Change

Två stycken på en maskin... ja vänta lite så ska jag dela mig i två delar och köra maskinen och knyta samtidigt...

Fått fel i lönen den här gången också, inge skifttillägg... sånt är så jobbigt.

Jag var tvungen att göra nå nytt. Så det var antingen att klippa av mig håret eller göra en annan färg. Jag blev ljus, synd jag inte kan lägga upp bilder.

Nu måste jag sova tro jaaa!

/ICH


sint

Men nu är jag på dåligt humör.. Blev det på jobbet av en anledning. Sen när vi kommer hem ligger det soper utspritt på hela gatan, mycket sopor dessutom. Vi delar soptunna med våran granne (en tjej på ca 30 med en nykläckt bäbis som bara skriker och skriker) som bor under oss. Hon hade någon kompis elle nå som såg ut att vara yngre än mig, dem satt utanför när vi kom hem. Vi frågade direkt när vi kom "vad har hänt här?" "Ja vad har hänt här" får vi till svar. Kompisen som inte ens bor här säger åt oss att det är våra sopor och att vi måste plocka upp det.
"Jasså, för det vet ju du att det är" Sen gick vi in... Sen dess brinner det inom mig, är riktigt arg tror ja. Det var nog bara droppen att vi fick plocka blöta äckliga sopor när vi kom hem från jobbet...

Har inte varit arg på länge nu... så det är väl dags idag.

En låt jag gillar extra mycket nu är : Love the way you lie med Eminen och Rihanna.

På återseende när jag är glad igen..
/ICH

....

Nu har vi gjort ett ryck och städat lägenheten, skönt att få bort alla hundhår som syns så väl på vårat golv.
Tror mina krafter försvann in i dammsugaren elle nå för nu vart jag seg. Har bara att skaka mattorna kvar...

Är jag nå lycklig för att vi ska på bio på torsdag.. Jag, Sanra och Mickan ska se Eclipse. Hoppas verkligen att den är lika bra som boken. Hör och häpna, jag har läst en bok! =)

Pratat med syster Anna, hörde lilla Nomie i bakgrunden.. Jag hör hur söt hon är. Vill hem snart, men det ser mörkt ut på ett tag! =(

Nu är jag hungrig, ovanligt... NOT!

/ICH

midsommar

Men glad midsommar allihopa!! Igår var jätteskoj, fast jag kunde inte riktigt stå still när jag väntade på taxin.. Drack lite för mycket tror jaaa!

Idag är vi på fötter... vi har iaf som igår ätit midsommar middag. Ni vet, ägghalvor, lax, gubbröra (eller hubbgubb som jag sa när jag var yngre), och sill såklart. Sen har vi druckit drink, likör 43 med mjölk, is och jordgubbar. Gotti!

Jag och Sanra har haft en egen förfest med lite lekar.. nu ska vi dra oss ut, bussen går om 11 så det är bäst att jag pudrar näsan en sista gång. (ett annat ord för att böja fransarna en sista gång)

Skickade fel till min syster förut idag, skulle vara duktig att skriva ett norskt mess åt en norsk. Jag skrev som jag tyckte... "Hei du! Eg och Sanra vett isje ennå, me har isje pejling! Me skal ut och me skal på byen...."
Marie svarade " Va flink du är på norsk" Haha

Haaa deee!
/ICH
p.s Sanra hälsar! =) d.s



rackare

Idag har det varit toppenväder.. så lägligt att jag bara skulle vara hemma. Jag kan ju lika gärna ligga ute som inne, eller hur?
En filt, två liter vatten, musik i öronen och SOL på kroppen. Hur gött är inte det!
Men när jag ligger där och solar ryggen så ser jag till slut två småpojkar i granntomten (kanske 13 års åldern) spana in min rumpa.. Jag vände mig genast om och dem försvann illa kvickt när jag såg dem. Jag har ALDRIG känt mig så gammal! Tänkte nästan att grann damen skulle komma ut och säga åt mig att klä på mig..

Annars har hunden rymt två gånger idag, blev så jävla förbannad... Ni skulle ha sett mig, ni skulle blivit paff alltså!
Varenda granne hörde mig vill jag lova...

Idag är det sommar... snälla fortsätt så...
Imorgon blir det jobb, nästan så det ska bli skönt att gå dit. Men bara nästan!

/ICH

saft

Tog mig en liten tripp in till stan idag.. men jag är för seg för att lyfta på saker så jag kikade bara lite, sen handlade jag saker till gubbröra som vi ska göra på fredag.
HOPPAS på finväder men metrologerna (heter det så?) säger att det ska bli grått och inte så varmt.
Jag hade ju tänkt ha klänning och blommor i håret.. Damn!
Vi har absolut inga planer om helgen men jag längtar som bara den... Jag vet bara att jag ska vara med bästa Sanra och att vi ska äta en massa gott, men det räcker för mig.

Sitter och tänker på mammas och pappas hemmagjorda saft, faan va gott det skulle vara just nu!

