Fyndat

Japp, idag har jag och Ida verkligen fyndat.
Sen köpte jag ett par skor innan jag och mamma åkte hem, de kostade 89 kr.

Gjort en liten photoshoot... inomhus och ute i skogen. Resultatet blev sådär på grund av fotografen.. =) Nejdå jag blev nöjd! Lite hemlös och lite uteliggare, glömde whiskeyn dock.

"Men gud såg ni? Det var en räv... Nehä, det var visst en bil. Haha, jag har inga glasögon på mig"
Bra där!

När jag packade upp glitter på jobbet så kom det en liten tant som gick runt runt där jag höll på. Jag kollade på henne och hon tittade åt alla håll och gick hylla efter hylla. Jag gick fram:
- Kan jag hjälpa dig med någonting?
- Ja tack snälla du. Skulle du kunna visa mig vart jag ska gå? Jag hittar inte till kassan!
Söta människor.

Är hemskt ledsen!!! Men ALLA mina bilder från Bali plus mycket annat går inte att få tillbaka. Card error och skiten låste sig, går icke att få fram en enda bild! He---tes J--la S-it !!! Jag som hade så mycket fint och så mycket minnen. Typiskt!

/CH

första snön, 28/10

När jag vaknade i morse så var det med blandade känslor. Det vräkte ner snö här hemma i vår lilla by! Men jag tycker mest att det är mysigt för jag vill att det ska bli vinter. Men den kan ju lugna sig ett tag till.

Farsan och hans jaktlag bonka ihjäl tre älgar så på fredag ska jag ha kniven i högsta hugg för då ska det styckas.

Jag jobbar för fullt så för övrigt händer det inte så mycket!

Nu har jag ätit en hemmagjord soppa som pappa gjort. Och nu ska jag hoppa in i duschen!

Jag känner stor saknad.... efter GLÖGG!!!!
Pusshej

Storm

Vart kom det där ovädret från igår undrar jag. Helvete vad det storma! När hela Sveg blev kolsvart kändes det som independence day! Såg NADA!!!
Hade iaf jättekul igår...! Tack Mobba för att du övertalade mig! 
I morse innan jag skulle jobba så gjorde Stina våfflor åt oss. Hon är för söt den människan! Och mumma var det!


Nu ska jag och mamma gå ut och basta för pappis är färdig, sen ska vi äta efterrätt. Vet inte hur det stavas men Marängsviss uttalas det!

Pösshej

tanter och gubbar

Då var det fredag men det känns inte så eftersom jag jobbar hela helgen.. Men det är bra, måste ha råd att köpa lite julklappar också!

Gubbe på dollar köper glödlampor.
Gubbe: Men den här affären är ju toppen... Eller LYSANDE rättare sagt! Hahaha
Jag: Ja det var nog rätt ord, vill du ha kvittot?
Gubbe: Näe det kan du släng eller ja förresten, ifall resultat blir mörkt! hahaha

Tant som köper en massa saker och jag undrar.
Jag: Vad är det här för någon låda?
Tant: Jaadu jag vet inte vad jag handlar. Den kostar ju bara tio kronor och har jag tur så kanske det är någe lukta gott!

En annan gång vågade jag inte fråga anledningen till varför en karl köpte godis för 1400 kr. Det är mycket godis!!

Gud vad mysigt det är att äta thaimat (eller annan mat) i en sån här liten pappburk. Men kinapinnarna förstår jag mig inte på, får upp max en nudel. Nåt proffs får lära mig.

När jag körde upp på gården ikväll så kommer Molly springandes... med en halv tratt, andra halvan hänger på sidan så hon har väl fastnat i nåt igen. Den lilla olycksfisen, undrar hur många liv hon har kvar!

Nu ska jag och mamma äta räkor, ost och bröd. Och dricka ett glas vin! Gotti.
//CH

badambam... anam

Jag började jobba på dollarstore förra veckan och det går riktigt bra. Tiden går så fort eftersom man ALLTID har saker att göra. Måste bara säga att jag hade ju så långa och fina naglar nyss. Men igår när tre gick av på jobbet bestämde jag mig... att klippa ner allihopa så långt det går! Så nu är de fula igen, och finare blir de inte så länge man jobbar på dollar.

