första advent

Barca vann och det var kanon stämning på stället. Jag och Cora stod vid baren hela kvällen för det fanns inga sittplatser, knökfullt med folk på varenda bar. Det var en mycket trevlig bartender som gav oss shot efter shot tills jag kände mig lite ostadig på benen. Inte planerat att jag skulle må såhär idag!

En timme tills jag ska hämta Mitya på skolan, det blir pizza till middag idag. Tror vi till och med ska trycka igång en film medan vi äter. E får säga va hon vill om den saken.

Det är första advent (Igår) och jag känner ingen julstämning alls. Det stod till och med en tomte utanför el corte ingles och svinga omkring med sin bjällra. Snacka om felplacerad!

/ICH


Arg städkvinna

Ja jag är avundsjuk för att jag missar julskyltningen i Sveg ikväll. Det kanske inte låter så speciellt, men det är det för mig! Har alltid varit och kommer alltid vara.

Idag har E varit på argt städhumör. jag har försökt hålla mig undan men det gick inte den gången jag korsade henne på väg till toan. Då fick jag höra hur jag kunde städa i M rum, sopa, svabba, stryka, vika tvätt och rensa i garderoberna. Alltså jag hjälper gärna till, och det gör jag, men när jag har annat planerat och ändå inte får betalt för det så har jag som sagt annat för mig. Sen när jag stoppade in en maskin igår så blev hon arg, bara för att jag gjorde det på helgen och inte under veckorna. Hur ska jag kunna veta det om hon inte sagt det tidigare!???
Men jag diggar henne... på nåt konstigt jävla vis!!

Nu ska jag bege mig och träffa Cora vid tunnelbanan, sen träffa johan och Nils vid sportsbar för att kolla på fotbollskrig som sker ikväll!

Pusshej /ICH

Shopping med stort S

Jag tror att jag blivit en shopaholic.. hjälp mig.. stoppa mig!

Det har aldrig varit så mycket folk ever här i Barca som idag. Kanske för att det är löningshelg. Proppfullt i tunnelbanan, affärer, gatorna och alla matställen. Det fanns ingenstans att fly och tappa bort någon är piece of cake. Varit på shoppingcentret diagonal mar, där fanns typ allt så en paus med starbucks blev det på 5,5 timmars shopping. Har precis kommit hem.. Vad göra ikväll? Ett glas vin är ett som är säkert!!

Roligt att det enda Johan köpte idag var ett par flipflops för 20 kr. Jag tror jag vann den! Törs inte säga hur mycket jag kom upp i. Dyra jäkla festblåsa! För att inte tala om skorna... Höua!

Trevlig kväll! /ICH

stan

Jag har varit inne i stan i sju timmar idag. Två av dem timmarna spenderade jag på gymmet med Coraline. Sen var hon tvungen att åka hem. Efter det vet jag inte riktigt hur tiden kunde gå så snabbt för jag har bara strosat omkring i stan. Köpte mig en flaska vin och en rökt körvsnärt, för ikväll har jag inga som helst planer. Jo, jag råkade shoppa lite mer också.. bitchslap på mig för det var inget nödvändigt!

Spansktalande människor här nere har en tendens att fråga mig om vägen.... MIG?! Jo jag kanske ser snäll ut och kanske till och med lite spansk. Men lokalsinne NOLL, det måste bara stå det i min panna alltså! Och skulle jag råka veta vägen så kan jag inte förklara på spanska. Jag står där och lyssnar på vad de säger (fattar dock halvsju).. sen säger jag ööh ööh öööhm, hablas ingles? Sen suckar dem och går.

När det gäller modet i Barcelona så är det pösig harem stil som är inne, skitfult tycker jag. Grenen till brallan går ända ner till vaderna. Men det är även många som har jeans i baggystil med lagomt lång gren (smala byxben), det är betydligt snyggare.
Själv har jag feta problem med att hitta vad som är min klädstil. Idag när jag gick i affärer så kollade jag efter skjortor(med fluff). Sen när använder jag det? Vill jag ha det? Måste fundera över det här på riktigt...

