skrik från djupet

Äntligen fredag... Vad hitta på ikväll då? Öööööh, äta Taco, kolla på idol, tända massa ljus för det är svinkallt här inne, ett glas vin blir nog gott och mjuk pepparkaka till efterrätt. Så ser min kväll ut! Ska stänga mig inne från detta skitväder.
För några kvällar sedan vaknade Mickan för hon hade vilat och skulle jobba kväll, påväg på toaletten och omedveten om att jag är där inne. Jag har låst men är ganska precis klar. Mickan tänder lampan, tror hon, fast hon släcker åt mig (lysknappen sitter på utsidan). Drar i handtaget exakt då jag låser upp. Hon har alltså ingen aning om att jag är där inne, så när hon öppnar dörren och ser en mörk siluett av mig.... Ja hon gallskrek!!! Och skrämde därmed livet ur mig ändå fast jag visste att hon var där.. Så jag vet hur man låter om man tror att man har en yxmördare framför sig.
Trevlig helg!
/ICH

God damnit!

Ville bara säga att det dummaste jag gjort idag var att säga ja till övertid imorgon!
/ICH

borta

Jag har tappat jååmen när det gäller att jobba övertid. Har sagt nej hela veckan.

Det finns en person på jobbet som jag verkligen inte tycker om, aldrig att jag tänker stå och jobba med honom mer. Han svär eller vad det nu är han säger åt mig på sitt fula språk. Mig behöver han då inte hjälpa med nånting för jag vet hur man gör. Men sen finns det dem som inte ens kan slänga tillbaka färs i tanken utan att gnälla om hjälp.

Så roligt att det är fler personer än mig som har problem med honom, cheferna till exempel. (Såå kul att se när han blir tillsagd) Att få lite vatten på sig ingår typ i jobbet dagligen, eller lite korvfärs i stöveln, men han fick världens utbrott på en tjej som råkade göra att han fick lite vatten på sig. Jösses, åk hem eller sluta sura!!

 

Jag ska nog bara vara hemma i helgen, orkar inte med för jååmen är som sagt borttappad. Hoppas jag får tillbaka den efter helgen!

 

God natt

 


magen..

Nu var det någon dag sedan. Men det har inte hänt så mycket.
Har börjat blivit lite less på jobbet, men jag vet botemedlet för det. Att jag får komma hem ett tag över jul och få nya krafter av mina nära. Har fått reda på att vi inte får ledigt över jul och jag har ont i magen varje dag för det. Jul är viktigt för mig och jag vet inte alls hur jag ska lösa det. Vill ha kvar jobbet till juni för jag börjar äntligen kunna vända på slantarna.
I lördags var vi ut på hexagon, det var skoj och det var roligt folk men jag känner ändå att jag lika gärna kunnat vara hemma. Går åt så onödigt med pengar och man blir så god damn generös så det är farligt!
Inte nog med det så är det halloween fester hit och dit på lördag så nu är jag kluven för det också. Har bara ingen lust... Det som lockar mig är smink, att man kan se ut precis hur som helst och go loco med makeup!
Och i söndags var jag bakis... tills jag skulle dra ut kontakten till datan och fick mig världens stöt. Jäklar vad jag hoppade! Det fick mig att vakna till!
Nu ska jag snart på jobb, Sanra jobbar övertid men jag sa nej.
/ICH

snurrigt

Asså, det där var det konstigaste min hjärna varit med om. När jag gick och sov kl 15 igår och vaknade kl 19, då trodde jag att det var morgon. Vi var ett bra gäng som jobbade natt och det gick ganska fort. Men kl 3 blev jag fnissig och tyckte allt va kul, kl 4 gäspade jag tusen gånger och fick hoppa lite för att vakna, kl 5..... då vet jag inte vad jag höll på med!
Fick skjuts hem, somnade så fort jag nuddade kudden och vaknade nyligen av att det spöregnar. Eftersom jag sovit en gång vid fel tillfälle så tror jag att det är lördag idag, wierd!
När vi kom och avlöste kvällsskiftet igår så typ skrattade dem åt oss. Men när dem avlöste oss kl 6 så såg dem inte lika glad ut. Vi fick ju helg, suckers!
/ICH

