metallisk

Heelg och alldeles snart kommer älskling hem. Sjukt att man kan sakna någon på några timmar. Men så är det väl när man funnit sin soulmate.
/
Jag gråter lite när jag tänker att jag inte ska på after skii 1000 i år, jag har alltid så jäkla kul på det! Men jag får väl ha dubbelt så kul nästa år.
/
/ICH

onsdag

Idag tvingade jag upp mig själv kl 8 (har sovit alldeles för länge denna vecka).. Ätit yoghurt och musli och russin till frukost, yum yum!
Nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag till Janne, snusa på bäbis Angelica är första prio! Sen vet jag inte vad vi hittar på...
/ICH

Ge mig sommar

Lila, rosa, blå, grön, gul och vit.

/ICH

Strazz

Igår blev det fest.. och det behövde jag. Med 22 partysvenskar, middag och drinkar på hall toll. Men det blev inte så mycket dans för det var samma beat i all musik som spelades. Och jag gillar att kunna sjunga medan man dansar. Sen pep jag iväg för det är inte aktuellt att missa sista tåget. Jag hade verkligen jättekul så tack för det!
Öys hade reunion och drog kl 14.00. Inte ett ord jag hörde på tolv timmar och det är inte okej för mig. Ett sms tar inte lång tid att skriva. Men nu är det bra igen, kan inte va sur på det där underbara fejset!
/
Idag regnar det så min hjärna är inställd på att göra så lite som möjligt..
/
/ICH

lördag

Wiiiiie, det är sol, inte blåsigt och inga moln! Jag ska va ute heela dagen..
/ICH

fredag

Jag har skavsår efter att ha sprungit men det var ju inge nytt. Jag önskar mig hundra par skor som är smärtfri. Folk tror bara att jag äger ett par skor...
Nu ska jag på jobb å sen har jag lite helg. =)
/
/ICH

white

Denna dag går inte enligt planer.. Men det går fint!
/
/ICH

Glad

Absolut inget kan förstöra mitt braiga humör idag!!
/ICH

helgen

Helgen hos morbror har varit mysig.. Sigrid har varit min svans hela helgen, hon ville helst följa med mig in på toaletten, men hon är underbar! Johan Kristian är så lugn och rolig och Solvår pratar HELA tiden. Goungar är vad dem är. Greger och Gunhild är så snälla och jag känner mig som hemma när jag är där.
Vi har varit på cykeltur, shoppingtur och ätit mycket god mat..
/
Var så kul att träffa Kristin igen efter påsken, tiden på jobb bara flyger fram när jag är med henne.
/
Imorgon ska jag köra Öys så han kan ta teoriprovet, tvingar han att öva på internet nu. Jag längtar tills han får körkort igen så slipper jag köra hela tiden.
/
Nu ska jag laga mat, ha de
/ICH

busstur

Imorgon, om jag hittar, tar jag bussen och åker till Kristiansand över helgen. Hälsa på morbror, Gunhild och ungarna kommer bli myspys. Om det blir väder kanske det blir en tur till djurparken.. =)
/ICH

kanske

Jag ville se filmen battleship... tills jag såg att Rihanna spelar en ganska stor roll i den. Nu har jag inte sett den och kan inte säga att den är dålig.
Men jag blir less på att sångare ska bli skådespelare, blir oftast inte så bra. Rihanna ska sjunga, så är det bara!
/
Jag är på fel plats.
/ICH

tillbaka för en stund

Då har jag varit hemma och tiden gick alldeles för fort, hann inte riktigt med mig själv.
Fick en dos med energi av familjen iaf!
Jag har ju inte haft en sämre påsk... suttit i en bil med dålig plats och mått halvdåligt.
Tur att jag åker hem igen snart, kommer nog älska denna sommaren.
Så länge hoppas jag att Stavanger levererar lite fint väder så man kan va ute.
/ICH

RSS 2.0