Nu ska jag ta mig en kaviarmacka (halva tuben kvar efter två dagar) =)

Trevlig helg /ICH


hoppsan

Oooops, jag sov till halv 12 idag, glömde visst ställa klockan. Som tur va så var det bara jag som fick lida för det. 
Straffade mig själv genom att springa tills jag inte kunde andas längre. Jag sa ju att mina nikeskor är för snabb för mig än!

Det här kommer vara första gången på mina 22 år som jag missar julskyltningen i Sveg. Yaiks! Satt bara och tänkte på det nu när jag tog en godis från sockerbageriet som smakar pepparkaksdeg.

Träningsverk från igår, svar ja! Ont som fan, svar ja!

Nu ska jag koka ris...

Toodels /ICH

DIR

Idag har jag spenderat min dag med Coraline. Vi har varit på gym, det heter DIR och är ganska lyxigt måste jag säga. Beror på vad man jämför med men tänk nu på att jag är från Risbrunn! Flera olika salar med cyklar, löpband och en helvetes massa redskap som man knappt vet hälften av hur man gör. Men nu kommer det fiffiga, det springer omkring personliga tränare som man kan grabba tag i och få hjälp av när som helst. Dem ingår i priset! =) Sen får man hoppa in i vilket träningspass som helst, spinning, yoga, pilates, aerobic, body pump, D-move mm. Så jag prövade på pilates och fy fan va ovig jag är! Det blir nog till att va med där fler gånger.. Det finns jacuzzi och ångbastu som jag kommer koppla av med inom snar framtid. Man behöver inte ha med sig någon handduk eller duschgrejer, för det finns att låna där. Låter inte detta som ett bra ställe så heter jag Rutger Janåker..

Coraline pratar väldigt lite engelska. Så hon pratar nästan bara spanska med mig och jag pratar engelska (y un poco espanol) med henne. Vi lär ju varann men jag vet inte hur många gånger vi stannat upp idag och frågat " Va fan säger du?"
Sen kom vi på att vi båda behövde åka till Ikea, så nu är jag överlycklig. Äntligen julmust, pepparkakor och glögg.. Ska käka gravad lax snart tänkte jag. Det blir fest i El masnou ikväll! =)


Jag vet att jag tjuvstartar lite men det är okej här i Barca! =)

Pusshej /ICH

Ge mig..

..svininfluensa sprutan nu. Har dock ingen aning om det skulle hjälpa, det är så mycket diskussioner hit och dit. Men på något vis skulle det kännas som en trygghet. Mitya har haft lite feber fram och tillbaka sen i torsdags. Emma är fortfarande inte frisk och jag vill hålla mig borta så mycket som möjligt. Fast det går inte eftersom jag bor här. Mitya är hemma från skolan idag också, och Emma ska se om han får en tid till sjukan. Det är tydligen inte det lättaste här.
Jag tror inte jag hinner till spanskan idag, eftersom det är tjafs mellan päronen. Men jag får väl habla lite för mig själv.

Här är en bild på mina två guapas som jag saknar supermycket!



/ICH

kanoners

*Det har varit en trevlig helg, varmt, kanon sällskap och dans. Har gått i shorts hela tiden!
*Sett new moon på bio, älskar sånna filmer!
*Vill man på en liten och mysig bar med billiga drinkar så ska man gå på sugarbar. I liked It!

Idag är Mitya sjuk och hemma från skolan, han har feber. Det blir inte mycket gjort idag, känns som att jag också är sjuk bara för att han är det.



Det blev tapas till middag för att fira Toves födelsedag..
Sedan lekar hos Beth och pojkvännen..
Dans till 6 på morgonen, jag har fått nya skavsår, välkommen..

/ICH


pictures

Jag är barnvakt idag för Mitya är fortfarande inte bra. Men det är mycket fejk för att han inte vill gå till skolan bara. Ni vet låtsas host, kan inte äta nåt (nyttig mat alltså) och hundvalpögon. Han har suttit på bänken och gråtit i en halvtimme för han vägrade ta på sig ena strumpan. Finns det mindre saker att bråka om? =) 

Min data är seg, den har installerat och startat om förtielva gånger.

