kanoners

Idag har jag och pappa gjort korv. Krokfjälster tycker jag är lite mysko! =)

Ikväll är det myspys på Sveg, skyltsöndag är inget särskilt men inget jag vill missa. Tradition är tradition helt enkelt!
Sen bär det iväg till Stockholm...  längtar! Imorgon blir det fotografering. Nu kommer jag inte ihåg vad det hette där vi ska fota men massa växter och sånt är det där. Bland annat..

Jaha.. måste se till att ta mig 100 mil till en intervju och en provsminkning! För detta vill jag verkligen! Ibland ligger Sveg jävligt dåligt till på kartan.

Utegran, belysning på bron, snöflingor, ljusstakar, julpynt, småtomtar och ljus! Nu trivs jag!

En asbra låt: Handlake village med Takida.

//CH

I knew It

Idag är det lördag och då får man äta godis!

Mycket trevligt hos Akp igår måste jag säga! Fick känslan att julen snart är här.

Idag jobbar jag på badet. Luciorna tittar förbi och sjunger och fikar sen.
Ikväll blir det mys på högsta nivå hemma i Risbrunn med den goa familj jag har!

Till Sandra vill jag bara säga: Jag visste det jag visste det jag visste det! Du är grym!

Fick ett mycket trevligt mail idag! Ska ringa snart...

Pusshej

Minnen från Österrike


Den längsta resan ever. Tur att vi hade roligt!


Förbereder inför tävlingen. (Alkohol och chips, bra där)


ÄlsklingsJimmy måla på min arm.


Uppe på scenen. Skoj som tusan men pirrigt.


Imorgon ska jag och Jojjo till Östersund och Julshoppa lite.
/CH

sjuk

Idag är jag hemma och är sjuk. Försökte skriva blogg igår... efter typ ett A4 klickade jag på spara och allt försvann. Så det sket sig.

Det jag har:
- Huvudvärk
- Halsont
- Snor i hjärnan så jag tror huvudet ska ramla av
- Yr så jag kan inte stå upp
- Förkyld så det låter inte som jag
- Örvärk
- Totalt orkeslös

Jag tror jag fick med allt.
Det enda jag försöker göra är att duscha av mig alla bacillusker.
Men jag ska absolut inte klaga... för det finns de som har det så mycket värre!

...



Går det här? Näe va?

Stöld

Jag sitter i kassan på dollar.
60-årig karl kommer fram till mig.
gubbe: Är det okej om jag lägger min väska här bredvid dig? Jag vill inte bära på den i affären... Och sen kanske du tror att jag snott något. Men det skulle jag aldrig göra.
jag: Nej men det tror jag inte heller.
gubbe: Men du vet min mormor... Hon snodde en träslev på Åhlens i stan. Och åkte dit! Det tyckte hon var pinsamt talade hon om för mig.
jag: No Shit?!!! (Näe jag bara titta på karln medan han traskade vidare)

Är ledig i helgen. Har bestämt med farmor att vi ska baka Havrekex på lördag morgon. Kanske att jag hinner med mina årliga lussebullar! Annars har jag no plans!

It´s good...It´s good... It´s gooooooooood!


Roligt med smink... booyaa

classic goth makeup

Det här är Classic Goth.. (internet) ganska häftigt tema att gifta sig i! Och jag kanske har turen att få göra något så här skoj. Ska träffas på torsdag. Blir helt galet glad när jag får chansen att jobba med smink. För det är JAG!!

Idag har jag varit hos tandläkaren... igen. De spolade munnen och la dit en tuss i hålet. Men jag har lika ont och det är för jävligt! Hoppas verkligen på en förbättring imorrn när jag ska jobba. Med min tur får jag väl feber på grund av denna tand.

Nu ska jag försöka äta..
Puss och gonatt

post scriptum. Himla har damp.

Såå fin


EN DAG...

Ta chansen

Tänk på det här nu när vintern börjar komma..
Ät Gul Snö, Det Kan Ju Vara Öl !

Är glad att dem finns, men inte idag!

Jag tror jag har fått fobi för tandläkare!
Idag var jag där och drog en tand... 900 spänn tog de betalt för att jag plågades och grät i 45 minuter. Min tand vägra lossna! Spruta efter spruta och de slet och drog och blåste och borra och grävde... De fick dela på tanden och ta loss en bit i taget. Bedövning MY ASS! Nerverna verkar ha känsel vilket som.
Sen trodde ju jag att det var fritt fram att jobba. Jag kunde ju vara på lagret och packa upp varor tänkte jag, eftersom jag inte kunde prata med någon på grund av tussar i käften. Men när mitt halva ansikte kom tillbaka, (Hi welcome back) så fick jag en smärta som icke är från denna värld!!!
Fick åka hem från jobbet (alla förstod när de såg mitt blodiga smile =)) och fort som tusan ta ett piller. Så nu sitter jag här, halvsnurrig i huvudet och väldigt rolig faktiskt. Gick ut och spottade blod så som de gör i filmer när de blivit slagen, riktigt coolt faktiskt. =)
Har ätit ett glas saft på hela dagen, magen kurrar skapligt nu.

