back in town

Jahaja.. pang så var julen över, luften gick ur en och jag har blivit sjuk.. va ovanligt!
Har haft det sjukt mysigt hemma med familj och nära. Nu är jag tillbaka till verkligheten men får i alla fall vara ledig till måndag innan jobbet börjar igen. Och det är ju nyår kvar att fira också.
Det är alltid delade tankar när jag åker hemifrån, hatar det där med att säga hej då! Men jag vet samtidigt att det går bra när jag kommit på plats.
Ikväll får jag sova i samma rum som Sanra igen... =)
Gonatt!
/ICH

dan före dan före dopparedan

Hade jätteskoj i måndags, så tack alla inblandade! Har träffat älskade Stina som jag inte träffat på över nio månader, man är dum som låter det gå så lång tid.

Nu ni, snart smäller det... det är bara för mysigt med julen. Har tagit in granen så den ska pyntas idag, det luktar barr och katterna leker runt (eller i) granen, julskinkan väger 12 kg och julklapparna är inslagen, det är svinkallt ute och det är nog mer än en halvmeter snö i risbrunn. Känner mig redo!

Idag fyller ett litet barn en stor tjej.. 6 bast blir våran Lovis idag. Fast just ja, jag fick inte komma på hennes kalas... men kommer jag med paket så är jag ganska säker på att jag slipper stå ute i snön! =)

GOD JUL!!!!

/ICH


hemma

Igår klippte jag håret hos proosan, träffade surrkusarna och hälsade på marie m familj. Såg lite lucia och handlade en julklapp. Åt såklart lussebullar och drack julmust.
Har lite julklappar kvar att handla, känner mig inte riktigt nöjd ännu.

Jag har ingen aning om när vissa kompisar kommer hem, så jag hoppas ni hör av er när ni är hemma. För här är jag och tänker på er!

Imorgon ska jag på sjukgymnastik, ska fixa ryggen en gång för alla (börjas imorgon). För jag är som sagt för ung att ha ont i ryggen!

Idag blir det nog lite julshopping..

/ICH


TRIVS

Är hemma, mår jäkligt bra för det kan jag säga. Nu jäklar ska jag mysa inför jul! Dock har jag skitont i ryggen och kan inte slappna av, jag bara går och väntar på att det ska gå över. För nu lovar jag, no more latmask.

Jag har sovit hos anna i helgen, har vaknat av en cyklandes Nomie i sängen. Hon andas högt, drar mig i håret och slänger sig åt alla håll. Så fort jag tittar på henne så smälter jag. Hon är såååå söt och go!

Och hemma, fan vad jag trivs hemma. Det är bara så mysigt och jag mår så bra!

Igår satt vi hos Anna, drack glögg och åt ost och kex. Och skratta, jag märkte hur humorn bara pela av till slut.. Magverk idag.

Imorgon är det lucia... klart det ska firas.

Mina systrar, det är dem bästa jag vet!
/ICH


imorgon

Sover dåligt på grund av ryggen, ligga på sidan och magen går inte så bra. Och ligger jag på rygg så kan jag inte somna. Simmade igår, det gick ganska bra för man känner sig så lätt och avslappnad. Det är det som är mitt största problem, jag kan inte slappna av.
Pack my bags, för imorgon kommer jag hem! yeehooo! Hur ska jag få med mig allt hem? Jag har inte lite grejor jag inte....
Vi ses hemma snart och det känns så bra.
/ICH

rykken

Då är jag sjukskriven för min rygg. från och med igår 6/12 till och med 17/12..
Jag har tagit det lugnt men nu kan jag ju åka hem till familjen istället, så det är bara att starta paniken!
När, var, hur?
/ICH

julebord med jobb

Oj oj, vilken fredag. ska berätta lite.
*Direkt efter jobbet i fredags tog jag mig en tupplur, sen blev det fixing ett bra tag.
* Åkte till Wille och såg till så han blev klar för han sprang mest omkring.
* Tog taxi till Janjira, fel hus men vi hittade till slut. Där var vi 12 st som dunka musik och prata nog mest engelska.
* Ungefär här nånstans började Cattis tappa minnet (kl var inte ens 21.00)
* Vi tog taxi (säger dem) till big horn där alla satt och väntade på maten. Här var jag klok och drack en vattenkanna.
* Maten var en besvikelse, den torraste köttbiten ever. Åt inte ens upp, smakade ingenting.
* Sen blev jag bjuden på dricka, dum som man är så säger man inte nej. Under kvällens gång drack jag lite av varje. Öl, cider, vin, champagne, drinkar, jäger och whiskey.
* Pratade sönder min nyktra chef.... way to go!!
* Jag lånade ut mitt kort till en tjej på jobbet för hon skulle försöka komma in med mitt leg.
* Helt plötsligt hade alla gått vidare, jag gick med Kajka och Dusan till hexagon. Där blev det dans med typ alla, armbrytning (mekaniker är starkare än man tror), kom på att mitt kort var borta men hon kom tillbaka till slut. Kom på att jag inte sett Sanra på hela kvällen, så jag saknade henne.
* När kvällen var slut skulle jag ta taxi hem, men åkte åt fel håll och sen tillbaka hem, 1000 kr fattigare.
* Somnade med telefonen i ena handen och nyckeln i den andra.
* Dagen efter var inge kul alls, middagen kom upp, men det gjorde mig faktiskt ingenting.
Nu är det måndag och en dag mindre tills jag kommer hem!
/ICH

nada nothing

Hittade ingen outfit  i affärerna för imorgon, så jag blir tvungen att ta på mig nå gammalt skräp.. Damn!
Nu ska jag kolla på americas next top model, men jag ligger då en säsong före den som går på tvn. =)
Jag ser fram emot imorgon och jag ska ha så jäkla roligt, vi ska till Janjira innan och förljumma lite. En lång och galen kväll ska jag ha!
Hoppas jag kommer ihåg att ta något kort iaf, sist vi hade fest med jobbet så hade jag typ en bild och det var en bild på skotten och hans kilt, precis när jag tog kortet så lyfte han på kilten.... tackar!
Ha de!
/ICH

torsdag

Jag är sååå sugen på julmust.. här i norge (iaf stavanger) har dem något som heter julebrus men det är ju en helt vanlig fruktdricka, inte min smak så den la jag ifrån mig.
Var till ikea men där hade dem ingen julmust.... Vad är dettaaa? Köpte ju för tusan julmust i barcelona!
Jobbade övertid så nu är min rygg AV. pratade med syster och det är nog en inflammation.. det känns så också kan jag säga, har haft ont i någon månad nu. Tur man har antiinflammatoriskt..
Nu ska jag försöka sova, så gonatt på er.
/ICH

RSS 2.0