Finns inte så mycket att göra idag, jag som äntligen känner mig bättre. Ingen halsont alls idag och ingen huvudvärk än så länge.



Nils och Johan



Mitya is playing with bubbles, so was I... funny!



Sushin som kom rullandes!



Bläckfisken smakade sådär eftersom jag kände suppropparna i munnen.
Där går gränsen!



Det högsta huset på bilden, där bor jag



16e november



Lite av placa catalunia


Jag och Tove



Nyfrissad, fast det var ju ett tag sen


ÅÄÖÅÄÖ

Ser ni... jag kan skriva Å Ä Ö hur mycket jag vill nu. Min data blev klar igår! Wihoooo!
Det tog bara fem veckor, något som egentligen skulle ta max en vecka. Jag behövde inte betala något i alla fall, för det hade jag vägrat!

Kom precis hem från spanska kursen, vi hade en tjej som vikarie. Tacka vet jag tjejer, dem är så bra på att förklara och har tålamod till tusen när det gäller att förstå. Dock så satt jag och svettas och snöt mig hela tiden. Jobbigt att gå när man är förkyld, särskilt i 180 grader uppför.

Mitya är hemma från skolan, har feber. Så nu är det bara dåliga bakterier i denna lägenhet. Emma var till sjukan igår igen, flera som var där hade troligen svininfluensan, så hon försökte att inte andas och tog en dusch direkt när hon kom hem.

Nu ska jag se över min ekonomi eftersom jag bara handlat hej vilt och har ingen koll alls. Sen ska jag fixa lite låtar till min mobil, har lyssnat pa samma skit i 7 veckor nu. Ikväll vill jag prata med hela familjen på skype och få ny energi.. Jag har mycket att göra. Konstigt hur en data kan vara ens allt ibland.

/ICH


brak, men nu skrattar jag bara!

Jag har inte kunnat andas inatt, sen kom jag pa mitt pa natten att jag faktiskt hade med mig nasspray!
Sa jag har fatt sova lite inatt iaf, och de hemska drommarna var borta.

Igar skrev jag ett helt avsnitt pa min kalender. Ibland ar det helt stopp i hjarnan och vet inte alls vad jag ska skriva. Men som igar sa gick det knappt att sluta, pennan bara skrev! Om ni fragar mig sa ar det en riktig julsaga. Tycker att nutida julkalendrar pa tvn ar helt vardelos. Visst, jag ar vuxen och kollar inte lika intensivt som jag gjorde nar jag var yngre. Men en julkalender hor till julen och darfor tycker jag den atmindstonde kan vara bra for alla barn. Nu tycker jag att det ar som ett helt vanligt tvprogram, vilket ar fel. Det ska handla om julen!

Varje morgon gor jag snacks at M, apple och ost. Men jag skar fel. Pa applet far jag med lite hart skal eller vad man ska saga som ligger runt tjarnan, det tycker inte M om. Mitt svar pa det ar: Nehe, spotta ut det da!
Osten, den skar jag i for sma bitar, for den fastnar pa kanten av boxen sa det blir svart for M att plocka upp dem. Forut skar jag for tjocka bitar, men nu ska jag bara gora dem storre. Lika tunn fast storre. Har ni hort na sa lojligt? Ibland undrar jag om dem tror att han ar 1 ar..
Igarmorse sprang jag upp en bit och kikade over vaggen och in mot skolgarden. Da ser jag hur I oppnar M snackbox och gor en min att det ar ackligt. Sen ger han M nagonting annat att stoppa i munnen.
Alltsa, jag orkar inte bry mig.. Lat dem halla pa for guds skull, men det ar M som lider for det. Ingen annan! Saklart att inte M ater sitt snacks nar han sag minen pa hans far. H E R R E G U D

Idag var det ocksa krig, E foljde med och lamnade M pa skolan for hon skulle kopa lunchbiljetter. Dar stod saklart I redan och vantade. blablablababla, ingen aning av vad dem tjafsade om. Men det gor ju iaf M, han hade armarna om mig sa jag gick in med honom. Varken E eller I fick saga hej da till honom. 1-0 till mig, haha!

