Den nya i Risbrunn

Såhär ser hon ut.. Raja heter hon! Men låt er inte luras av hennes pluttinuttiga uppsyn...
/ICH

gött

Sattan vad gött det är att vara hemma...
Men samtidigt så tänker jag på att jag har varken jobb eller boende. Blir bara att börja bo i resväskan igen.
Näe när jag åker till stavanger igen, då jäklar ska jag tjata till mig ett sminkjobb!
Jag hinner inte med mig själv när jag är hemma.. Man vill som umgås med sina nära så mycket som det bara går. Vill inte att Nomie och Fanny ska glömma bort mig heller, så jag måste vara ett pain in the ass tills jag åker igen!
Ikväll ska jag laga mat till mams och paps...
/
ICH

Familjen är bäst

Nu är påsken över, det har gått supersnabbt men gud vad mysigt jag har haft. Bara umgåtts med familjen och Öystein. Idag åker han hem och det var mindre kul...
Jag blir kvar här hemma till 5 maj.. ska på after skii tusen tänkte jag, och helenes kalas dagen innan. Vara med alla ungar och den nya lilla hunden paps har köpt... Träffa några vänner som är hemma ska jag också hinna med.
Jag ska bara mysa på helt enkelt, så jag vet inte hur mycket jag kommer skriva, men nu vet ni vad jag gör.

Hoppas solen är kvar lääääänge!
/ICH
I love my Family!

packa

Igår fick jag panik och kunde inte packa.. Hade så mycket saker som snurrade i huvudet på mig.. så jag åkte till ett shoppingcenter istället.
Så jag har all packning att göra idag. Ska ju hem med alla grejer jag har nästan, får knöla ner lite i Sanras och Öysteins väska. =)
/
Har spelat wii fit, svinkult spel med bra träning.. Men sattan vad jag behöver öva på balansen. Jag som trodde det var det jag var bra på!
/
Idag serrni åker jag hem till kära Sveg och Risbrunn... snart får jag krama om er! Wihoooo!!!
Dags att börja packa då kanske..
/
ICH

elakt

Har sovit på saken och jag är nästan ännu argare idag än vad jag var igår.. Har verkligen tänkt igenom hur elakt gjort det är när man har ställt upp i vått och torrt.
Efter påsk ska jag gå in och tala om vad jag tycker..
Förhoppningsvis så leder det här till något bra!
/
Nu är jag redo för en toppenfin dag!
/ICH

QUE?

Då blev mitt happy till not happy på 0,2 sek!
Chefen ringer och säger att jag inte längre har nå jobb.. Tack för den, ta er i brasan och stoppa upp korvarna långt upp i arslet!
Anledningen kommer här... Jag är sjukskriven, kostar alltså dem pengar för att jag inte är på jobb. Mitt kontrakt gick ut i fredags så då passade dem på.
Jag står verkligen med skägget i brevlådan.
/ICH

happy

Då var helgen över och det tog inte lång tid. Men idag är det ju inget jobb för mig så jag har ju påskledigt nu.
Därför ska jag idag packa och rensa i garderoben. Det är fint väder så det måste gå undan.
För om 2 dagar åker jag hem!!
/
ICH

Jag brinner...

Nu har jag sökt jobb.. Ber till gudarna om att jag inte sökte försent och fingers crossed på iaf ett svar! Jag vill detta sååå mycket!
/
Fått nog på jobbet också... ingen har koll på nånting och alla är så jäkla seg. För 2 dagar sen gick jag och Sandra hem då vi var klar, vi råkade inte säga nå till Morten. Men han märkte ju ingenting, men det gjorde skvallerbyttan. Så igår fick vi faan för det, men han kunde inte tala om det utan bad en annan att prata med oss om det. Jag som är som jag är säger bara "okej" och går därifrån. Då det är lätt att vara efterklok skulle jag ha sagt... "Visst, det var dumt att inte säga att vi gick, men det vore bra om du fanns på plats så man kunde prata med dig. För det andra så gör jag och Sandra några mer ton än alla andra så när vi är färdig borde vi kunna förtjäna att gå hem när vi är klar, ones in a while.
I min ilska gick jag till kontoret och sa ett datum i maj, "I quit".. Gud jag hoppas att Sanra också gör det om inte alltför länge. Vi förtjänar bättre!
/
Var hos läkaren, som jag hittade till efter ett tag kan man säga, ibland är jag glad att det finns så många rondeller här.
Läkaren, som var en bitch, (ursäkta uttrycket men det är sant) satt och pratade i 30 minuter på min bokade tid med de lata damerna i receptionen. Jag var den enda i väntrummet och alla visste att jag satt där, ändå pratade dem om vad de skulle göra i helgen och att hon snart skulle åka på semester till Thailand och vilket vin som passar bäst till räkor... Jag tycker inte att det är okej för det känns som man inte blir tagen på allvar. Och jag ska väl ändå inte behöva säga åt dem, vuxnare människor liksom!
När jag väl kom in med bitchen så skrattade hon åt att jag var pölsemakare och sa "Ja någon måste ju vara det också". Jag talade om hur det var med ryggen och att jag käkar diklofenak varje dag för att kunna stå och jobba, men att det inte blir bättre av tabletterna.
Hon känner inte på ryggen utan säger bara att det har med musklerna att göra på grund av det monotona arbetet. Hon skriver ut voltaren som har exakt samma verkan som diklo, men jag sa att jag inte vill knapra piller varje dag. Hon gav mig en sykmelding på 3 dagar och bad mig leta en sjukgymnast.
810 kr och tack för hjälpen, din otacksamma J*vla H*lvtes bitch!
Ursäkta igen men här får jag då faan ingen hjälp..
/
Nu har jag fått ur min ilska och kan glädja mig över att jag har helg!
Snälla ge mig fint väder!
Trevlig helg!
/ICH