Och där rök som sagt mina pengar, helgplanerna kan jag glömma.

Ska ta mig en snus så blir allt bra. pusshej

Festen vi inte minns













... ...

Whatanight

Jaa, vad hände i lördags egentligen? =)

Hemma i Risbrunn var vi först (för en gångs skull) och gjorde fix fix. Kände det ända ner i tårna att jag var med ett perfekt gäng! =) Efter förfixet var det förfest hos Emma.. och redan där började det spåra ur. Näe så farligt var det inte men Sandra och Stina hade faktiskt inte kunnat haft sämre humor! Sandra rimmade iallafall och jag vet ingen som skrattar så mycket åt sina egna skämt som hon gör. Stina visste nog inte vad hon höll på med riktigt, för rimma gjorde hon inte. Jag, Marie och Anna var helsynkade och avslutade varandras meningar och garvade åt samma saker, i stort sett hela förfesten. Tappade bort mobilen så hela festen var tyst för att jag skulle höra mobilen. (tack) Tappade bort min lilla partybag som det visade sig att Stina tagit. Sen kom bilen och chauffören såklart, kan säga att det finns nästan inge roligare än en bilfylla. Vi knäppte en massa kort, headbanga till tusen, blandade drinkar i baksätet, inte sjöng men skrek till alla låtar som man tror sig kunna bättre än sångaren själv med lite alkohol i kroppen. Trot eller ej men det blev bara EN drillpaus, vi som skulle stanna och slå lite njurslag på varandra men det hanns inte med innan vi var framme. Väl inne på skalet så sa det POFF så var alla borta. Marie muckade med de i garderoben, så hon fick inte hänga in sin jacka och väska som sedan Stina fick hänga in 2 sek senare. Bara det att Marie är helt säker på att väskan är borta! Marie försvinner och det är inte det lättaste att prata i telefonen. Man flummade runt, dansade och svettades var ungefär det jag hann med. Men skoj var det i alla fall, det är jag helt säker på! Som jag redan hade listat ut så visste jag att Sandra inte kunde nås på telefonen så det blev att vi åkte utan henne, men jag visste att hon hade sovplats så det var ju bra. Huvudet somnade på en gång, men såklart blev det korv på statoil för mig, Marie och Stina. Dagen efter är min partybag borta och jag är helt säker på att den ligger kvar i bilen. Men sedan ringer Janne på statoil till pappa och talar om att min väska ligger så fint på Statoil och väntar... Tur att man bor i Sveg ibland!
Så jag måste säga till mina brudar... Tack som faan för en rolig kväll! Hade träningsvärk i magen på grund av allt skratt och det är så det ska vara!

Spillde ut 4 liter kaffe på golvet klockan halv 6 i morse... NÖJD!
Tack och bock

svaret är Ja

Jag har svaret på nånting alla undrar! =) Kan man svälja en prupp?
Svaret är Ja, kära vänner, svaret är Ja.

"Men hörru, du är ju som 7-eleven du... din käft har öppet dygnet runt"

Idag är det partaj, och det ska bli skoj. Har fått påök med Sandra Wåger, så nu kan det inte bli bättre.

Lista att göra:
Gröt till frukost
Bolaget
Hämta ut biljetter
Kika förbi på bandyn
Bränna partyskiva
Hem och fix fix!!

löööördags längtan



Ännu en bild som Sanna fixat till.. hur bra som helst hon!

Jobbar på dagarna... sover på nätterna!
Får miljontals sår på händerna av att slita så hårt på dollar. =) Men det är skoj.

På lördag blir det farligt... systrarna Hjorth, Stina och Jojjo! Jaaarååå!

Imorgon börjar jag 8, inte alls så tidigt om man jämför. Men jag får knappt upp ögonen så tidigt, måste vara nå fel på mig. Skulle göra vad som helst för att vara en morgonmänniska!

Vi har en bra idé på gång Stina, måtte det bli av.
Pusshej!

Vart kommer "pusshej" ifrån egentligen? Folk överallt säger så har jag hört. Men jag tror seriöst att det kommer från Sandra dubbelv, måste vara så. Och åter igen, eyelashes is the shit!

This is life

Faan vad skoj det var igår, det är allt jag kan säga! Mobba och Isa, ni är kung!
Fuck the busdriver var inte heller så tråkigt.
Tagit en timmes promenad med Marie och mamma och Zita och Himla. Nu ska vi basta och bli sprillans ren!!
Sen blir det god middag... kycklinfilé med ädelost och grädde och klyftpotatis och råkostsallad med italienska kryddor.

När jag kom hem idag så stod skafferiet öppet, och pappa tittade fram. "Hepåre" sa jag. "KÄFTEN" fick jag till svar, innan jag såg att han hade tappat ut en balja med råkost i hela skafferiet från golv till tak. En sån gång vet man exakt vad man ska göra.... Silence!

Till kvällen blir det Glögg! fillibabs!

Trivs och mår med de jag tycker om allra mest!! /CH

RSS 2.0