Happy birthday tooo me

Japp... 21 år ung och jag känner ingen skillnad alls. Det är inte lika skoj att fylla år längre som det var när man var 8. Igår var vi ca 10 st som lekte massa lekar i Risbrunn och det tyckte jag var jättekul. Särskilt eftersom jag var lektant och fick titta på när alla fick ägg kastade på sig och sånt. Tack för att ni kom, tack för presenterna och tack alla som grattat mig!

Imorrn åker jag och Sandra till stan.. Jag antar att vi ska yra omkring i helgen!

Var i Härjeåsjön idag och tog en simtur!

This is Lovely! Pusshej

Österrike

Hemma från Österrike. Det har varit kollosalt roligt!
Malin ska inte få boka resa nästa gång... för det var kaos. Men klockan 4 på natten ute på en tågterass väntandes på nästa tåg, halv ihjälfrysen och egentligen på dåligt humör... Men vi kunde inte göra nåt annat än att skratta!
Galna människor på tåget som skriker nåt på sitt språk, hindrar oss från att gå på toaletten och en konduktör som inte finns till. Det enda vi såg av honom var när han kom till våran kupé, sa tre ord på sitt språk och slängde en broschyr i ansikte på oss och sen gick. Fick stå upp i tåget i 2 timmar, utanför dasset dessutom där det luktade så himla gott. Intressantaste samtalen var typ om bananskal! Resan dit var i alla fall one of a kind.

Detta är i alla fall Jimmy:
Kommer gåendes och småfnissar:
"Men gud brudar, den här behöver ni" Han håller då upp en tandkrämstub som heter KUKIDENT

Från ingenstans:
"Jag ser ut som hej kom och hjälp mig bakifrån"

Under tävlingen då det målas på min kropp:
"Är det okej om jag målar dig mellan skinkorna nu"

På tåget efter galningens utbrott:
"Jag tror iaf att dårhuset har rymt och är nu påväg på studiebesök"

En kväll då han va lite onykter:
"Asså det finns inga bögar här, jag blir galen. Men jag kan ju ragga åt dig Cattis"
Han drar med mig, går fram till en herre och säger: "This is Cattis and she is shy. But you have to come to the competition tomorrow and take pictures... Because Cattis, She is going to be NUUUUDE!!!" Det tyckte han var jättekul. Men inte jag.

Nu hinner jag inte skriva mer!
Puss hej

Björnfesten

***Ny dag och nya möjligheter***

Denna helg har varit sjukt rolig! Tack Akp och Stina för allt skoj och mycket asgarv, hade inte kunnat haft det roligare! Det blev ju fint väder också, iaf på torsdag och fredag. Jag och Stina tog till och med ett dopp i Svegssjön på fredagen, det var kallt men det behövdes kan jag säga.
På fredagen var det grillning och kubbspel hemma hos Akp, jätteskoj. Sen blev det kycklingdansen eller vad det heter för att värma upp kvällen. =)
Fredags natt på vägen hem.... Men ja, kan vi inte leka "hur mycket är klockan herr lejon" HELA vägen hem. Dessa balletdansössteg är de bästa jag sett! =)
Jag jobbade hela dagen på lördagen så jag missade endel roligheter. =( Men sen blev det middag på knuten och förfest hos Rubba.
Finns inget bättre än att mingla runt bland folk inne på ett område! Synd bara att jag tappade rösten i torsdags och jag kan inte prata än. Det har till och med blivit värre nu så nu kan jag bara viska. Folk tror att jag är dum i huvudet här på jobbet!

Farfar och Björg har varit här i fyra dagar, de åkte hem igår och det var tråkigt. Tycker om att ha dem nära!

Denna vecka jobbar jag för fullt. Men nästa vecka drar jag till Österrike på kroppsmålningsfestival. Jag ska vara modell åt 2 tjejer från utbildningen. Skapligt nervös jag kommer vara! Men det går förhoppningsvis bra!

Är lite klen just nu. Rösten, huvudet och magen är inte som det ska vara. Men nån måste ju ta på sig det också!

Sköt om er allihopa. Höj!

Sol tack

Jag måste ta nya tag. Känner att jag går framåt men inte tillräckligt för jag tar mig ingenstans! Eller =)

Jag ser fram emot helgen och hoppas det blir dunderkul!

Tack Stina och Mamma för en mysig kväll i Härjeåsjön på räkafton! Det var hur trevligt som helst.

Denna vecka hoppas jag på fint väder, då skulle jag bli glad.

It doesn´t make any sense, that´s why it´s cool!

Tjing

RSS 2.0