Jag sa till E precis hur jag gjorde varje morgon med M och vilken tid jag gor allt, for att komma forsent ar det varsta jag vet. och att jag vet att han kan tvarvagra nar som helst. Hon sa " jaha, da ar det bast att jag vacker honom nu da" Sen sa hon inge mer. Det tyckte jag var bra.

Ska bara krya pa mig idag..

/ICH

p.s vart kommer allt snor ifran? d.s

nada mas

Det finns inte sa mycket att skriva. Jag har ont i halsen och yr i bollen som bara den, tyckte ju att jag var det nyss.
Men man far val faan nar man har daligt immunforsvar och inte dricker min kara mivitotal som finns hemma i sverige. Dem har det kanske har ocksa, men har inte kollat.
Jag vill bli frisk nu sa jag inte hamnar i en svacka igen...

Det ar fint vader iaf, det far en lite gladare!

Jag och Emma (som ocksa ar sjuk) har druckit citron och honung i te hela dagen. Sen lat det som om vi sprungit ett maraton nar vi kom ut ur mataffaren.

Trevlig kvall.
/ICH

Bikinin och jag

Yes, han har varit pa skolan idag. Sa jag har gatt omkring pa stranden i bikini. Det behovde jag kande jag. Trot eller ej men jag tog mig aven ett dopp, den 16e november.
Nar jag satt dar sjalv sa kom det fram en tjej till mig och vi borjade prata. Hon ar ifran Belgien, pratar pyttelite engelska men mest spanska. Det behover jag ocksa, lyssna pa spanska. Har bestamt att vi ska ses, vi ar bada sugna pa att hitta nagot bra stalle att trana pa. Har i el masnou finns det bara ett daligt gym, maste nog leta mig in i stan. Och nar mina kottsar pa halarna har lakt sa ska vi ut och springa ihop.

Nu finns det inget varmvatten i lagenheten heller, det har pajat som det tydligen gor ratt ofta.
Snart tander jag fan en brasa mitt pa golvet!
Far vara lortig ett par dagar nu, det ar ju nice!

Nu ska jag ata tonfisk... jag upprepar... tonfisk och ris!

/ICH

Bra sondag

*Toppenvader, 23 grader.
*Sol i ansiktet
*Vind i haret (eller kaos)
*Turistbussar
*VM i kortknappning
*Sushi buffe (atit for tolv pers, allt kom rullandes pa band sa jag bara tog och tog)

Imorgon skulle det ocksa vara bra vader. sa jag hade planerat strandpromenad och solning pa taket.
Men hor och hapna. M kommer sakert inte vara i skolan imorrn bara for att han ar lite snorig, sa hans pappa kommer sakert inte ta honom till skolan.
Gissa vem som far ta hand om honom hela dagen imorrn? Faan om det blir sa alltsa.. fick inge betalt for det sist heller bara for att E var hemma och sjuk, da gilldes det tydligen inte. Sa varfor ska jag gora dem den tjansten?

Nu blire gonatt, ska sova laaange imorrn!
/ICH

kottsar

Jo, igar nar jag gick i mina nya skor sa fick jag skavsar, sa jag gick in i en affar och kopte ett par nya.
Fast det var ju redan lite for sent eftersom jag redan hade skavsar. Sa det blev bara varre och varre och idag har jag kottsar. Fick ga i strumporna fran taget! =)

Jag och Johan at lunch, shoppade loss hela dagen och sen kom vi pa att vi var torstig. Gick pa rosa negra, mycket billiga drinkar dar. Sa det blev Mojito (eller moskito) for slantarna, 30 kr styck.

Nu ar det sa varmt och skont vader, sa imorrn ska jag och Johan aka turistbuss (ett maste i barca). Och dar ska vi sitta hela dagen och fa farg i ansiktet, jag ska minsann ta med mig en ol pa bussen ocksa. Har sagt lange att vi ska aka men det har aldrig blivit av.

