Mina systrar

/
/
Dem bästa jag vet!

grillning

Har haft en toppen helg verkligen! Grillning med tjejerna från makeup store i lördags, sen dansing i stan innan jag fick åka med Kristin och hennes kille hela vägen till Orsta. Så himla snällt verkligen. Betalade bara 200 kr (en drink och en öl) på hela kvällen, mycket bra gjort av mig.
I fredags blev det lord of the rings och god mat med Öystein.
/
Snart ska jag åka och fixa håret, hoppas verkligen det blir som jag tänkt.
/ICH

Hurra hurra

Idag vill jag säga Grattis till Farmor som fyller hela 80 år, helt sjukt för det kan man inte tro! Enligt farmor så blir det 70års kalas imorgon.. Jag missar kalaset med alla nära och kära, så tråkigt att man bor så långt bort.
Farmor är en person jag alltid kunnat lätta mitt hjärta hos, talat om allt jag tycker och tänker. Hon har alltid varit en mycket fin kvinna och är en person jag ser upp till på alla möjliga vis. Min Farmor är stark, en av de starkaste jag vet och den som säger annat vet inte vad den pratar om!
Min farmor har ett hjärta av guld och jag älskar henne!
/ICH

vänta

Måste vänta till måndag tills jag får fixa mitt hår igen.. Vet inte om jag ska lägga i mörka slingor eller göra hela håret lite mörkare. Om jag gör allt mörkare så var det ju förgäves att jag ens gjorde ljusa slingor. Men jag känner också att jag kan se ut som en polkagris om jag lägger i mörkare slingor.
Är liksom lite gult på vissa ställen, det gillar jag verkligen inte!
/
Varför är det alltid vi skruttiga bilar som åker på den snabbare sidan av körfältet på motorvägen?
Är det för att alla rika och gamla som har värstingbilar, är så rädd om sina bilar och kanske minsta lilla gupp? För dem har ju råd att köra hastighetsgränsen om man säger så.
/
En motorcykelpolis pekade fy fy till mig i förrgår.. Jag höll på att tappa hjärtat för jag var säker på att få böter, men icke..
/
I morse blev jag väckt halv 7.. "Det är så himla dåligt väder ute, bara 7 grader och blåst och regn, och jag fryser!"
Jag blir ju bara tvungen att svara "Ska jag köra dig till jobbet?"
Håller ju med om att jag själv inte heller skulle vilja cykla 25 min i det vädret.
/ICH

lite väl ljust

Oooops, så mycket för att bli fin hos frisören.. Jag ville ha i lite slingor efter hon hade klippt mig.
Ni vet ju hur jag såg ut innan..
Nu:
Tror inte jag kommer bli bekväm.. så jag ska nog till en annan frisör och lägga i lite mörka slingor.
/
Snart blir det jobb, sminkisminki!
/ICH

fel håll

Helgen var jätteskoj.. Har alltid så skoj när jag är med Sanra.
Har varit lite lat de här två dagarna, har liksom bara gått och väntat på att jag ska jobba. Men imorgon ska jag till frisören och bli lite finare i håret hade jag tänkt. Vore kul med great väder, stavanger.
/
Nu när jag åkte hem från jobbet så åkte jag i en stor rondell i orsta.. Men dem håller på och bygger så det var koner ivägen åt rätt körfält. Så jag åkte åt fel håll i rondellen och mötte en lastbil. Vi stod som och tittade på varandra ett tag.. Det bara måste ju vara jag som har gjort fel....... på nå vis!
/ICH

the beauty and the beast!

Jo, hade tänkt visa hur mitt öga har sett ut i 3 dagar..
Fräscht va?
Inte så smickrande bild i övrigt med världens största näsa heller...
För att det här inlägget inte ska bli så äckligt så kommer därför en till bild......
/
På en av världens sötfisar som jag saknar sååå otroligt mycket!
/ICH

faktiskt sant

Varit på kvadrat med Sanra idag... var tvungen att leta lite svarta kläder så jag kan jobba på makeup store. Hade mycket mindre svart än vad jag trodde. Hämtat det sista i lägenheten också.
Hör på det här... vi har lejt en stackare som ska städa våran lägenhet. Jag vet lat och allt det där, men satan vad jag INTE vill städa denna lägenhet. Sen har ju inte jag och Sanra bott där sedan i december heller, bara betalat.
Jag ska aldrig mer skriva ett kontrakt utan att prata med min mor och far. För jag vet... Dem har faktiskt alltid rätt, så är det bara!
/
Jag ser igen.. har inte använt nånting, utan jag bara vaknade så idag och hade inte ont. Bra för mig!
/
Ikväll är karlarna på reunion, så det blir girls night! =)
/ICH

