Min jul

Såhär såg min jul ut ungefär...
- Hela familjen klev upp halv nio för att äta frukost tillsammans.
- Jag och Marie hade köpt trisslotter åt varandra som vi skrapade i underställ. Vi vann 25 kr var!
- Hjälpte mor och far med lite förberedelser inför det stora julbordet
- Kl 10.00 kom familjen Hjorth/Edén (Anna, Björn, Theodor, Lovis och Nike) Alla redo för den stora pulkatävlingen. (ca 400 m lång) Vi var två och två på madrasser. Jag tog hem segern förra året och kunde inte låta bli att göra det i år också. Så jag och Theodor vann, men tvåorna var mycket nära.
- Kl 12.00 var det världens godaste lunch, dopp i grytan såklart! (för er som inte ätit det kan inte säga att det är äckligt) (och för er som undrar så är det skinkspadet som man doppar olika sorters bröd i) (och för er som inte vet vad skinkspad är, så är det det som blir kvar när man har kokat skinkan själv)
- Sen var det dags att göra sig julfin, dusch och kläder överallt
- Kl 13.00 kom resten av sällskapet. Lägga alla sista paket under granen och sen bara mysa
- Kl 15.00 var det glögg och lite julgodis framför kalle och hans vänner
- Vad julbordet bestod av skulle ta mig 24 timmar att skriva. Men det var mycket... Kall och varm mat, åt ungefär 4 tallrikar och maten tog aldrig slut. Men det är precis så det ska vara. Sjöng hej tomtegubbar kanske 40 ggr... det var tack vare Lovis att alla drack så mycket snaps för hon ville vi skulle sjunga hela tiden!
- Ca 19.00 fick Björn åka med skotern och leta jultomten så han skulle hitta till oss i Risbrunn. Och det gjorde han, delade ut julklappar medan Lovis och Nike satt med hakorna nere i golvet.
- Delade ut alla julklappar under granen och skrattade åt alla dåliga rim vi kommit på. Fick massa fint och alla blev nöjd.
- Efterrätt (glasstrutar med glass, grädde, och massa bär.
- Sen slocknade barnen medan vi andra satt och pratade till kl 00.00. Sen slocknade även jag som ett litet barn.

Det var helt enkelt en helt kung Julafton.

Skriver mer sen...God fortsättning! /CH

det är ju en bra kvalité, eller?

Jaha... jag och Marie har provåkt pulkabanan som vi ska tävla i imorrn på julafton. Men det gick inte så bra för spåret har drivit igen. Men Björn kommer upp med skotern och fixar till det innan "the big race"!

Då var det bolaget och paket till vovvarna som fattas... Sen är det bara saker hemma som ska göras.. roligt med julstök.

Min klocka som jag älskar och fick i julklapp förra året... Gick först sönder efter 4 månader. Armbandet bara föll av. Jag skickade det till stan och de skulle fixa till det. Fick tillbaka det efter 2 månader för de visste inte riktigt vart klockan var någonstans. (Bra där!!!) Och för någon vecka sedan skulle jag ta på mig klockan då den gick av på samma ställe. Tro på faan att de bara hade limmat igen armbandet! Som tur var hade Urtjänst i Sveg beställt hem ett nytt armband åt mig som de fixade för nån dag sen bara. Och notera att det bara tog en dag att fixa. Och igår när jag skulle ta på mig klockan... då går den sönder på andra sidan! Vad är det för fel?!?
Det är billigare att köpa en ny klocka....

Men nu är det jul och jag är glad ändå! =)

/Cattis

GOD JUL

Nu har det lossnat lite skorpor från min tatuering... det börja falla när jag stod i duschen, var rädd att hela skulle försvinna för det var inte lite mojs! =)

Nu ska jag klä granen, det är det bästa jag vet. Då är det jul!

Nu tar jag jullov!

God jul.

dan före dan före dan före dopparedan, i think.

Nu har jag jobbat färdigt för dagen, är på badet och väntar på att Marie ska sluta jobba. Vi har varit tre st i kassan hela dagen på dollar idag. Mycket julstök nu känns det som!
Vi ska hem och göra traditionella marsipangodisar... sen ska jag ner till fröken Wåger! Måste ju träffa mina vänner över en öl och önska god jul!

Och vilken bil får jag inte köra om inte skrikbilen.... Joooråå, den skriker sig igenom allt den förbaskade kopplingen. Och jag kan sätta en miljon på att den krackulerar när JAG kör den.

Äntligen klar med alla julklappar också, känns skönt. Inslagen är alla utom en. Julrimmen är dock icke klara, men det kommer det kommer.

Ha en trevlig helg. God jul!

tattoooo

Idag har jag jobbat... och det var en galen finsk kvinna där som blev arg för ingen anledning. Jag kan inte rå för att hon inte hade nån kod på kortet och inte kom ihåg sina fyra sista siffror i sitt födelsedatum. Hon hade inte alla chips i påsen och hon svor åt mig på finska! Hatar sura människor...