Nu ska jag kolla på en film och slappa..

Haa dee
/ICH


sykmelding

Efter att jag sprungit fram och tillbaka till sjukhuset tre gånger idag fick jag till slut träffa en läkare. Hon skrev ut läkarintyg åt mig och sa att jag inte skulle jobba på några dagar. Så imorgon och onsdag blir jag också hemma.
Kan förstå det när jag jobbar med mat. Men jag mår som sagt bättre så det är skönt.

Jag blev tvungen att åka till hundvåg och städa lägenheten igen, eftersom den tydligen inte blev städad korrekt. hehe oops!
Men kan förstå det när vi fick städa i mörkret på toan... =)
Hoppas dem är nöjd nu rå!

För övrigt har jag sovit i 14 timmar inatt, så jag känner mig pigg..

/ICH


bättre

Då var den här otroligt tråkiga helgen över.. Jag mår bättre nu. Ingen feber och ingen smärta när jag hostar.
Annars har jag bara hostattacker och ont i skallen. Får se om jag går på jobbet imorgon...

Behöver sömn!

/ICH

Guud vilket tråkigt inlägg det här blev...

sick

Jaha, jag åkte på feber och allting... mår jättedåligt faktiskt. Men inatt var det illa. Så illa att jag fick svårt att andas när jag hostade, så jag åkte till sjukhuset. Läkaren sa att det troligen var bronkit. Nu går jag på medicin som inehåller morfin, har varit snurrig hela dagen. Hoppas det hjälper och att jag kan jobba på måndag.

Jag ligger i sängen och håller i skallen, mer orkar jag inte.

Hoppas ni har en bra helg!
/ICH

en meter hög

Jag har tänkt på en sak... Att jag för första gången i mitt liv känner mig ganska lång. Det jobbar ju mycket thai och fillipiner och allmänt mycket korta chilenare och polacker mf på jobbet. Så jag är en utav dem längsta faktiskt (kanske inte), de ni! Men faktiskt då, när två hjälps åt och hänger upp korvar på trallarna så är jag den som får hänga högst upp för dem andra når inte... haha!

Anywhos.. jag är dunderförkyld. Nyser ca 125 gånger per dag, hostar så mycket att det gör ont i lungorna, (måste på sjukan om det inte blir bättre för det har pågått ett tag nu) snyter mig åtmindstånde 543 gånger per dag, har ett huvud fullt med snor och låter lite som en jättebäbis när jag pratar.

Vi har städat lägenheten i hundvåg... alltså skurat i alla vråer tills det blev skinande rent... Elle? Fuskade kanske pyttelite men det är ju inget som syns. Jag gjorde det med flit, elakt va?

Nu ska vi äta tacos..

Trevlig helg!
/ICH

ikea

Men vad har jag gjort... nu går det inte att lägga upp bilder längre. Hjälp!

Jag och sanra har varit på kvadrat (ett köpcenter) och ikea idag efter jobbet, kom hem nyligen. Vi gick såklart vilse i köpcentret för vi hittade inte dit vi skulle.. Det var nästan så jag ville ringa till björn och fråga vart vi va som vi gjorde när vi inte hittade bilen i jessheim. =)

Sen blev det ett jäkla pådrag när vi var på ikea. Vi hade handlat allting, gick ut men bestämde oss för att sätta oss på restaurangen som finns där medan vi väntade på skjutsen. Vi trodde att den var en trappa upp bara, men när vi stod i trappan såg vi att det bara var ingången till butiken, så vi gick ner igen. Då kommer det personal och säger att vi finns med på övervaknings kameror att vi har hoppat över och snott grejorna. Lugn nu, vi letar bara restaurangen... Ingen såg nämligen att vi kom in igen, bara att vi kom nerför trappan fullt med grejor. Vi kunde liksom bara skratta när vi kom ut...

Ont i halsen som f*n har jag, tänk om jag åker på en dunderförkyldning vad tråkigt!

Lovis, Nike och Nomie.... JAG SAKNAR ER!!!

/ICH

kissekatt

Med våran nya lägenhet ingick det visst en katt...
Den heter Nokta som är på nåt turkiskt språk tror jag. Men vi kallar den för Biify. Vi vet inte om det är en han eller en hon. Den är iaf bara inne på nätterna, den jamar kl 5 på morgonen sådär lagomt störande.

Igår när vi stod och väntade på bussen kl 6 på morgonen så var det en bil som stannade vid oss och vevade ner rutan. "Ni jobbar ju på Gilde, på pölsemakeriet, kom så ger jag er skjuts"... Min första tanke var att man inte får åka med främlingar. Men han jobbade på packeriet så vi dunkade turkisk musik till jobbet.

Det är bra att man är två...

/ICH


Klantarsel

Nu var det ett tag sen... men vi har inte fixat rautern förän nu. Vi har flyttat, så nu är vi i en betydligt finare lägenhet.