saltlösning

Man tycker ju att folk som jobbar på apotek borde kunna nånting om medicin. Men inte där jag var igår iaf.. Det var 2 stycken som stod ungefär såhär: Öööööööööööööööööööööööööööö eg vet isje!
Fåntrattarna gav mig saltlösning. Men det vet ju vem som helst att det bara gör rent ögonen, hjälper inte mot ett skit. Men sen vet ju inte jag vad som finns i receptfritt, men enligt dem så fanns det inget.
Jag ser bättre idag, ögat är ganska öppet liksom. Men det gör ont i ögat och det går upp i huvudet. Längs fransarna är det rött och svullet, man skulle kunna tro att det är nåt som bitit mig. Men enligt mig så känns det inte så. Vagel har jag haft förut men då har det varit mycket mer gegga runt ögonen och man kan se nästan som en finne under ögonlocket. Det ser jag heller inget av.
Jag har inte prövat något nytt smink eller några andra produkter i ansiktet.
Är bara verkligen inte sugen att gå till läkaren efter min senaste upplevelse av bitchen.
/
Nu ska jag cykla en mil, inte för att jag vill. Utan för att jag måste åka och hämta en bil. Regnar gör det också, kul!
/
Syster Mary var på intervju igår och hon blev nöjd med det hon presterade... och det är verkligen huvudsaken! Men jag hoppas av hela mitt hjärta att hon får jobbet. Då skulle jag också gråta glädjetårar för jag vet hur mycket jobbet skulle betyda för henne!
/
Har kommit till en punkt där mitt hår ser ut som en slickad katt... inte vackert utan jättetungt och livlöst.
Då jag jobbade på veras i funäsdalen kallade alla kunder mig för "hon med frisyren". Vill ha en frisyr där styling har absolut no limit.
Men med min tur så går jag väl till en frisör som inte heller vet vad den gör!
/
Cykla var det ja...
/ICH

vagel kanske

Vaknade och kunde inte öppna mitt ena öga. Det är svullet, gör ont och rinner... Inte okej!
/
Igår var jag och Öystein på bio, såg pirates filmen, on stranger tides. Kung!! Vet ingen karl som passar så bra i smokey eyes som Johnny Depp.
/
Näe, blev riktigt less eftersom jag vaknade såhär.. nu blir det apoteket..
/ICH

Det klias i sminkfingrarna

Idag ska jag jobba min första kväll.. låsa och räkna kassa och sånt, måtte det inte vara svårt. Och direkt när jag kommer till jobb ska jag ha sminkkurs med en tjej.. när det gäller sminkdelen är jag inte ett dugg nervös. Man har bara i huvudet att kunden är prio ett för att den ska vara nöjd och lämna affären med ett leende på läpparna. Inte alltid så lätt när vi alla tycker och tänker olika.
/
Några pics från after skii tusen 2011.. har alltid så jäkla skoj!
/
/
/
/
/
Strålande sol hela dagen! =)
/ICH

cuties

Ska åka och jobba snart. Men idag skiter jag i bilen och tar tåg istället. Bilköer och phus, nej tack! Men tåg och jag brukar heller inte gå så bra ihop, jag lyckas alltid åka fel eller nå annat tok. Tina hade rätt när hon mobbade mig i småskolan, jag är en riktig lantlolla! =)
/
Två sötsaker kommer här!
/
Herregud... som jag saknar dem.. igen och hela tiden!
/ICH

kul

Jahaja... direkt när jag kom till stavanger åkte jag och Öystein (och katten Lotus) till flekkefjord. Gick i bikini i två dagar, spelade badminton, dunka musik, grillade och jag ville inte åka därifrån.
Såg också den störta spindeln jag sett.. tvingade Öystein att dammsuga upp den. Knappt så den fick plats in i hålet på dammsugaren, så stor var den.
/
Igår hade jag min första dag på makeup store.. känns toppen, men jag hatar att inte kunna allt på en gång som kassan och sånt. Men jag är ju inte stålkvinnan. Så det kommer bara bli bättre och bättre ju mer jag jobbar.
/
Idag har jag lite som står på schemat..
/ICH

startklar för imorgon

Nu har jag packat... inte vågat väga väskan ännu. Får vara beredd på att betala övervikt för jag ska ha med mig allt jag packat. Typiskt mig att inte vara särskilt praktisk.
Så nu har jag tappat jååmen och tankar snurrar runt.
/
Jag vill så mycket!
/
Gonna miss you loads!
/ICH

fel på systemet eller folket?

Idag har jag surrat med Anna, nästan ovanligt mycket för det var barnfritt..
Måste ju verkligen säga suck för vädret, kyligt och snöfall... så jag har druckit the och frusit idag.
/
Har bakat bullar och kakor med farmor och pratat om allt mellan himmel och jord. Jag kan säga allt till henne så det var skönt att lätta på hjärtat.
/
Lagat mat och nu sitter jag och svär vid att jag aldrig får riktig lön. Som TUR ÄR så jobbar jag inte längre där men hoppas att det är någon som förstår sig på systemet när det gäller löner och fixar till det här.
Vet inte hur många timmar jag jobbat gratis för att jag varit slarvig med att kolla igenom allt. Sen finns det mycket som jag helt enkelt inte förstår mig på. Fy mig!
Visst är det konstigt att man ofta får fel lön men alltid för lite istället för tvärt om?
/
Imorgon blir det packning.
/ICH

kanon dagar

För första gången så ser jag verkligen fram emot att åka till Stavanger.. Mest för att Öystein är där. Men också för att jag inte längre jobbar på gilde och för att jag ser ett nytt ljus med jobb. Förhoppningsvis...
/
Hade jag det sjukt kul på Helenes 30års kalas? Ja.. jag har inte en sekund tråkigt med mina systrar!
Och jag fixade Helen snyggare också, både smink och hår. Hon blev nöjd tror jag..
God mat, trevliga människor och dans tills man får skavsår!
Dansade styrdans med Hans Moberg också, det var läskigt! =)
/
Älskar verkligen after skii 1000 när det är fint väder.. då njuter jag som aldrig förr, precis som jag gjorde nu. Marie och Emma var kanonsällskap. På kvällen orkade jag inte ut, så jag hängde med Krisse. Hämtmat och beckfilm.
Sjukt kul det också!
/
Idag har jag lunchat med Soffa, Petra och Helene A.. Vi var nog inte tyst i en sekund. Tycker mina vänner är så duktiga!
/
/ICH

RSS 2.0