grattis Cattis

Jag lägger sorgen och tankarna åt sidan för en stund... Kan inte gråta mera nu.
Jag fyller år idag, 23 bast till och med... börjar bli skruttig nu! =)
I helgen ska jag ha skoj.. och det börjar NU!!!
Jag, Sanra och Krisse... det kan inte bli annat än kul.
Tänker på er alla... det ska ni veta!
/ICH

Lovis

Jag, Sanra och Wille har spenderat ca 4 timmar på kvadrat direkt efter jobbet.. det blev lite shopping... det är ju för jäkla skoj med nya grejer.. Sen blev det visst en trerätters middag på kinarestaurang också. Mums och faktiskt inte dyrt.
Lovis ringde mig på skype nyss... Hon pratade om: rutschkanor på mcdonalds, ramona i tyskland, fyrhjuling, bäcken, promenad till postlådan, bröllop och prinsessa och prins, kasta blommor, pojkar som jagade henne, gräsklippare, skola, och att när nike blir fem blir hon sex, när nike blir sex blir hon sju, när nike blir sju blir hon åtta, när nike blir åtta blir hon nio, när nike blir nio blir hon tio, när nike blir tio blir hon elva.... och DÅ, får hon se alice i underlandet.
Jag fick inte prata så mycket, hon sa bara att jag skulle komma hem nån gång för nu hade jag varit borta jättelänge.. Så jag sa bara okej, bäst man gör som hon säger. Ska genast planera min nästa tripp hem, dock efter v 35 nån gång.
Helt sjukt vad jag älskar denna unge...!! (och allt detta sa hon inom loppet av tre minuter)
Känner en förkyldning som kommer krypandes, så jag käkar alvedon... lite lagomt snurrig sådär, närå!
/ICH

längtar

Denna dag har faktiskt flytit på rätt bra.. Åt blodpudding till middag som var mumsis.
Nu ligger jag och sanra i våra sängar och väntar på att tingeling ska komma och hälla sömnpulver i ögonen... eller nåt sånt. Vill för en gångs skull vakna kl 5 och inte vara mer död än levande.
Imorgon börjar glad mat festivalen... Hello folket!
Näe, ska bli riktigt kul denna helg, får ju finfrämmande på torsdag också..
/ICH

bra helg

Vilken rolig helg jag haft! I fredags satt vi på choco boco, dem har vinkväll mycket billigt på fredagar. Så där blev vi ett gäng som satt och pratade ett bra tag innan vi drog på champs (karaoke bar).
På lördagen hade jag och Sanra mycket mysigt på ballkongen.. vi käkade surströmming. Jag märkte hur grannarna illa kvickt stängde sin ballkongdörr. För jag håller med, det luktar inte särskilt gott.. Men smaken är finemang!
Våran katt fick inte joina oss ute på ballkongen så hon gjorde sitt bästa för att ha sönder persiennerna och ta sig ut genom stängda fönster. Hon ville mer än gärna vara med oss då.
Sen åkte vi till vågen på beverlys och mexico innan det blev taket resten av kvällen... Och pappa, näe, vi fick inte många danser efter våra "strömmingsrapar" haha!
Han frågade nämligen "Ska ni verkligen gå ut efter att ni ätit surströmming, det blir inte många som danser på er då"
Jag har iaf kirrat tvn, så nu kan man kolla på den också, kanske hänga med lite i svängarna till och med.
Nu ska jag och sanra röja upp lite här i lägenheten..
/ICH

jag är bara jag

Den här veckan går i myrminuter... mycket saktare än vanligt alltså. Men imorrn är det äntligen fredag, då ska man virra omkring på jobbet och räkna minuterna innan man får göra helg.
På lördag ska jag och Sanra äta surströmming... jag vet, alla tycker att det är äckligt utom vi. Vi kommer garanterat få besök av hela Marieros katter.. men men. Jag ser fram emot det iaf!
Jag gillar inte räkningar och sånt, kan inte med det och man får alltid ringa hela tiden. Det är problem och jag känner att jag har dålig koll. Inte bara med räkningar alltså..
Men som min pappa sa åt mig när han var här, va lite mer som Marie... Jag vet att jag borde det, men jag är ju jag.
/ICH