sov, jobb, sov, jobb

Har kommit hem från jobbet och nu ska jag gå och lägga mig för kl 21.00 står jag på jobbet igen till kl 06 imorrnbitti.
Det som är bra i det här är att jag på ett vis är ledig hela fredag, och att för dem 9 timmarna jag jobbar inatt får jag betalt för 18. Bra va? Eller så blir jag väl sjuk, skulle va typiskt mig.
Blir så glad när jag får meddelanden av dem jag tycker om!
I close my eyes!
/ICH

Va?

Sovit 4 timmar, jobbat 12 timmar... Snark!
Det finns nog ingen som säger "VA" så mycket som jag gör.. Börjar undra om jag har dålig hörsel. Men det tror jag inte när det gäller övriga saker.l Sånt det inte är meningen att jag ens ska höra, det hör jag såklart. Jag är nog helt enkelt inte så intresserad/fokuserad och då är det lättsamt att säga va . =)
Började tänka på det här igår. Och när någon sa något så hann jag tänka "säg inte va för du hörde vad hon sa", men ändå kommer ordet ur mig. De är nog bara en dille!
Idag är det kyligt, det va nog lite dumt ändå och inte ta med sig en varm jacka hemifrån. Får kanske köpa en ny?
Jaha nähee, hungrig, fika...
/ICH

better

Som jag anade så känner jag mig bättre idag, men är fortfarande trött. Har inte fått den sömn jag behöver. (jag och spädbarn, jag vet)
På torsdag ska jag jobba 06.00 - 14.00 för att senare åka hem och sova direkt (vilket säkert inte kommer hända eftersom man tänker; måste sova måste sova måste sova) för kl 21.00 börjar jag jobba igen, hela natten till kl 06.00. Undrar vilken form Catrin Hjorth kommer vara i då!?
Nä, nu tar jag min basker och min scarf och går ut. Min andra halva jobbar till kl 18. Men jag palla inte så jag sa nej.
/ICH

inte idag

Idag är inte min dag... alls! Jobbade övertid (rena döden på måndagar), stod på den sämsta linkern ever, en mycket sur och skitzo människa stör mig, tror inte vi får ledigt i jul (vet säkert på fredag) så nu är jag deppig för det... Har ont i ryggen, finnarna blomstrar i mitt ansikte och jag är allmänt blek.
Summa summarum så är jag nog riktigt jävla trött och vet att jag kommer må bättre imorgon!
Bra inlägg Cattis...
/ICH

vill

Snälla... jag vill utomlands!! Jag vill vill vill.. När när när? Vart vart vart?
Frisören var jättedyr btw så jag har nog inte råd med nånting alls framöver...!
då är det illa! Och förresten är det bara jag som märker skillnad på håret, ingen annan.
Det är ännu värre!
Äh... vad tusan gör jag uppe nu.
God natt /ICH

makes it good

Idag provar jag kläder.. Då är det en bra dag. Men bara se...... inte köpa!
Blev bara en liten sak.
Nu ska jag till frisören och bränna pengar. Är satans dyrt alltså och det svider lite.
Men vad gör man inte för sitt hår.
Det är en mörk årstid nu... =)
/ICH

jösses

Fredagsmys blir det ikväll i alla fall! Taco, chips, vin, tända ljus och kolla på idol står på kvällens schema.. Jag gillart!
Nu finns det några dumma brudar på jobbet som jag inte tycker om längre. Dem har sagt till andra att jag har sagt en mycket elak sak om en kille som jag råkar tycka är jättetrevlig. Är det inte omoget så säg? Trodde inte man höll på så längre, och inte på en korvfabrik hade jag förväntat mig det.
Så igår gick såklart den här killen fram till mig och frågade om jag var dum i huvudet och varför jag hatade honom! Jag förstod ingenting... Men idag har vi pratat och han vet nu att det var dem där tre.
No more nice Cattis mot dem!
Nu ska jag ta en dusch... men ha en trevlig helg!
/ICH

