det går om man vill

Det finns kläder, som jag aldrig lär mig.

Nu vet jag ungefär 100 saker som jag behöver. Bland annat en jacka, en kamera och en ny mobil. Så kan jag fortsätta i evigheter! vill ha och måste ha...

Vann 50 kr på triss, har lämnat in och tagit nya 4 gånger nu. Eller vunnit nåt har jag inte gjort, jag ligger plus minus NOLL.

Alltså, jag säger bara. Ida, jag, vin, galet, stig och hamster! Tur att man kan roa sig åt lite...

Japp, den blandningen skulle jag vilja ha! Where?

Ha en trevlig lördagkväll! /CH

Tankarna slutar aldrig tänkas

Bara för att man inte har så stor erfarenhet i det man kan behöver inte det betyda att man är dålig eller ska bli ignorerad.
Tycker att man kan prova nåt nytt och fräscht! Vem vet, det kanske sitter som handen i handsken och blir perfekt resultat!
Hur kommer man igång utan erfarenhet när man måste ha en herrans massa erfarenhet hela tiden?

Visst, pengar ger inte lycka... Men det skulle faan underlätta en hel del!

Fick jag en önskan just nu, så skulle jag önska en utlandresa till valfritt land. Nu är jag less kylan!


Ja, jag är bara trött. /CH

Bilder, del av mitt liv



Det här är hela familjen Hjorth! Första kortet med alla på väldigt väldigt länge... Åsså småfisarna förstås!




Vi är tre systrar i familjen... jag var inte planerad alls har jag hört. Och de hoppades att jag skulle vara en kille... har jag hört!  =) =) =)




Här bor jag, mitt ute i bushen! Det är fint här. Ni borde komma och hälsa på nån gång. =)




Också i Risbrunn där jag bor..




Uppe på våran gård..




Här kan ni se våran bastu och badtunna som står så vackert på gården.




Jag är moster åt dessa monster! Jovisst serrni, låt er inte luras av dessa söta ansikten och bländande ögon och oemotståndliga leenden.. =) =)




Såhär såg våran gran ut julen 2008. Nej, den är inte snodd, vi bor ju i skogen.




Traditioner och att man gör saker tillsammans är viktigt i våran familj. Vi påminner nog lite om familjen Andersson. 
Jodå, Pappa Thomas (Rudolf) åkte också pulka och sjöng bjällerklang! 




Det här är våran hund Zita med parabol öronen. Hon är ingen jakthund längre, hon tycker inte det är kul. (anledning finns) Hon sitter hellre hemma och gnager ben och struttar runt.




Det här är Himla. Ja, hon har damp och gör de knäppaste sakerna man kan tänka sig. Men hon är ju väldigt söt och go!


Today

Idag såg jag en tant som jag brukade hälsa på när jag var ca 7 bast. Och hon såg precis likadan ut nu som då! Hoppas att jag har förändrats från då jag var 7.

Idag fick jag ca 40 duschstänger över mig. Hade hängt upp de så fint på spjut.. men när jag klev ner från stegen och vände mig om så lossnade hela skenan.

Idag har jag ätit årets första semla! Det är det godaste jag vet.

Idag när jag simmade fick jag den äckligaste kallsupen EVER, så jag var tvungen att kliva upp och spy. Mest på grund av tanken vad mycket äckligt jag fick i mig.

Idag har jag börjat dricka mivitotal, hade tänkt att hålla mig frisk länge nu.

Imorgon är det en ny dag! Pusshej

Slänger in en bild

Hattar kan göra mycket.. synd att man inte använder de oftare.


skratt förlänger livet

Såg repris på let´s dance idag.. och alla är superduktiga. Att det går att utvecklas på något så snabbt!
Man kanske ska ta tag och satsa på nåt, hitta sin talang. Om jag har någon!

I fredags var det superskoj på folkan. Fullproppat med folk och det var knappt så det gick att dansa!
Trot eller ej men det var Jag och Anna som fick stå och vänta på att mamma skulle dansa klart så vi kunde åka hem.
Roligt och måste göras om..

Vissa människor har så roligt skratt.. man kan liksom inte låta bli att skratta så det gör ont i magen bara för att dem skrattar! Sånna människor gillar jag.