Det var skojsit att träffa faster Mia i helgen, jag vet faktiskt ingen människa som säger saker så roligt som hon gör. Och ingen som är så snabb i käften! Hon är för rolig and I lööv her.

Det var även mysigt att träffa brudarna Sandra, Soffa, Ida, Petra, Emma och Helene i lördags. En riktig snack-kväll blev det och sen lite "med andra ord" också!

Sov hos Idan i söndags... vet inga som kan Vela så mycket som vi gör! =) Men jag har det alltid så skoj med den människan. Hyrde en film som vi stortjöt till, vi grät långt efter filmen till och med. Det enda bra var det lilla budskapet jag fick: Att uppskatta livet varenda dag, för tiden går alldeles för fort!

Nu ska jag ut och basta, och njuta av att jag lever! Tjo


mooove

Musik är livet! Dä bare ä så!


_____


Härligt

Lördags var en hemskt rolig dag och natt! Klädde mig i skjorta och packade ner sminket och drog till badhuset. Hade fem kunder som jag sminkade en dagssminkning på, talade om hur de skulle göra, vilken årstid de var och svarade på frågor. Mycket trevliga damer hade jag och det var skitskoj!

img_2304.jpg

Efter det blev klockan kväll och jag och Anna mötte upp Jojjo och sen käkade vi på lilla hotellet, underbar mat. Det kändes som vi cyklade brorundan sju gånger den kvällen, så som vi fulade oss. Dans, vin och snack hos Jojjo innan vi cyklade till Stina och röjde lite till. Vi öste så mycket att det blev breakdance i slutet! Jag och Anna somnade fortare än kvickt!

Ikväll var jag och mamma på bio, vi såg Mamma Mia och det var en jättehärlig film. En film man blir lycklig av! Sen Abbas låtar, de har inte gjort en endaste dålig låt!!!

Nu ska jag sova! Gonatt

Hur svårt kan det va?

Och inte kan man baka en enkel kaka heller. Fastän jag vet att det här inte kommer bli bra så fortsätter jag på min kassa plan. Det skulle bli mjuka kakor men mina blev som skorpor, lossnar som inte från plåten! Bra där hjorth! Så nu får mamma göra de imorrn. Jag tog ett glas vin istället och satte mig vid datan.
Men vi fick krämbullar och bisqvier av Marie från funäs som vi kan mumsa på ikväll istället.
Har hyrt en film också, made of honour. Jävlar om inte den är bra.

Näe, nu ska jag sminka mamma. Övning ger färdighet!
Pusshej

skratt

Det har verkligen varit en rolig dag på jobbet. Hade simskola med ett riktigt härligt gäng som fick mig på glatt humör.

Candlelight swim (fr 18 år) är jättemysigt på torsdagkvällar med aromabastu, så för de som vill slappna av borde verkligen komma hit. Nedsläckt, tända ljus överallt och kvällarnas dofter... Mmm.

Annika skulle fråga en om pizzan var god, hon sa: Var paje, pannk, nej pizzan god? Haha, allt börjar på P här. Pizza, pannkaka, paj, Porv!      Porv?
Sen var skrattanfallet igång och det gick inte att sluta. Vattnet som jag drack kom ut genom näsan. 

Tjings

torsdag

Sitter och väntar på pappa, vi ska åka på sveg. Jag har lite att göra innan jag börjar jobba.
Idag är det torsdag och jag fick sova ganska gott inatt, har nämligen haft mardrömmar tre nätter i rad.

När Sandra skrev sådär på hennes blogg blev jag alldeles varm i kroppen, jag längtar efter jul nu! Men jag vill ha en riktig jul, inget fusk med slask och fjess.

Känner mig förberedd inför sminkningarna på lördag ändå fast jag inte förberett mig på nå vis. Men jag kan min sak! =)

Tjohej på er

smart...

Gjorde nyss ordtestet som Petra tipsade sandra om.. Jag hade 20 rätt av 40 och är imponerad av mig själv. För det var svåra ord tyckte jag.  Tur att jag inte behöver göra nå sånna prov.