fort

Lilla Fanny kan ha kläderna hon fick av mig... det betyder att hon har växt väldigt mycket sedan jag såg henne sist. Fast då var hon ju bara en rispåse som max öppnade ena ögat en liten strimla.... typ!
Lilla Nomie äter inte bara "boob" mat längre, det betyder att hon också växer snabbt.
Det är mycket som jag missar och det gör lite ont i hjärtat..
Fanns där ganska mycket för Lovis och Nike när dem var mindre, så det känns som att jag ska vara där liksom.
Jag sov gott inatt iaf så det var tur, hade bara en mardröm som inte är av denna värld.
Hoppas det snart är december!
/ICH

inge bra alls

Har haft den värsta natten i mitt liv.. Hemska "verkliga" mardrömmar som jag aldrig kommer förstå varför dem var i mina tankar. Sovit max 2 timmar och mellan varven var jag tvungen att gå uppepå och ställa mig på balkongen för att kunna sluta svettas. Tagit alvedon 2 gånger under natten för att jag hållit i huvudet av allt dunkande som aldrig kunde sluta.
Gick jag på jobbet idag? Nej. Mår jag dåligt för det? Ja.
Här ligger jag nu, supertrött, fortfarande ont i skallen och seriöst lite skraj för att somna.
/ICH

negativ idag verkar det som

Skallebanken är kvar men betydligt mindre nu. Drack mycket vatten när jag kom på jobbet för där är det godare.
Men hur kunde jag säga ja till övertid imorgon när jag egentligen skrek NEJ inom mig?
En massa svordomar på rad, ___ __________ _______ _____!!!!
Jaha nähee, har inge annat val än att sova om jag ska palla kliva upp imorgon!
Ha de
/ICH

skallebank

Jag har väldigt ont i huvudet idag, och jag tror jag vet varför.
Jag dricker alldeles för lite vatten så min hjärna har sagt åt mig ordentligt två gånger nu! Kan liksom inte röra mig normalt.. Men vattnet vi har i lägenheten smakar järn och plast och går inte att dricka om man inte blandar det med saft, cvitamin eller nå liknande.
Nu ska jag strax på jobb..
/ICH

B&W

Jobbet gick helt okej.. när man väl står där så går ju tiden i vart fall inte bakåt.
Någon bild från helgen..
Linh och hennes goda öl.
Här var jag på en fest i lördags... inte på bron då.
Linh och hennes kompis Tina
5 tjejer på förfest med godis, chips och vin.. inte så pjåkigt!
Me myself and I.
/ICH

vill inte

Har aldrig i mitt liv varit så opepp på att jobba.. Jäkla måndag och jäkla kvällsskift.
Övertid står inte överst på min "vill göra" lista.. Tror det blir ett blankt nej om de skulle fråga.
Har haft en toppen helg med min Linh!
/ICH

tävling

Okej, jag erkänner. Jag är en VÄLDIGT dålig förlorare. Särskilt igår, fast lite rätt att bli irriterad hade jag nog.
Jag sprang 60 meter mot en kille från jobbet, och förlorade. Skyller absolut inte på att jag hade boots och jeans på mig när jag sprang, han hade joggingskor och träningsbyxor. Jag visste ju att jag skulle förlora redan innan jag sprang.. Sopa jag är. Han är supertränad och det är INTE jag. Men jag var iaf inte långt efter.
Men vet ni vad han säger när vi sprungit klart...?
Att jag får handikapp för skorna, mitt knä och för att JAG ÄR TJEJ! Sånt där hatar jag, bara för att jag är tjej betyder inte det att jag automatiskt kommer förlora.
Jag menar, spring mot systrarna kallur du och se vem som vinner!
Jag gav han ett omoget "fack jo" finger och gick!
Idag är det fredag... YES!
/ICH

wierd!