Nu har jag gjort en tatuering också, blev himla nöjd och tur var väl det! Tony är asduktig och snabb, så han rekomenderar jag stort!

Trist att jag missade fröken Östmans lilla inbjudan till smörgåstårta... hoppas hon sparat en bit åt mig.

Igår kväll kollade jag på en riktig julfilm, "the polar express" och jag älskar ju sånt jag. Så nu bubblar julkänslorna i mig om jag inte tittar ut och ser att det regnar.

Imorgon är jag ledig och ska göra en massa ärenden!

Oh Yeees

Joorååå... Det gick ju hur bra som helst på intervju och provsminkning i Göteborg! Ska jobba två veckor i Januari till en början, sen får vi se hur vi löser resten. Får som tur är bo hos Alexandra till en början... men sen om jag ska fortsätta så måste jag ju ha ett boende. Är det någon som vet nåt eller har något tips om hur jag ska bära mig åt, så hör gärna av er! Jag gillar Göteborg, det är en jättefin stad och är säker på att jag skulle trivas. Dock inte på vintern... Gillar ju vinterlandet här uppe.

Nu är det mat!

sinnig

Jag får faan nå fel på dessa jävla bokningar.... Kan de för faan inte tala om innan så man vet när sista helvetes incheckningen är?? Här har man bokat flyg i en hel jävla timme av mitt liv... och när jag är klar med allt, DÅ vet jag kanske inte hinner mellan flygfanskapen.

VAD E DETTA NU DÅÅÅ !!!!!!!!!!

Jag får väl lägga benen på ryggen och LUBBA!

allt är bare fint

I år ska jag rimma på många julklappar... Jag vet att jag är värdelös på det men det spelar ingen roll. Mamma är faktiskt snäppet värre! =)

På lördag är det Lucia, då ska man ha glitter i håret och käka lussebullar hela dagen lång!!

Jaha ja... då gör jag ett nytt försök på måndag igen.. men jag tänkte kolla flyg den här gången.

För övrigt är allting bra, jag trivs! Men klumpen i magen vet jag ju vad det är... och den försvinner sen.

Nu ska jag se Hannibal, gillar anthony hopkins!

//Cattis Rådjur

Vill vara personlig makeup artist och hårstylist åt någon av dessa! =)











Jaa.. drömma kan man ju i alla fall! =)

Sjukt sjukt sjukt

Det här är helt sjukt!! Jag hade bokat en resa till Göteborg och sen tillbaka på tisdag. Hela köret kostade 2205 kr, dyrt om ni frågar mig. Jag skulle åka rälsbuss från sveg till Östersund och sen nattåget därifrån till Gbg. Jag kommer till rälsbussen och han säger att något har frysit så vi kan inte åka den. Nähä... Sen sa han bara att det kommer en buss så vi skulle ta oss fram i alla fall. Va bra tänkte jag och satte mig i bussen när den kom nästan på en gång. Chauffören (som jag vet vem det är sen tidigare) (ska passa sig jävligt noga) kollade på min biljett och sa okej. Sen stod vi där, för länge! Då kommer det en kvinna och frågar när vi kommer fram. Och han säger att vi är framme efter 21.00. Och då har mitt (och hennes) tåg redan gått! Och där stod vi med hakan i golvet och paniken i min mage kom. Orkar inte förklara hela allt men INGEN kunde hjälpa oss att ta oss till Östersund i tid, vad är det för jävla service?! Vi ringde till SJ, som inte tyckte det var deras problem utan länstrafiken. Vi fick numret till länstrafiken, men där var det stängt. Vi sprang till Taxi för att se om någon där kunde ta oss till Östersund. Men nej nej nej! Jag fick helt enkelt åka hem och i morse fick jag avboka mitt möte. =(  Så nu hatar jag SJ, chauffören och länstrafiken.

Inte vet jag om jag kommer få tillbaka mina pengar heller, men jag kan säga att mor och far inte kommer ge sig. Är så glad att jag har dem som hjälper mig!

god vecka och trevlig helg

Ja då är man hemme efter en visit i the big city! Har haft det skoj. Umgåtts med älskade Stina, tagit bilder till portfolion, julshoppat, gått på bio, träffat Jimmy och hans vänner, ätit ute och tagit någon öl. Kunde inte bli en bättre vecka!
Har jobbat idag. På söndag bär det iväg till en annan stor stad, nämligen Göteborg. Är nervös som ett litet barn men jag försöker intala mig själv att jag KAN det här!

Har två småfisar som ligger och sover på övervåningen. Så nu ska jag smyga upp och krypa till sängs. Vi har duschat och sprutat kallvatten på varandra. De låg under täcket (nakenfisar såklart) och gömde sig när jag och mamma kom hem ikväll. Deras skratt när man hoppar på dem i sängen sitter kvar länge! =)

Ikväll har jag, mor och far ätit räkor, druckit ett glas vin och kollat på film. Precis som en fredag ska vara.

Godnatt!

Photoshoot









Väldigt nöjd över smink och styling på Stina! Twiggysminkning är väldigt snyggt! Tack Sanna för dina fina kort!


RSS 2.0