Cheers mate

The town Chatham menade jag forut, inte sutton! Det ar lite langre bort =)
Oj oj oj vad skoj det var att aka till London. Piccadilly circus, trafalgar square, buckingham palace, fika pa starbucks och lite shopping pa oxford street var vad jag och Sue hann med under en dag. Plus att vi gick forbi dar de holl pa att spela in national tressure 2 med nicolas cage.. Jag sag att det stod hair and makeup pa en av husvagnarna sa vi fragade hur jag kunde fa tag pa dem. Dem gav mig information och onskade mig "good luck". Sa mitt prio 1 nar jag kommer hem ar att skriva ett CV som jag inte ser fram emot. Hastarna vid buckingham palace som pattrullerade omkring var "huge"! (snygga officers ocksa)
Igar var jag pa bio, var bara tvungen att se harry potter and the order of the phenix. Kung!
Ikvall har vi varit till en engelsk pub och druckit vin, toppenvader!
Blue water sags vara europas storsta shoppingcenter, och det kan nog stamma. Tog valdigt lang tid innan jag och Sue hittade igen varan bil, jesus!
"Cheers mate" ar nagot som de sager valdigt ofta till varandra i england och jag alskar det uttrycket, later sa lyckligt! Jag kan inte tacka Sue and Arthur nog for att jag har fatt halsa pa dem, ett trevligare par finns inte.
Imorrn blir det aterresa till sthlm igen innan det bar av till osterrike pa torsdag. Jag langtar efter mina roomies! =)

Det som ar sa himla skont ar att har i england ar man inte osynlig! Man existerar och det ar sa javla gott!


Lugnt

Idag har vi haft en lugn dag.. Har varit i "the town Sutton" med Sue. Vi var bland annat pa en supermarket och handlade en massa. Vi haller pa att laddar infor London som vi ska till imorrn jag och sue. Att soka jobb dar gar nog inte sa bra. Man maste fixa intervjuer genom agencies forst... Man kan nog inte bara stappla in, fast det ska jag gora anda och lamna mina visitkort. =) Far se vad som hander.

Hastings

Idag har jag, Sue and Arthur varit till Hastings som ligger ca en timme med bil fran Kent.
Dar har vi haft det mysigt.. Kopt intressanta fiskar, druckit smirrnoff ice, atit fish and chips, pratat historia och gatt i affarer. Men jag har inte kopt nat an.. ska nog vanta tills vi aker till london kanske.
Har markt hur himla trevliga folk ar har, och artiga. Dem sager "dear" och "my love" hela tiden, till alla. Det ar som att alla kanner alla. Jag forsoker saga "yes please" till allt for att ocksa verka artig! =)
Jag sover som en gud i deras gast-sang, jag maste nastan ta med mig den hem sen... appropa att jag bara vill ga och lagga mig for att sangen ar sa skon! =)
Faan vad dem INTE ater kostcirkeln har!! 5 koppar te om dagen, sylt och senap pa allt, vitt brod jamt, munkar och friterat... och dem dricker aldrig vatten, bara lask. Fast jag gillar inte deras vatten for det smakar sa mycket klor. Kommer ju ga upp flera kilon har! =)
Jag sprang typ en mil i deras "lilla" supermarket bara for att hitta vitt brod... =) Inget litet stalle.
Men jag trivs har och ar sa himla glad att jag akte hit! Kul att uppleva nat nytt.

Arrived

Nu har man kommit fram till England, Kent. Dagen har gatt hur segt som helst men det var det saklart vart.
Sue and Arthur bor i ett jattefint hus men det ar svart att forklara. Det ar manga rum, 3 olika sorters "bathrooms", ingen overvaning, skitmysigt och gulligt.. Men samtidigt valdigt trangt.
Har atit lasagne nu ikvall med gaffel och sked! =)
Vet ej vad vi ska gora imorrn, beror lite pa vadret ocksa. Deras dialekt ar bara for mysig!!!

RSS 2.0