Idag har jag sytt (lagat kläder), varit ute och gott och busat med hundarna.. Ja det var väl det. En riktig söndag har det varit.
Det ska jag fortsätta med nu... /CH

fredAG

Okej... jag är redo för kvällens bravader! Shejk shejk shejk.... shejk your bootey! elle?

Vann 50 kr på triss, det mesta jag någonsin vunnit! wihoooo!

Nu ska vi äta fajitas som Marie lagat till oss, mumma.

Black label society, in this river. Lyssna på vad barnen säger...

me like

Jag gillar faktiskt att inte veta ett skit... Det enda jag vet är hur jag känner inom mig själv! Jag kan ju inte tvinga fram något av någon annan. 
Och sen vet jag ju vart jag bor också! Men nå mycket mer vet jag inte...

Mormor... jag har hittat dina favoritgodisar! Du fattas mig...

Det är bara nyttigt att vara hög på livet. Vill oftare känna så.

Imorrn är det fredag och dags att shejka ass, eller gör man inte det till LK? haha

....



Ögon säger allt!

...

Ibland är det ju för jävla roligt...

Världen är liten, fast ändå inte!

Då var jag hemma igen! Att jobba i Göteborg var super, jobbade en heldag och en halvdag. Under heldagen stylade jag hår på ca 30 pers, non stop. Jag trivs med alla andra som jobbar där så det var sköj!
Jag åkte nattåg både dit och hem, det var en upplevelse. Vägen dit var helt kung för det var bara jag och en 70 årig dam vid namn RagnaLena i en kupé. Så vi hade gott om plats och jag kan säga att hon hade gott om historier att berätta för mig!

Jag, Alexandra och en kompis Emmy var ut och åt indisk mat som var gudomligt gott. En kall bira till var inte fel det heller!

Jag tog spårvagnen åt fel håll, hamnade på slutstationen och klev av i ingenstans. Fick dessutom fråga föraren hur man öppnade dörren, det gick inte med våld. Fick snurra runt ett tag innan jag till slut hittade rätt. Och stackars Alexandra fick vänta på mig ute i kylan eftersom jag aldrig kom för att gå och handla. Sorry gums! Jag har konstaterat att jag har faan inge lokalsinne ALLS. Det är ett handikapp ska ni veta..

När jag hade jobbat färdigt tänkte jag ta spårvagnen till centralen för att ta det lugnt (eller chilla som nån annan skulle uttrycka sig) och äta nånting medan jag väntade på tåget. Men då fungerade såklart inte spårvagnstrafiken just då av någon anledning. I knew It, eftersom det hade gått så bra hela dagen. Så jag ringde till Alexandra för att få lite guidning, och jag hittade till en början. Men sen hamnade jag mitt i en demonstration om Israel och allt det där, poliser överallt och folk till en förbannelse. Bönder i stan är inte van sånt. Men det fanns några själar att fråga om vägen, så jag hittade till slut.

Jag gick in på en restaurang, beställde club sandwich och den största ölen som gick att få. Gav mig själv en klapp på axeln för dessa dagar!

Ibland är världen bra liten. För på tåget påväg hem delade jag kupé med en tjej vid namn Caroline, en tjej som också är jättebra kompis med Soffa. Trevligt att ha något gemensamt med någon. Vi gick på bio på tåget och sen försökte jag sova. Men det var kallt till en förbannelse och där har vi anledningen till att jag är så trött nu.
Jag och Mary var och simmade idag och det gjorde mig inte piggare!
Hemmakväll i soffan med the family!

Over and out

Det Bästa Teamet, Me and Mary, Always

Igår gjorde jag och Marie något väldigt systerligt ihop.. Vi mockade hundskit. Marie gick med spaden och jag höll i sopsäcken! Teamwork! Vi är ett väldigt bra team hon och jag vad det än gäller. Har alltid varit och kommer alltid vara!

Idag har jag klippt mig hos Cissi, hon är en mycket duktig frisör. Nu känns det som jag har lite mer av en frisyr istället för en ful utväxt av en gammal frisyr.

Är supersugen på att göra fotografering, har massa ideér om sminkningar och frisyrer men ingen modell. Och de som jag känner som kan fotografera bor inte i Sveg. Så jag vet inte hur jag ska lösa mitt problem... än.

Ikväll drar jag till göteborg och återkommer på söndag!