Jag har aldrig varit sa skraj som jag var idag da jag kollade pa paranormal activity med Johan. Fyy F***n sager jag bara, rysningar i kroppen och hjartslag pa 300 i sekunden.

Nu maste jag ata nat! /ICH

Fredagkväll.. :)

Ny jacka... Roxy, nya skor för mina nya gav skoskav, sa jag köpte ett par till, nike!
Johan får mig på shoppinghumör! Nu kom älskade Tove också, kan inte bli bättre!




En gasmaskin pa hjul

Kollade pa filmen the ugly truth for nagon dag sedan, och jag gar fortfarande och tanker pa den ibland. Den far mig glad, sa det ar definitivt en bra film!

Idag kommer Johan tillbaka fran Sverige, sa vi ska ata lunch idag.
Ikvall vet jag dock inte.. Cesar skrev och ville traffas, Tove vill ga pa bio och Johan, for han spelade det ingen roll. Sa idag ska jag komma pa nanting, har velat gatt till Opium och kollat vad det ar for stalle. Far se hur det blir...

Det ar konstigt det har med att shoppa. For beroende pa vilket humor jag ar pa sa vill jag ha olika stilar varenda dag.
Jag gjorde misstaget att kopa en tjock huvtroja med sliskigt tyg utanpa. Sen var den knallrosa med lila och grona ringar pa hela trojan. Jag nastan skrattade igar nar jag lamnade tillbaka den, for det var inte alls min stil. Undrar vad jag var pa for humor da.. 800 spann kostade den ocksa. Vad tankte jag pa? Eller med kanske?

Jag tror jag kommit pa vad min julkalender ska heta.. Men det kan jag inte avsloja nu va? Nee det gar ju inte.

Jag skulle gora vad som helst for att fa en snorpuss av Lovis och Nike, saknar dem sa himla mycket och jag tanker pa dem varje dag. Vill ha min data sa jag atmindstonde kan se dem genom den!
Hon skulle ringa om datan igar och i forrgar och dagen innan det.. men hon hann inte. Sa jag fragade om hon verkligen kunde ta tag i det idag, men man vet aldrig hur det blir.

Jag maste verkligen tala om att vi har en "sak" som vi far varme i lagenheten. Det ar en gas grej som man tander och far en laga. Det blir varmt och skont. Men hur livsfarlig ser den inte ut!! Gastub och oppen laga och luktar faan.. Den tander inte jag i onodan iaf. Kanske om jag sitter och stirrar pa den i tva timmar sa jag vet att den inte eldar ner huset. Och eftersom jag inte har nagon tv sa har jag val inte sa mycket annat for mig! =)

Trevlig helg! /ICH

samre an mig till och med

Jag kan trosta mig med att det finns en person i min spanskaklass som ar samre an samst. Hon forstar verkligen ingenting. Men jag tycker saklart synd om henne eftersom att jag vet hur det kanns. Jag tycker att jag fattar nada!
Jag lar mig liksom inga ord, utan bojningar. Som iofs ar ord som man satter i en viss mening, men anda! Det ar klart att jag blivit klokare, men jag vill knappa med fingrarna sa ar det klart!

Har varit med om ett ran (inga vapen inblandad) da jag gomde mig bakom flingorna.
Sag ett gripande med hund och tre vakter mot en kille.
Snubblade pa en cykel pa taget och hamnade rakt ner i en kille kna (Pinsamt-check)

Har handlat tva julklappar idag, en till bjorn och en till jag vet inte riktigt an.

Ar mycket glad att det ar helg snart... det betyder ledig, barnfritt, ol och vanner!
/ICH


playing

Kan nagon tala om for mig nar det ar julskyltning i sveg? Och ar det advent varje sondag i december eller hur ar det?
Hur lange gar man i skolan tills man har jullov? Behover veta det har till min julkalender sa om nagon vet sa uppskattar jag svaren..

Peppar peppar men Mitya har inte gratit nar han har varit med mig pa tva dagar nu. Han har lyssnat, nagot som jag aldrig trodde skulle vara mojligt. Vi lekte med sapbubblor igar, facinerande det har med bubblor. Tog roliga bilder som jag ska lagga upp sen. (Om jag far data javlen nan gang) Sen lekte vi kurragomma, vilket var ganska svart nere pa garden eftersom det finns 4 bankar och 3 krukvaxter att gomma sig bakom. Och jag fick tyvarr inte plats bakom bankarna, det ar bara att inse att man inte ar liten langre.