Det finns en jätteflummig karl på jobbet. Han är väl ca 60-65 år gammal och ursprungligen från afrika kanske.
Iaf... han frågade mig idag om jag ville äta och dricka öl med han i helgen... WHAT? Hur menar han där liksom?
Han är knäpp men samtidigt cool.. Hur som helst så pratade jag om nåt annat för jag visste inte vad jag skulle svara på den saken..
En annan dam från fillippinerna (7 L och 4 P elle nå) som är cirkus 40 år, halvmetern hög och meterlånga håret frågade mig om vi skulle dricka baylies på lördag... öööö, I don´t know!
På ett sätt gillar jag att göra något som man inte gör annars.
Imorgon ser jag iaf fram emot... Hej Linh!
/ICH

this rain makes me sad

Snart måste det vara slut på regn i himlen.. visst är regn mysigt ibland men såhär många dagar i sträck plus blåst är inte kul! Tända ljus och krypa under en filt är det jag vill göra..
Imorgon åker Sanra hem.. konstigt det kommer kännas. fast hon kommer ju på söndag igen, så det är inte så länge.
Har ätit mammas chile con carne till middag. Och därmed försvann ALLA baciller och snoret rann ut. Mamma hon kan hon, supergott.
På fredag ska jag hänga med Linh Leeee, det är det enda jag vet om den kommande helgen. =)
Mina favvobyxor sen gymnasiet sprack precis.. =( Har vetat att det skulle hända för de har varit väldigt tunna i grenen liksom. Jaha, måste jag inhandla det också.
Ljus och filt var det ja...
/ICH

täcket alltså

Inatt har det varit varmt, vaknat hundra gånger och velat klätt av mig. Men jag hade ju inget att klä av mig så det var bara att försöka somna igen.
Jag såg film igår, "the last airbender"... damn, me like fantasi! Sånna filmer får mig att drömma bort att jag en dag kommer kunna flyga iväg när jag möter en björn i skogen. Eller kanske beeema (telepatera) mig bort till Bora Bora bara för att jag kan!
/ICH

Sååå söööööt

Fick mess från både Nomie och Fanny idag. Fast jag vet inte riktigt om jag tror på att det är dem som skriver.
Fick med dessa söta bilder på småskräpen!
Det högg till lite i hjärtat.... vill heeem och snusa på dem!
Det är dem små sakerna man inte vill missa...
Puss från moster Cattis
/ICH

gnu

Ja vad hände igår egentligen?
Närå.. jag var lugn som en filbunke igår. Var på en fest med en drös svenskar mm. Sen blev det Gnu och sen Mexico. På mexico stod jag mest och pratade med 4 st mekaniker från jobbet.. Dem lär tycka det är pinsamt imorgon på jobbet, för dem var dritas!
Det har varit en lugn helg iaf.
Nu ska jag sova, tidig uppstigning som gäller hela veckan.
Nu har jag nog lite att längta till ändå...
/ICH

klantarsel

Igår satt jag vid ett bord med 4 st slovaker från jobbet. Ni som känner mig vet hur jag är, det tar ett litet tag innan jag slappnar av och tar för mig. Blev bjuden på ett glas vin som jag genast knuffade omkull, vin och glasskärvor på hela deras bord och läroböcker. Tänk att jag hade lust att gömma mig under bordet för sånt där är så klantigt!
Jag sa nog sorry kanske 12 gånger..
I alla fulla fall så är det lördag, har varit på kvadrat och handlat mig en kofta. Ville hitta mer saker för jag är beredd på att slänga bort hela min garderob, så jäkla less på allt jag har!!
Hittade en sån där ullig tröja/jacka som finns i starka färger och är bara sååå skön. Men det stod helt fel på ryggen på den (ett märke jag inte gillar kan man väl säga)  Jag får fortsätta leta helt enkelt för en sån vill jag ha!
Nu ska jag hoppa in i duschen..
Vad händer ikväll?
/ICH

RSS 2.0