Jag har fått talat om för mig att man ska skynda långsamt! Så det ska jag göra nu...

Åre är bra

Har varit i Åre och där var det helt kung! Ett ganska litet ställe som har det mesta.
Ville inte riktigt åka därifrån!

Imorgon ska jag boka resa till Göteborg, hoppas att det går bättre än förra gången. Är nog lika bra att man ringer och bokar så allt blir rätt. Åker på onsdag och kommer hem söndag eller måndag. Spännande!

Såg let´s dance reprisen... måste säga att deltagarna var ganska stela. Säger absolut inte att jag skulle göra det bättre. Men det var första gången också, då är man kanske lite extra nervös. Det vore skoj att vara med på något sånt där, och visa hur bra eller värdelös man är!

Känner att jag inte har någon koll på vad alla vänner gör. Men ni ska veta att jag tänker på er!

Nu ska jag hoppa i säng och dra täcket över näsan! Tjo

blindstyre

Nu är jag ganska frisk, bara förkyld. Sov utan näsdroppar inatt, kung jag!
Idag har jag jobbat, inventerat hela dagen lång. Har skapligt mycket siffror i min hjärna nu..

De ringde angående min klocka som har gått sönder 3 gånger nu. Och det finns inget sådant armband någonstans. Min klocka har slutat tillverkats. Ska bli kul att se hur de löser det här. Dem erbjöd ett vitt armband med röda kanter till min svarta klocka! Tack men nej tack sa jag då! Ge mig en klocka så blir jag nöjd... eller lite ersättning så jag kan köpa en ny!

Pappa är blind i trafiken när han nyser. Missar avfarter och sånt....

Börjar kunna känna smak och lukt igen. Hur kung är det inte att kunna känna vad man äter och kunna veta om jag luktar gott eller äckligt?

Tips:
Känner ni er blek nu under vintern och gärna vill vara brunare? Men använd för guds skull inte brunare foundation än vad er hudfärg är. Big no no. Ha alltid en passande foundation, det är värt pengarna. För man ser fräsch ut ändå fast man är ljusare än vanligt. Och när det gäller blusher så tycker jag att det är snyggt med lite brunröd nyans!

Pusshej

Nu börjar det



Eftersom jag missat allt så är jag lite efter..
Skål för ett nytt äventyr!
Om jag har ett nyårslöfte? Ja det har jag men det är inget jag talar om ifall jag misslyckas!

Jag ser en vit prick i min hals, slem av överflöd, smärta när jag hostar och febern är tillbaka. Jag har i princip varit död sen i tisdags. (nästan så jag bara kan skratta faktiskt)
Nu ska jag ta mig en whiskey med honung för halsen, ta på min morgonrock och duntofflor, äta all vitlök jag kan hitta i vårat skafferi, göra en blodrotsblandning, lägga mig i ryggläge i soffan och somna in. Sen visar det sig om jag vaknar eller inte! =)

Tjeta//CH

Sådan Jäkla Otur

Alltså... någon ville inte att jag skulle ha roligt detta nyår. Och det hade jag inte heller. De få stunderna jag mådde bra så njöt jag och hade skoj. Men jo då.... Jag har lidit av halsont, förkyldning, hosta, frossa, svettattacker, 100 graders feber och fruktansvärda kramper i magen. Så jag låg i sängen hela nyår och mådde skit helt enkelt. Det är nästan så att jag tycker lite synd om mig själv! Men samtidigt ska jag inte klaga för det finns de som har det värre!
Men ett nytt år blev det i alla fall och det ser jag fram emot. Det kommer väl fler saker att fira! =)

Igår sminkade och stylade jag Malin och Toni (eller y) samtidigt som jag höll på att dog av feber. Jag som hade sett så mycket fram emot att gå på deras fest! Jag hoppas i alla fall att de blev nöjda och att de hade det jätteskoj. Ni är nu gifta och GRATTIS som bara den! =)

Jag kan säga att jag har haft det så sjukt roligt år 2008, och hoppas att 2009 blir lika bra om inte bättre. Tre ex på höjdpunkter var Bali, Kroppsmålningstävling i Österrike och cityfesten i Gävle! Kanonkul!

Tips: använd vit kajal för att se extra pigg och fräsch ut en vanlig vardag! Det funkade även för mig som var hängig och sjuk...

/CH

RSS 2.0