Mitya: Cattiiis, I need to go poopoo (while he is jumping up and down)
Jag: Yes, well then go
Efter ett tag
Jag: Do you need any help?
Mitya: No it`s alright, It was just a big blowing fart!

Nu ska jag ata frukost, ikvall sover barnet hos sin papa..

/ICH


Memorias

En ang, ett falt, en plats dar jag trivs. Det ar sa mycket mer man ser. Det ar levande, det ar frost, det angar, det vaxer och forandras. Jag kan se alvorna dansa om jag sitter still lange nog i fonstret och tittar.
Alla minnen fran barnsben ligger som ett tacke. Forsta gangen jag sprang med min flygande drake, forsta gangen jag larde mig vissla och forsta snoangeln jag gjorde nar snon antligen hade lagt sig.
Dem sma sparen i snon som jag aldrig hann folja den tidiga decembermorgonen, alla ganger vi plockade potatis tillsammans. Det var roligt for att det var vi. 
Allting forandras, men alla stunder som fatt mig till den jag ar... minns jag som igar.

Det dar skrev jag for nat ar sedan. Konstigt hur man kommer ihag..

Men har jag talat om att jag skriver en julkalender?


Dificil

Jag blir mycket mer paverkad an vad jag trodde. Jag ar ju med i deras familj och allt som hander blir jag automatiskt en del av, och da spelar det ingen roll vad det ar. Igar var det ingen bra dag, och da hade den inget med mig att gora.

Det blaser idag, lika som igar. Rakt igenom detta gamla tiovaningshus dessutom. Huset ligger inte pa solsidan, det ar darfor det ar standigt kallt i lagenheten. Har frusit precis hela natten, trots att jag hade alla filtar och pyjamas och strumpor.

Det har med tack, det ar val ett enkelt ord att kunna anvanda i manga situationer.
Jag ger och ger, men kanner att jag inte far nagot tillbaka... knappt pengar till taget liksom.
Men ar det nagot som gor mig starkare sa ar det detta!

Det som ar mest jobbigt ar ensamheten..

Ja, ni kan nog klura ut att jag ar i en svacka.. Men den maste ju ga uppat nagon gang.

Take care! /ICH

Varfor...

.. far tamejtusan nastan allt mig att langta hem? Forstar inte.. Och nu har jag tankt till lite extra ocksa vad jag saknar hemma.
* Mammas och Pappas mat saklart
* JULMUST
* Havrekex
* Thekakor
* Taco
* Grillkrydda
* Losgodis
* Potatis
* Hushallsost  och edamer skivade med osthyvel
Ja, listan kan bli langre..

Igar gick jag och Tove pa bio, vi kollade pa Julie & Julia, Meryl Streep ar sa himla bra. Det var en lattsam och smarolig film om tva olika liv som bada handlar om matlagning. Bion borjade kl 11 sa 01 nagon gang var den klar. Mitt tag hade slutat gatt och jag hade ingen lust att vanta till kl 06. Sa jag tog en taxi fram till dorren, det var bekvamt! Lite bortkastade pengar men skit samma.

Ni anar inte hur kallt det ar inne i lagenheten, man tror att man ar i ett annat land har inne. Men nar man kommer ut sa far man en chock. Jag ska ha med mig tjockstrumpor hemifram sen.. Och det ar dessutom en trakig dag idag, en dag da allt ar stangt och inget oppet!

Jag onskar min far en superbra fars dag, hoppas han far lite extra kramar!!

/ICH

Inte bjuden..

Jag erkanner.. JAG HAR VARLDENS SAMSTA LOKALSINNE! Och da menar jag att det finns ingen som kan vara samre an jag.