Har nyss beställt ett par varmfodrade skor från din sko. Jag-beställt-internet = aldrig hänt förut. Yaay!

kattskrällen

I morse satt både Molly och Maja 5 cm från min näsa och var på bushumör. De käkade upp alla flugor jag hade på mitt rum. Bra på ett sätt förstås.
Sen klev jag upp och spydde på grund av all slem jag hade i halsen som inte ville upp. Usch vad räsigt.

Är ledig på fredag så då har mamma och jag bestämt oss för en riktig myskväll. Pappa och Mary åker och jagar så vi blir själva.

Skulle jag fatta nå om jag läste ekonomi? Skulle jag tycka att det var roligt? Jag själv har ingen aning, satt bara och tänkte. Anna och Marie tycker nämligen att jag är expert på att leva på ingenting. Marie sa att hon skulle leva som mig i vinter: "Ja jag har 300 kr på kontot men jag drar till stockholm en vecka i alla fall" sa hon. Riktigt så är det ju inte men jag har väl några tricks! =)

Väntar på svar från MRT... lite nervös faktiskt.
//Cattis

bocken

Det var verkligen jätteskoj på bocken igår.. mycket folk som man träffade, dans och bilfylla!
Låg i sängen med Sandra i morse och hade skrattanfall om allt och ingenting. Jag verkar trivas bra med den människan.

Idag har jag en sån himla bra känsla i magen. Jag är bara glad på livet, önskar jag alltid hade den här känslan för det borde man ha!

Gud vad jag inte kan skriva när jag är bakis, men sen har man ju tappat några hjärnceller också så det är inte så konstigt!

Denna kväll ska jag gå runt i morgonrock och duntofflor.. hemma är ju bara såå bäst!

...

Sitter i köket och läser världens bästa bok... Stora boken med bellmanhistorier!
Humor!

Bara måste

Sandras förslag på vad vi ska hitta på imorgon: Hinderbana och Fjöshäng!!!
Vart får du allt ifrån människa?
=)

followed

Så typiskt att jag börjar känna mig sjuk! Har ont i halsen och magen är inte alls som den ska vara.. Känns som om jag alltid är sjuk. Men jag ska inte klaga, för det finns de som har det värre.

Vaknade i morse av att Molly (katten) satt på kudden och stirrade 5 cm från mitt fejs med sin stora tratt runt halsen. Hon har följt efter mig hela morgonen, till och med suttit på toa och tittat medan jag duschat. Hon är verkligen one of a kind!

Strax börjar jag jobba. Ha en bra dag! Kramis 

allmänt

Kan någon svara på varför jag klippte av mig mitt långa hår? Det är såhär i efterhand när man ser på bilder hur jäkla långt det var. Och det var faktiskt fint. Inte nu sist när jag klippte mig för då var det superslitet så det behövdes. Men jag trivs inte alls i den längden det är i nu, så trist att alltid ha en bad hairday! Och nästa gång jag går till frissan ska jag inte tänka att det behövs en förändring.. utan klipp topparna bara!!! Eller så klipper jag av det. =)

kjams

sandra is the shit =)



Jag som sminkat men det är Sandra som är sötnöten! Måste bara säga att Sanna är helt kung på att ta bilder...

Regn, eld och moln

Cyklade på jobbet idag, i spöregn... Jag tyckte det var lite mysigt tills jag cyklade in ett stort rökmoln. Brandmännen stod och släckte elden över huset, som det förmodligen gjort hela natten och morgonen. Har lite minnen om bränder så jag tycker det är så läskigt!

Igår träffade jag Greger; Gunhild, Sigrid, Kristian och Solvår. De kom och badade på badhuset. Solvår är det största (fast minsta) charmtrollet jag sett. Och vilken glad unge alltså!! 5 månader och söt som socker.
De ska komma till risbrunn ikväll och äta middag, det är så trist att jag ska jobba till halv nio kan jag säga.

Det är en regnig dag, men jag är glad!
Krams


RSS 2.0