Goood morning

Har städat mycket noggrant från halv 6, så nu skiner det nästan inne på badhuset. Sitter nu och käkar frukost som består av en chiquita banan och en kopp te. Kl 8 börjar jag jobba på dollar.

Igår fick jag ett allergianfall.. Inget anfall men jag vet inget bättre ord. Jag fick röda utslag som ser ut som bölder. De kommer upp på armar, lår, knän, fötter och hals. Det gick inte att sluta klia!! Som tur var räddade Akp mig med någon allergitablett så det slutade klia. Efter några timmar försvann utslagen.. Jag kan inte fatta vad det är jag inte tål. Jag vet att jag inte tål oliver men något sånt har jag inte fått i mig och då får jag även hemska magkramper.

Slingade håret igår, lånade en hätta och sen en virknål av mams. Mary fick äran att dra ut slingor... Fy f**n alltså, hon får verkligen inte bli frisör! Ont är bara förnamnet, jag har sårskorpor i hårbotten idag! Men resultatet vart som jag hade tänkt så det får Mary en puss för.

Helgen... I can almost taste It!

Nu ska jag och scrubbo ta en tur.    Katjing!

watch tajms

Alesha Dixon- the boys does nothing.. Bra låt för det sprätter i kroppen!

Igår var jag, Ida och Alex till stan. Nu har jag en ny och fin klocka som inte ska gå sönder!

Längtar som bara den till på torsdag kväll för då åker jag och Mary till västra.. Apskoj ska vi ha!

Har isolerat vinden med pappa, jag som är minst fick klättra upp genom luckan och krypa runt. Men jag är kung på att täta har jag märkt. =)

Näe, inte hel utan halv.. Jagvill jagvill jagvill... Men det är ett hinder ivägen.



Back to you Fuckers! (Jim carrey såklart)

En bild som gör mig lycklig



För det är precis vad jag är på denna bild! Inte så smickrande kanske.... men lyck

Utmanad



Jag blev utmanad.... Det blev den här bilden på Mobba!
Men jag orkar inte utmana vidare! =)

Igår var det alla hjärtans dag. Jag fick en ros och blev lycklig!
Den godaste förrätt och varmrätt jag någonsin ätit. Tänkte direkt att Stina skulle varit här! Förrätt: Fyllda tunnbrödrullar med krabba. Varmrätt: Älgfilé Wellington med världens godaste svampsås, helstekt mandelpotatis och tomatsallad.
Måste notera att det är egen potatis, plockat svampen i skogen och skjutit älgen... Pappa han kan han!!

Idag har jag åkt pulka med Mary och Patrik, satan vad fort det går! Ni som vet vad jag pratar om vet ju vad jag menar när man åker pulka ner till bäcken!

Ikväll ska jag med hänga med badgänget.

Så konstigt för i fredags mådde jag jättedåligt, trodde jag skulle åka på magsjuka eller feber eller nå. Mådde skit tills på lördag eftermiddag. Och nu mår jag bra. Jag är inte helt hundra men jag hoppas det inte blir någe mer.

//CH

Folk äldre än 30 borde vara döda!