asså.. jag fatta inte

Om prick en vecka så vaknar jag hemma i Risbrunn.. som jag längtar!
/
Förstår mig inte på systemet om man vill till en läkare här. När jag hade bronkit fick jag komma till första stället jag åkte till. Andra gången fick jag inte komma tillbaka dit, utan de skickade mig 3 mil bort för de tog inte emot någon som inte hade fast läkare, helt plötsligt. Har ringt till 3 ställen som inte tar emot mig... jag menar, tänk om det hade varit nå super allvarligt? Jeeeesus, fick tillslut komma till ett ställe dit jag absolut inte hittar. Tackar!
/
/ICH

hår

Varför går man inte oftare i högklackat och läppstift? Det är ju bara så snyggt och man ska passa på medan man kan! I am a woman!
/
Har märkt att jag fått långt hår... det syns inte men det känns när jag sover, jag kan aldrig vända på mig utan att sitta fast nånstans. Flätor kanske..
/
/ICH

tisdag

Jag hinner inte med mig själv, finns för lite tid innan jag ska iväg på jobb! Började nästan gråta igår då det var 21 grader varmt och nästan ingen vind ute.... men då skulle man iväg på jobb.
/
Måste kika hur mycket grejor jag har som ska skeppas hem under den närmsta tiden, inge långt kvar nu. Ska rensa i garderoben också, mycket har gått ut på datumet kan man säga. Och jag vet 2 par skor som ska slängas, hål!
/
Nu ska jag äta fil och banan, sen har jag lite och stöka med...
/
Ha en fin tisdag
/ICH
Kung låt: Alexandra Stan - Mr saxobeat

stranden

Satan vilken fin söndag det blev igår.. Vi åkte till 2 olika stränder, supermysigt. Öystein flög drake men hör och häpna så blåste det för lite.. Sen blev det grillning på terassen innan vi avslutade kvällen med bion, den var helt okej.
Somnade kl 22 och vaknade klockan 10, behöver sova lite extra ibland jag...
Jo, har ju köpt nya skor:
Fina va?
/
/
/
/
Ha en fin måndag..
/ICH

rödluvan

Alltså... Har haft en väldigt lugn helg, både Öystein och jag har varit supertrött! Igår var vi ute hela dagen, var på kvadrat och handlade present till Anna och Mamma. Allihopa har ju för tusan fyllt år så jag kan ju inte komma tomhänt hem. Köpte inte en pinal till mig faktiskt!
/
Ikväll ska vi på bio, det blir "red riding hood" på duken..
/
/ICH

ge mig

Ge mig sol, ge mig värme och ge mig en kram!
Moster Cattis saknar er till månen och tillbaka, alltså den månen som finns på en galax far far away...
Imorgon är det iaf helg, det gillar jag skarpt... no work efter kl 14!
/
/ICH

Ledsen

Igår föll det tårar ner från kinden och det gör ont i hjärtat att Zita har gått bort. Hon var världens snällaste och duktigaste hund! Jag tror till och med att hon förstod det svenska språket, för hon gjorde precis det man sa.
Så tråkigt att veta att jag inte får krama om henne igen, hon har funnits i mitt liv i 11 år och det sätter sina spår!
/
Så nära som möjligt..
/
/
Din söta hundjävel!
/ICH

Så här ser jag ut..

när jag är redo för jobb... Guess why i´m not smiling.....? ITS NOT FUNNY!
/
Universums fulaste mössa är det dessutom.
/
/ICH

Taxi är det dyraste jag vet.

Man är alltid så trött på fredagar när man jobbar kväll. Man äter när man kommer hem och sen är alla muskler avslappnad och gett upp för dagen..
På lördag följde jag med på en födelsedagsfest, det var trevligt men jag tog taxi hem kl 23.00. Taxidamen pratade sönder mig, men kul var hon.
/
/
Sega måndag..
/ICH

April

April April... jag hoppas ingen lurar mig idag, för jag går på allt!
/
Blev så less igår igen.. först stod vi på en maskin med en ny (alltid lika jobbigt), sen fick jag färs i ansiktet och i ögat så tårarna spruta. Sen när vi började bli klar på våran maskin fick vi byta till en annan för de hade kört så sakta. Ingen bra dag... jag vill liksom bara bli klar och gå hem.
Lite kul dock att chefen funderar på att byta ut namnen på två maskiner till "Sandra" och "Catrin".
/
Finally friday.. Ikväll ska jag laga mat, inget extra men gott vet jag att det blir. Kyckling, champinjoner, lök, majs, tomat, paprika, salsa, matlagningsgrädde, ost, ananas och tortilla bröd. I med sörjan i tortillabröd i en form och in i ugnen... ja typ så. Nam nam
/
Scalp lotion ska jag köpa innan jobb. Min hårbotten fnasar sönder och jag känner mig inte fräsch. Någon, vad är det för fel? Det är inte mjäll och inte psoriasis. Det klias inte alltid och tro mig, jag har prövat allt nytt. Spray, ingen spray, olika schampoo och balsam men det hjälper fan inte. Nu ska jag pröva scalp lotion och hoppas det hjälper.
/
Ha en fin fredag!
/ICH
/
Jo jag tänkte att om prick tre veckor så är jag hemma med familjen... wihoo!

RSS 2.0