AS 1000

Har varit i funäs sen i tisdags.. Och det har varit så jävla skoj och superfint väder! På torsdagen kom Hälän också dit, då bowlade vi och grillade på kvällen. Fredagen var det hopptävling i ramundberget, det var strålande sol och skapligt gott med en öl! =) På kvällen grillade vi igen och sen var vi ut på eriksgården, återigen skitskoj! Lördagen bar det iväg till after skii 1000, åkte helikopter upp på berget vilket var en upplevelse. På kvällen var vi trött men åkte ändå upp på brännet. Dagen efter var jag helt slut!! Men det var det värt!

På fredag åker vi till stockholm, de ska öva kroppsmålning på mig. På söndag flyger vi till BALI ! Har inge resfeber än men det kommer väl. Än så länge har jag bara en skönt pirrig känsla i magen.

Pusshej

hemmahelg

Mina arbetargubbar som jag har i magen får se till att jobba lite hårdare så det blir bra. 

Denna helg är så lugn den kan bli. Ska bara vara hemma med mor och far och mysa!

Jag ber till gud att jag, Sandra och Helene alla kommer vara friska under hela vistelsen i Bali!!!

Nästa vecka åker jag till funäs och blir nog där till på söndag... längtar!

Sköt om er! Pusshej

Deja Vu... eller Deva Ju. =)


Kliv upp

Jag är verkligen ingen morgonmänniska. Jag önskar jag kunde vara pigg när jag klev upp halv fem, men icke. När mitt alarm ringer på morgonen så är det bara en sak som gäller... Att slänga mig upp ur sängen på en gång, annars är det kört och jag somnar och tar mig inte upp. Jag sitter som en zombie på jobbet och gör allt för att inte somna! Jag dricker vatten, sjunger för min själv, vandrar omkring, blinkar jättefort så att ögonen fattar att de ska vara vaken. Men nej, det går inget vidare. Får se hur den här dagen slutar.

Agilale tjikitikita tjikitikichokolata, en rolig kille som garvar med helium. Blir glad när andra skrattar.

Jätte.... Skit.... Gör....  Aldrig fått en finare komplimang! =)

Nähä, ska man ta och göra nån nytta kanske. Tjing

Barn

De är barnvakt, det är dags att äta och morfar ställer sig över Lovis och skär hennes mat... Lovis tittar upp på morfar och ser fundersam ut. Efter en stund säger hon: "Nämen moffa, du har spinlar i näsan"

Pusshej

Magen

Mycket har hänt... Jag har slutat jobba på veras i funäs och börjat jobba på badet i Sveg. Jag känner mig som en fisk för jag trivs väldigt bra där det är vatten! Saknar dock funäs jättemycket för jag tycker det är underbart där! I påsk var det jag som åkte ambulanshelikopter från funäs till östersund. Fick problem med magen vilket jag fortfarande har. Har ätit medicin som hjälpte ganska bra. Men förutom magen så var påsken jätteskoj!

Har varit i funäs sen i onsdags, kom hem igår. Har bowlat, kollat på skidtävling, varit hos syster och vänner. Ätit gott och varit på Eriksgården och Ramundberget. Görbra har jag haft det! =)

Nu är det inte långt kvar tills vi drar dit solen lyser! Längtar!!! Hoppas bara att jag inte får mer problem med min mage då jag är där för det vore inge kul.

Snart är det även dags för after skii tusen... mycket att se fram emot. Jag och Helene drar nog till funäs någon dag innan och värmer upp!

Fan vad kass jag är på bowling förresten. Pusshej

RSS 2.0