Enligt dagens lagstiftare och byråkrater borde dem som var barn på 50-talet, 60-talet och 70-talet inte ha överlevt.
Deras barnsängar var målade med blybaserad färg. Dem hade inga barnsäkra medicinflaskor, dörrar eller skåp, och när de cyklade bar ingen av dem hjälm. Dem drack vatten från trädgårdsslangen och inte ur flaskor. Dem åt bröd med smör, drack läsk med socker i, men blev aldrig överviktiga på grund av att de alltid var ute och lekte. Dem delade gärna en läsk med andra och drack ur samma flaska, utan att någon faktiskt dog av det. Dem använde timmar på att bygga lådbilar av gamla skrotade saker och körde full fart ned för backen, bara för att lite senare komma på att de hade glömt att sätta på bromsar. Efter några turer i diket lärde de sig att lösa problemet. Dem gick ut tidigt om morgonen för att leka ute hela dagen, och kom hem först när gatubelysningen blev tänd. Ingen kunde få tag i de på hela dagen - ingen mobiltelefon. Inget playstation, nintendo eller x-boxar... I det hela taget inga TV-spel, inte 99 TV-kanaler, inget surroundsound, hemdatorer eller chatrooms på internet. Dem hade vänner! Dem gick ut och fann dem! Ramlade ned från träd, skar sig, bröt armar och ben, slog ut tänder, men ingen blev stämd efter dessa olyckor. Det var olyckor, inga andra kunde få skulden, bara de själva.
De slogs, blev gul och blå och lärde sig att komma över det. Hittade på lekar med pinnar och tennisbollar och åt jord och gräs. Till trots för alla varningar så var det inte många ögon som blev utstuckna, och gräset växte inte inuti de för resten av deras liv. De cyklade och gick hem till varandra, bankade på dörren, gick rakt in och blandade sig i samtalet. Vissa elever var inte så kvicka som andra i skolan, så de föll igenom och var tvungna att gå om ett år.
Denna generation har fostrat några av de mest riskvilliga, de bästa problemlösare och investerare någonsin!
De sista 50 åren har varit en explosion av nya ideer. De hade frihet, fiasko, succeér och ansvar, och de lärde sig att förhålla sig till alltihop!


Kanske var det bättre förr?

Me like!



Det här är den mest levande döda människa jag känner! Så mycket hjärnceller som försvann på denna tjej! haha, hon gjorde min söndag. För jämfört med henne, så mådde jag toppen!!! Du är för rolig du pampers...


Den här veckan ska bestå av jobb, lugn och ta hand om mig själv.
/CH

När man väl ska vara tyst, då går det inte.

Idag har jag varit lycklig, hela dagen.

Ser fram emot helgen, vet att det kommer bli kanon hur det än blir.

Jag och Anna hade världens härligaste skrattanfall när vi skulle gå och sova.. priceless.

Det kommer in diverse människor på dollar, och jag kan ju säga att bjudgodiset som finns vid kassan... Där skulle jag inte ta en godis med tång ens. Jag har absolut inte bacillskräck men jag kan ju säga att det finns mer saker än snor i den skålen.

Long or short? kan inte bestämma mig...

Snabbt sminktips: ALLTID minst 2 ögonskuggor!
Nu blir det gonatt, och lite sovmorgon. //CH

tankar

Idag blev jag arg inombords. Men mest för någon annans skull. Det kändes skönt!

Ja, det känns som om jag har något på gång... det blir nog kanon till slut.

Vissa människor är seg! Me don´t like...

Nu är det top model!

babbel

Idag har varit en bra dag... jobbat, simmat, solat med Anna och nu är jag barnvakt men Anna kommer när som helst.
Ska sova här inatt. Och jag vill inte vakna kl 6 av pratglada smâfisar, men jag antar att jag inte har nâge val! =)

Här kommer en rolig historia jag fick i ett mess, och jag tyckte den var asrolig:
17 blondiner stod utanför puben. En kille kom ut och frâgade om de inte skulle komma in istället.
-Näe vi väntar pâ en till eftersom man mâste vara 18 för att gâ in!
Haha va?

Imorrn är jag ledig, men jag har lite att stâ i..
/CH

Musica

Idag har jag varit ute i kylan och promenerat med Zita, hälsat på min älskade farmor, städat och rensat i min garderob, poppat musik på högsta volym för då mår jag som bäst, ätit mammas goda korvstroganoff, kollat på top model och glott på stjärnorna!

Musik har väldigt stor betydelse, garanterat för många andra också. Jag kopplar bort allt annat, blir avslappnad, sjunger med för glatta livet, gör kanske lite dancemooves emellan... Jag blir lycklig helt enkelt. Jag kan absolut inte tänka mig att städa, laga mat eller sminka utan musik. Gu vad tråkigt det skulle bli. Det är därför en annan önskar att man sjöng som en gud, för att få andra att känna sig som man själv gör när man lyssnar på musik. Varför gav inte gud mig den gåvan? Vad är det menat att jag ska göra då? Det kan ju jag fundera på... HA, ännu en sak att grubbla på. Damn!!!

Det finns nog ingen som har så många tankar i huvudet som jag har nu.

Imorrn blir det jobb.. /CH

RSS 2.0