Helgen har varit bra, men pissit väder. I fredags åkte vi bil och dunkade musik, hamnade ute i sandnäs. I lördags blev vi bjuden till Jan P, Alex, Kajka och Dusan och det var skoj..

Jag och Sanra kopplade inte riktigt i lördags att vi hade flyttat och att vi skulle av så vi slänger oss upp och springer ur bussen. När vi har gått 20 meter så inser jag att jag håller i min nyköpta hårspray men inte min väska med HELA mitt liv i! Den ligger kvar på bussen och jag startar paniken.. Jag ser framför mig hur någon snor min väska med ALLT och jag måste spärra allt jag äger och blir en fattiglapp på 0,2 sek. Jag ringer nåt nummer som står på sanras busskort, men såklart är det bara en helvetes maskin som pratar strunt. Jag stoppade nästa buss som kom men han kunde inte hjälpa mig alls, han gav mig ett nummer som det inte ens kom fram signaler på. Vi ringer Moa som är snäll och kommer direkt, och där startade biljakten.... =) Vi stannde i sandnäs dit den bussen skulle komma, men det var en annan busschaufför som kom. Jag berättade som det va och han säger "Ja men om det var för ca 10 minuter sen så står nog den bussen här uppe så du får åka med mig". Tror ni inte på faan att det fortfarande finns vänligt folk, det var en dam som hade lämnat fram den till busschauffören. Så jag fick tillbaka mitt liv som jag trodde var borttappat! Dumt att jag inte köpte mig en trisslott...

Nu måste jag sova, upp tidigt på jobb..
/ICH


Nervklen

Men herregud vilken läskig film alltså... Har sett den förut fast jag blundade mest hela tiden. Jag pratar om Paranormal activity. Har kollat i 43 min nu men nu pallar jag inge mer. Den får mig att bli nervklen, tror nog att det är för att det lika gärna kan vara sant och hända en annan. Höua! Jag skulle lubba ut ur biografen om jag såg den på bio.

Sjukt trött är jag, och sjukt trött på att inte kunna sova för min hosta.

Sova, nu? Efter den där filmen? Jäkligt glad över att jag har Sanra bredvid mig!
Måste nog lyssna på lite musik eller nåt innan..
/ICH

us

Nu har vi börjat packa... jäklar vad man samlar på sig skräp...

Här är vi, mupparna... =)






/ICH

en gång till

Det har varit en så jäkla rolig helg... Suttit på stan och lyssnat på olika band, grillat, skrattat sjukt mycket och bara mått allmänt bra av all sällskap och det fina vädret. Kan man säga att sommaren är här nu? Ja va... Här är den det iaf. Vi har fortfarande inte flyttat, liksom inte kommit till skott ännu. Men nu känns det som att vi är påväg, så i veckan blir det.

Jag förstår inte hur jag kan ha knapert med pengar, men det är iaf sjukt jobbigt och jag börjar tro att det är fler än jag som har tillgång till mitt konto. För jag är inte slarvig med sånt, jag brukar ju vara duktig när det gäller pengar. Skärpning på mig!!



Mina favvisar



Mina nya HUB skor, jag gillar dem och kom på att där försvann det ju lite pengar...



Knäppisar



Jan och Sanra och en trägubbe



Me myself and I



Sanra och jag kollade på fotboll i söndags, det var ju så fint väder.


Nu gör jag kväll!
/ICH


lite

Fortfarande inte fått någon riktig natts sömn på grund av hostan. Hur slutar man hosta? Medicin hjälper ju inte...

Idag pajade linkrarna så jag och Sanra hade lite och göra... Då kan man till exempel göra en väst av ett förkläde och tarmar på Hemen!

Nu ska vi fika och kolla på film...

/ICH

hosta

Jag satt på bussen och åkte in i en rondell. Jag ser hur en bil kommer rakt emot sidan på bussen och jag tänker "Nu kör han rakt in" Pang och gnissel sa de och jag flög ur sätet likförbannat. Sen klev jag av....

Egentligen borde jag göra en massa saker inför flytten, men vi flyttar nog till helgen istället.
Jag har köpt mig en hostmedicin och ska vila lite nu. Hostade hela natten igår så jag fick sova i två timmar innan klockan ringde halv fem. Var så arg inatt så jag grät, försökte svälja hostarna men det blev bara värre. Till slut körde jag ner tandborsten i halsen och veva runt lite... Det gick bra i två timmar som sagt.

Så innan jag trycker på spara och publicera med pannan så säger jag gonatt för en stund..
/ICH

Moster Cattis

Jaha, då var jag moster... wihooo vad rooligt! Grattis till lilla prinsessan. Hon är säkert alldeles skrynklig och rosa just nu. Hoppas det inte tar alltför lång tid innan jag får se henne!

För övrigt så har jag beslutsångest, ska vi eller ska vi inte? men men, det ordnar sig. Jag gillar impuls saker.

/ICH

RSS 2.0