Inte mycket

Det har inte hänt så mycket i mitt liv den senaste tiden. Jag har varit sjuk sedan söndag förra veckan. Men nu är jag nog back on track igen. Bara snor fulla hjärnan kvar!

Jag funderar på vad jag ska göra... men jag kommer inte fram till vad jag verkligen vill. Det är som att jag inte kan diskutera med mig själv. Jag tänker som mest på kvällarna då jag ska sova, så jag somnar A l d r i g ! Klart jag vet vad jag vill hålla på med för jag är ju en duktig makeup artist med livlig fantasi! Do It do It då!
Ungefär som att jag försöker övertyga mig själv om att "jag kan flyga, jag är inte rädd". Jag vill nog för mycket helt enkelt, vill helst dela mig själv i sju delar och vara på flera ställen samtidigt.

Varför kan inte jag vinna några miljoner? Kan jag ju svara på själv... För jag spelar ju aldrig eller köper aldrig en lottjävel. Och gör jag det så vinner jag max 25 kr... alltså inget, eller så går jag back!

Jag kommer nog fram till något bra, det vet jag! Det är nu livet börjar. (gud så djupt)

Pöss

Cityfest

I torsdags åkte jag, Stina och Marina till Gävle. Lånade Chryslern och pep iväg vid 2! Första kvällen sov vi i bilen, jag sov som en stock.. tills jag vaknade av att bilen var igenimmad och skapligt varmt med två duntäcken över oss. De andra två kvällarna sov vi hos Ankan och Loffe. (Loffe är stinas kusin) Spelade spel, var ute på stan, lyssnade på trubadur och tog en öl, förfest hos Robin, förfest hos Mapa och Natalie mm. Helt underbart skoj var det!

Kommer inte glömma när skulle vi springa tillbaka från karusellen. Att vi sprang åt tre olika håll för vi var så yr måste varit en rolig syn! =)

Tack som fan brudar för den roligaste helgen denna sommar! 

Jämt och ständut

Det har varit en galen rolig vecka! I torsdags hade vi en klockren, annorlunda möhippa för Lotta! Hoppas hon tyckte om det och inte var alltför bakis dagen efter. Har aldrig skrattat så mycket när hon skulle ta emot ett ägg! =)

Fredag och lördag var det yran i stan... höjdpunkten var presidenttalet med Evert Ljusberg, han är kung!
"Jämtland Jämtland Jämt och Ständut" =)
Det var skitskoj att träffa Robin igen och hans kompis Linus. Och såklart vännerna i stan! Vi spelade rock band eller vad det heter, i lördags. Skulle kunna hålla på fortfarande om det var så. Blev lite sjuk på köpet, kände i torsdags att något var på gång i halsen. Så nu är jag snörvut, huvudvärk och halsont. Sitter hemma nu och tycker synd om mig själv! Såg Batman, the dark night på bio igår... den var jättebra. Finns nog ingen som älskar bio så mycket som jag!

När man är ung måste man passa på att leva lite, visst då?!

Ha det! Pusshej

RSS 2.0