Igar foljde jag med Tove till tattueraren, hon taggade sig pa ryggen och gjorde en mycket vacker fagel! Hon var nervos men eftersom att jag ar ett sant bra stod (det enda jag sa var typ, man tror att det gor ondare an vad det gor) sa gick det galant. Dock sa ar det laaangt ifran standarden hemma, jag jamfor ju saklart med proffset Pontus hemma i Sveg!

Jag foljde med Tove hem och halsade pa hennes familj som hon jobbar at. Det var faan det lyxigaste jag sett. Jag skulle vara overlycklig om jag hade det som Tove alltsa. 6 rum, 3 toaletter och kok. Det later kanske som att jag ar lite avis, ja det ar klart som faan att jag ar. Jag bor ju lite risigare om man sager sa! Men jag klagar inte, eller jo det gor jag ju ocksa, typ varje dag. Jaja, jag har det bra iaf!

Igar spenderade jag kvallen med Tove och Cesar... Roligt som vanligt!
Vi sitter vid ett bord med nagra spanjorer och Tove och Cesar babblar pa spanska och forstar precis allt. Jag forsokte verkligen forsta men nae, ar fortfarande for osmart! Jag maste nog ha lite talamod, jag har bara varit har en manad och forlat mig Leif (min spanskalarare i mina unga dagar) men jag hangde inte med sa mycket pa spanskalektionerna. Och det far jag sota for nu, jag vet!!

Idag ar det lordag... Men, vad ska jag hitta pa ikvall da? Tove babysits, Johan och Nils ar hemma i sverige och Tyskland och Cesar ska soka jobb. Jag ar less pa att vara sjalv, det ar trakigt! Vanner och familj.... HALLAAAA, nar kommer ni och halsar pa??

E och M ska pa kalas, prinsessa och pirat ska dem vara! Jag ar inte bjuden... =)

Bra tjejer (2 blondiner pa tunnelbanan) men det finns faktiskt andra svenskar i Barcelona ocksa. Till exempel jag som ni stod och pratade om. Nae jag ar ingen snobb, ja jag ar brunare an er, nej jag tror verkligen inte att jag ar nagot och ja, jag vet att jag sminkar fint! Tackar!

Pusshej


starta paniken

Vet inte hur lange jag orkar med barnet.. Han grater och skriker varje dag. Minsta lilla sak jag sager sa vill han inte eller sa sager han tvart om. Igar la vi ett jattestort pussel, men sen nar vi skulle plocka ihop sa vagrade han. Han har aldrig behovt plocka upp efter sig forut. Jag fick kla pa honom med tvang i morse, for han ville saklart inte ha de klader pa sig som jag hade tagit fram. Sen ville han ha med sig 7 leksaksbilar till skolan, jag var snall och sa att han fick ta med sig en. Da vagrade han ga till skolan, sa jag fick bara dit han for att vi inte skulle bli sen. Jag ar radd att det inte kommer bli nagon andring heller eftersom pappan ar knapp och emma alldeles for snall. Snart far jag panik!!

Har inte alls nagon lust med spanska idag, man blir som inte pa bra humor nar mina dagar borjar som dem gor.
Snalla ge mig helg sa jag slipper vara har hemma..

/ICH

spagettiben

Har varit inne i stan hela dagen. Jag och Johan har "gjort" stan kan man saga. Forst satt vi pa starbucks och tog en frukost och samla krafter. Sen har vi gatt omkring, precis hela dagen. Vet inte hur manga affarer vi gick i alltsa! Jag hittade en liten sak.. Ar ute efter en helt vanlig huvtroja, men inte hittade jag nagon.

Dem skulle tydligen tomma banken med pengar eller liknande. For det stod hur manga vakter och poliser som helst utanfor.. Med feta vapen som kanske kan heta AK4 eller nat. Dem hade latt kunnat peppra ner alla vid catalunya.

Den 16e oktober lamnade jag in min data, det skulle ta 4 dagar att fixa den. Nu borjar jag undra om jag nagonsin kommer fa se den mer. Det har med kundservice har dem inte lart sig verkar det som. Amatorer!