försvinn från jordens yta

Parasiter, höua va jag tycker fästingar är ÄCKLIG!! Hittade en skitstor på Nokta innan vi skulle på jobbet. Hällde på diskmedel, tog en pinsett, Sanra höll i katten och bort med allt hår, frukosten kom upp lite halvt som halvt, drog loss parasiten plus lite hår från katten, katten gnällde litte och sen elda vi upp den blodfyllda jäveln så det luktade bränt i hela lägenheten! Jag bara väntar tills dem kommer i våra sängar och vi hamnar på sjukhus med borelia elle nå sånt. Jag menar, det skulle vara med min tur de!
I lördags, då hade jag tydligen ett minne som en guldfisk.. Jag och Sanra satt 4 meter ifrån baren. Sanra sa åt mig att jag skulle köpa öl med hennes kort. Jag gick fem steg till baren och beställde direkt och slog min kod på hennes kort tre gånger. Spärrat och klart!
Men vi fixade till de på banken idag för dem öppnade upp det igen så det gick ju fort iaf. =)
Har precis ätit varma mackor till kvällsfika, det var länge sen..
/ICH

festival

Ni får gärna uppdatera mig om allt från bykampen och senare veckobravader. Hade varit skoj om man va hemma den här veckan!
Övertid på måndagar är rena döden, måndagar i sig är faan hemsk här.. Så idag har jag inte smilat mycket kan jag säga, bara gjort det jag ska.
Gladmat festivalen är inte nu i helgen men nästa, då kommer det vara mycket folk och rörelse. Och då fyller jag år!!
Dags att ni skickar presenter till stavanger nu hörrni! =)
Mamma och pappa lämnade av paket från farmor som jag så gärna vill öppna, älskar presenter. Men min Sanra har tyvärr gömt dem så det kan jag tydligen glömma!
Nu är jag hungrig, kan ju inte somna om jag inte äter nåt..
/ICH

city

Varit inne i stan hela dagen. Regnet slapp vi och det var i alla fall varmt. Skoj att bara sitta och titta på folk, det tyckte även mamma och pappa. Ätit friterad fisk och lite annat smått och gott till lunch. Kollat på när folk springer i en stor bubbla på vattnet, alla ramla hela tiden. Sen ska vi nog in till stan igen och dricka öl. Hör nu, mamma och pappa ska följa med mig och sanra och ta nån öl! =) Fast först ska vi käka rabarberpaj här hemma, kanske spela lite guitarhero med föräldrarna, eller tar jag i lite väl nu kanske?

Sååå tråkigt att dem åker hem imorgon, vill inte det!

V 30 kommer Gordon Ramsay till stavanger... tror jag är lite sugen på att gå dit, för han är kung han. Skulle vilja ha lite "balls" från honom! Det där kan ju tolkas lite fel men jag menar såklart att man skulle ha varit lite mer som han.

Ha en bra kväll
/ICH

helloooo baby

Då har jag visat mams och paps pölsemakeriet, inte så intressant kanske men det är skoj att dem vet hur jag jobbar.
Vi hade tur och fick sluta tidigare den här fredagen också.. ibland är han snäll skotten!
Vi ska äta räkor, ost och kex och dricka vin ikväll. Det regnar ute så vi blir hemma. Har varit iväg och handlat och kikat lite bara. Imorgon blir det nog stan, får se vad vi hittar på!
Frank Helgesen från "nordens herligaste" cyklar förbi våran busshållsplats varje morgon. Man hör han stonka och stöna från 500 meters avstånd. Han pratar med allt och alla (även när ingen är i närheten tror ja), högt och skrämmande för dem som ser han för första gången. Han säger saker som "hellooo baby" "yeah baby" "herligt väer, ska bli me och bada" mm. Det är bara att svara god morgon när han åker förbi. Han cyklar fortare än någon annan jag sett på cykel, himla rolig prick.
Det skulle kännas tomt om man missade honom någon morgon...
Trevlig helg
/ICH

hos oss

Nu så... fick jag ny energi. Är glad att ni är här mams och paps!
Imorrn ska jag leka guide på jobbet och sen blir det lite ledigt, skönt.
/ICH

very soon

Snart så... är trion hel igen! =) Bara två veckor kvar. Sköj!
Imorgon trillar mamma och pappa hit till stavanger också, som jag ser fram emot det! Men jag kika på yr och såg det skulle bli regn, helvete! Ska "stolt" visa dem pölsemakeriet på fredag, så dem får se hur det går till... så svårt att förklara liksom. Jag hade en bild i huvudet innan jag själv började... den stämde INTE kan jag säga.
Nu ska jag kika på greys innan jag somnar.
/ICH

pics

Ljushårig.
Finvär
Det finns saker man inte talar om...
/ICH

höuhmm

Joorå men så att e... jag undrar hur folket (läs systrar) hemma har det. Inte ett ord jag hör!!!!
Nu kommer mamma och pappa hit och hälsar på iaf, redan nu på torsdag så det ska bli jätteskoj.

