Länge sen igen

Länge sen jag skrev igen... Måste bara tala om att det var så himla skoj när vi var på skalet, tack alla tjejer som var med!! Sen har jag haft feber så jag har inte kunnat jobba men nu har jag kommit igång igen.
Förra helgen var syster Anna här och hälsade på, så vi var på funäsdalsberget och fikade och sen bar det av på after skii. 2 backar läsk spelade, dem är grymt bra! Krisse fick gå upp på scenen och tävla i luftgitarr, så jävla roligt att se! Sen festade Marie, Anna och Krisse vidare medan jag åkte och jobba. Men dem åt iaf på veras! =)
I onsdags åkte jag, Marie, Micke, Rickard och Jack till Solbrännet... Det blev lite partaj, Jens spelade och han är skitbra!
Idag har jag simmat och bastat, hur skönt som helst. Ikväll blir det jobb...
På söndag kommer Hälän hit och hälsar på, vi kommer få det roligt! =)

Ha det gött! Pusshej

Bånge i luckan!??

Jaani, nu har det gått ett tag sedan jag skrev... och vad har hänt? hehe, en hel del!
I lördags när jag skulle på jobbet och jobba lunch för en gångs skull, kom jag gåendes alldeles utanför röda villan. Jag halkade till så mitt onda knä for åt sidan och knakade till.. Försökte rätta till mig då knät for bakåt! (alltså åt fel håll) AJ! Men som tur är, känns det inge allvarligt den här gången! Har haltat lite och gått med knäskydd, har upptäckt att jag har blåmärken på tre ställen på knät. Så det är lugnt!! Behöver bara träna mera!

I söndags var det tacobuffé på veras.. Jag, Lars, Markus, Marie, Emma och Micke satt vid ett bord och svulla mat! Det var skitmycket folk och det blev nog lite mycket tequila åt vissa. Men själv var jag lugn som en filbunke!

Två citat från personalen på veras: "För lite sextrakasserier på jobbet", Rickard såklart och "Bånge i luckan" från ingen annan än Catrin Hjorth!

Annars är det fina fisken, orkar inte skriva allt annat som hänt. 
Imorrn kommer käre far och hämtar mig i funäs, han hade ändå nåt ärende hit. Så jag blir hemma i helgen fast på lördag blir det skalet! Längtar!

Nu ska jag jobba! Tjong! 


RSS 2.0