar som en enda stor familj och har jatteskoj tillsammans! Igar surfade vi, vilken kick det ar nar man val tagit sig upp pa bradan och glider pa vagen. Nog for att jag ser ut som en idiot och knappt vet vad jag haller pa med, men jag star pa denna vag och det ar sa harligt! Det ar varre nar man landar och aker omkring som en virvel och vet ej vad som ar upp eller ner.. man slar i knana och far bradan i huvudet och svaljer mer salt an nagonsn. Men det ar det vart!
Vi ska hinna med mycket och nu har jag inte tid att skriva mer, jag tar vara pa varenda minut!
Owen ar den roligaste manniskan jag nagonsin traffat, och jag och helene ska som sagt forverkliga ett av hans skamt!
Hoppas ni mar bra allihopa! For det gor jag!
Jurgen, lansmanslus! haha puss


RSS 2.0