Nu ska jag strax hamta M. Igar ville han inte ga till nagon park eller ga till djuraffaren. Han ville bara hem till mamma. Vilken unge vill inte titta pa sma hundvalpar liksom. Sa nu ar det slut med mr nice guy for nu ar jag less. Ska prata med Emma nar jag far tid med henne sjalv. Jag skiter i om han tycker jag ar den elakaste manniskan i hela vida varlden, det ar jag garna faktiskt som det kanns nu.

/ICH

Only one you


Always be on the lookout for a new friend.
Look for beauty wherever you are, and keep the memory of it with you.
Blend in when you need to, stand out when you have the chance.
Find your own way. You don't have to follow the crowd.
Know when to speak; know when to listen.
No matter how you look at it, there is so much to discover.
If you make a wrong turn, circle back.
If something gets in your way, move around it.
Set aside some quiet time to relax and reflect. Every day.
Appreciate art. It's all around you!
Make wishes on the stars in the nighttime sky.

Remember this. There's only one you in this great big world..

obekvam

Igar var jag i varldens mest obekvamste sits..
Som ni vet sa kommer dem inte sa bra overrens, I och E. Det var telefonsamtal, grat och skrik. E madde verkligen hur daligt som helst och jag visste inte vad jag skulle saga. Hon ar i en valdigt svar sits och hon vill inget annat an att fly harifran ibland, langt bort fran honom. Det slutade med att jag fick formedla och hamta M fran ena huset till det andra bara sa att dem skulle slippa traffas. Hur det an ar sa maste dem kunna prata och komma overrens for M skull. Till och med jag tycker det ar jattejobbigt!

E ar sjuk och hemma fran jobbet, M ar sjuk och hemma fran skolan (fast han ar inte sjuk, det handlar om igar) Och jag, ja har sitter jag och funderar. Jag har sopat och skurat golv, diskat, vikt tvatt, malat med vattenfarger och rensat bland leksaker. Kande att jag behovde vara sysselsatt i min fortfarande obekvama sits, for det ligger fortfarande i luften. Och ett ord om manniskan sa brister hon ut i grat, det ser jag. Nu sitter jag med en tallrik med pumpapaj, jag kanner att jag rynkar med nasan sa det ar inte sa gott helt enkelt. Men jag kan ju inte inte ata upp nu nar man blir bjuden pa paj for forsta gangen.

Det ar ju ingen toppendag idag kanner jag.. Vill vara osynlig. Tror jag hoppar in i duschen.
Puss /ICH


Gott

Helgen har varit jattekul och toppen vader, dans och trevligt sallskap!
Igar kakade jag och Tove pa en restaurang dar det var buffe... You name It sa fanns det dar. Det kostade 16,80 E for maten men da fick du ju ata hur mycket du ville. Sa jag provade dels sushi for tredje gangen i mitt liv.
Har gatt forbi den dar restaurangen pa trafalgar gatan varje gang jag ska till spanskan, sa jag var tvungen att prova.

Ar det dumt att gora det som en tradition att alltid ga pa starbucks tva ganger i veckan?
Storre kaloribomb far man leta efter, men a andra sidan... Jag bryr mig inte, det ar ju gott!

Igar hakade jag aven pa Johan och Nils till en hemma halloween fest med kompisar fran deras skola.
En salig blandning pa folk.. Superfin lagenhet och jag var lycklig att jag var pa min forsta hemmafest pa valdigt lange. Tills vissa av dem har manniskorna (som ar snalla anda) borjade ta fram knarket.. Da kande sig inte Cattis sa bekvam i kladerna langre. Men jag drog vidare dit Emma va, sen fick jag aka hem i bilen med henne.

Jag min trakiga manniska orkade inte kla ut mig, men jag var jattesilvrig och jatteglittrig istallet for att kanna mig lite med i traditionen.

Nu har Emma tappat rosten och mar klent, trist.
Idag ska jag bara vara lite smatt bakis, dricka kolsyra och kanske hyra film. Bara det att sist jag och Emma hyrde film sa glomde hon lamna tillbaka den. Man maste ha ett sarskilt kort sa jag kunde inte gora det. Vi fick bota 250 kr, det var en dyr film!

/ICH

RSS 2.0