I fredags drack vi vin. Jag, Sanra, Alex och Jan... mycket trevligt. Vi gick inte ut eller nånting utan vi var bara hemma hos oss.

Vart faan är solen?

/ICH

längtan så det gör ont

Idag var en lätt dag på jobbet, bara 5,5 timmar tog det. Och jag körde maskinen mest hela tiden.

Inatt, jag var så less så jag började gråta. Såklart började jag hosta till kl 2 på natten. Det gjorde så ont i luftvägarna och trodde jag skulle spy ett tag. Verkar inte som det gått över riktigt än.. Jag tog medicinen sen förut och blev trött av morfinen så jag somnade ett tag efter det.





Som jag längtar efter att få träffa och hålla om dig lilla Nomie!



sömn

Jan Z från slovakien, jag förstår inte ett ord vad du säger men faan va jag diggar dig..

Jag, Sandra och Wille fick idag stå på ett ställe där vi aldrig hade stått på förut, det va lite kul. Inte så händelserikt men kul att göra nå annat.

Imorgon, ska jag inte kliva upp kl 5 för en gångs skull... sova lääänge.

/ICH

jobb och jobb

Jobbat 14 timmarspass idag och det blir lika imorgon... dags för mig att sova!

Om det gick så skulle jag lagt upp lite bilder, men det får bli en annan gång när någon hjälpt mig med problemet. För jag är inte smart när det gäller datorer.

Jahopp, nehe jag hade väl inge mer att säga nu troo jaaam!
Gonatt
/ICH

Fröken fräken

Äre nå skönt att det är helg.. JA! Och det är värme, så himla glad jag blir. Vilken tur vi hade att Alex kom fram på jobbet och sa "Do you wanna go home?" "öööööööh Ja" "Okey, then go, ha de". Så då fick vi sluta kl 1.

Pratade med Lovis i telefonen tidigare... guud det borde skrivas en bok om hennes utlägg och kommentarer alltså!
Lovis - Vart är du Cattis?
Jag - I norge och jobbar
Lovis - När kommer du hem?
Jag - Jag vet inte än, om ett tag och då ringer jag och talar om det för dig.
Lovis - Men varför åker du inte med pappa hem?
Jag - Därför att jag bor längre bort i norge så man kan inte åka hem lika som pappa.
Lovis - Men Cattis, nu vet jag. Varför kommer du inte hem på tisdag?
Jag - .....................................? bra fråga du..

Varför inte egentligen?
Man får så oväntade frågor av lillfröken.
Nike pratade jag också med... Nu längtar jag heeem! =)

Ha en underbar sommar helg.. Mys på!
/ICH


biiiio

Efter vi hade slutat jobba och kommit hem skyndade vi oss ut på våran gård i solen och stekte i en timme, damn va varmt det var. Men sååå härligt att kunna gå runt i bikini! Vi försökte komma på nåt att göra på våran lilla gård så vi inte bara låg ner. Vi hjulade och stod på huvudet... eller prövade ju i alla fall. =)

Vi har ju varit på bio, eclipse.... cheeseees säger jag bara! 5 brödrostar av 5 ger jag i betyg.

Tre skraja brudar stod över våran stackars " kom med huset" katt och drog loss en fästing nyss. Fan va äckligt, äckliga kryp som inte borde finnas och jag lovar att det inte skulle göra ett dugg om dem blev utrotad!
Kändes härligt att bränna upp och spola ner den jäkeln.

Är proppmätt av all biogodis, men jag är ganska säker på att jag kommer somna strax.
Ungefär som dem sa på operationsbordet när jag fått narkos... "Du somnar om 3   2   1....." Sen sov jag.

/ICH

RSS 2.0