favorit smink

Jag gillar Macs lipglass, sitter länge och ger perfekt glans precis som jag vill ha det. Om man inte pussas, äter eller dricker så sitter det hur länge som helst.
/
Mist stockholm har dessa ögonskuggor som jag gillar jättemycket. Färgnyanserna det ger är helt kung.
En färg jag tycker alla ska ha är "Cherokee". Brunbrons är väl så jag kan förklara den.
/
Jag blev så paff när jag prövade den här mascaran, borsten ser ut att inte kunna göra ett skvatt. Men det kunde den och är nu den jag använder mest.
Men mascara beror också på hur man vill ha sina fransar, så man får nästan pröva sig fram. Våga pröva nytt!
/

give me


/
Jag önskar mig en kamera... en kung systemkamera så jag kan ta bilder av mina briljanta ideér när det gäller smink och hår. I have an idea!
/ICH

bilder

Okej, det var jag som hade slarvat bort kabeln... men nu är den hittat.
/
Grilla korv till lunch... ja nu är faktiskt pölser gott igen!
/
Soool, härliga sol
/
Värme
/
zoooming
/
Matlagning...
/
Dags att grilla för andra gången.
/
Slösa med tändvätska.
/
Vardagsrummet.
/
Solbrillor, då är det vår!
/
/ICH

myspys

Självklart har jag tappat kabeln till telefonen så nu kan jag inte lägga upp bilder från helgen. Men den måste vara i rummet och det är inte så stort, så den måste komma fram. Jag tror det är Öystein som tagit den och lagt den nånstans.
/
Har iaf haft en jättemysig helg i deras hyttå i Flekkefjord, bara jag och Öystein. Vi har ätit en massa, spelat Buzz, kortspel, eldat och på lördagen var vi ute hela dagen. Det blev ju superfint väder och vi grillade tills solen gick ner, då blev det lite kallt. De har golvvärme i hela huset så där låg jag. Ville inte riktigt åka tillbaka, skulle lätt kunnat vara där i en vecka till och bara slappna av.
/
Ooops, jag glömde säga grattis till Thomas som fyllde år 20e mars.. Visste ju men glömmer lätt bort folks födelsedagar. Det är dåligt av mig...
/
Måndag igen och jag jobbar kväll..... ett stort BLÄ för det!
Ha en fin dag
/ICH

Marie

Va e de för en da? E de en vanli da? Nä de e ingen vanli da för de är Maries födelsedag hurra hurra hurra!
Världens fulaste bakgrund men världens finaste tjej!
/
/
/
/
/
/ICH

fint

Helgen var kanon.. det var fint väder så på lördagen var vi ute och cyklade, satt vid vattnet och tog en öl. Sen blev det seriöst kortspel på terassen i 4 timmar, jag, Öystein och Ivan.
/
/
Nu längtar jag till påsk... FAMILJEN! =)
/
/ICH

Ceasar

Det här kommer bli en konstig dag. Det är trasigt på jobb så vi ska jobba 17.00-24.00 idag..
/
Igår då, va less vi va jag och Sanra. Vi blev klar med städning och allt till 20.30.. Men då var det fortfarande 2 maskiner som hade mycket kvar att göra för det hade gått sakta under dagen. Då fick alla gå hem, men inte vi. Vi fick stå där på de maskinerna och hjälpa jobba färdigt och städa igen. Så halv 11 blev klockan innan vi var hemma.
När ska vi få belöning för att vi jobbar bra?
/
På veckorna då jag jobbar kväll kollar jag alltid på the dog whisperer när jag äter frukost. Satan vad Ceasar är bra... tänk om det fanns typ tusen stycken av honom som kunde lära folk ett och annat. Alla som har hund borde kolla på hans program och ta åt sig av allt han säger. Brilliant!
/
Jaha, det är ju iaf torsdag idag.. en dag närmare helg.
/ICH

kusin vitamin

Sjukt söta kusiner som det var ett äventyr att umgås med bara över en helg..
/
Har sovit som en kratta med konstant huvudvärk. Tror det går ihop med ryggen. Skyller på mitt monotona (om det ens är ett ord) helvetes jobb! Börjar bli lite lack på att vi alltid får de sista 500 kg med färs...
/
Hörrni, det är bara ONSDAG.. vill ha HELG! Nu jobbar vi till 20.00 på fredagar också, istället för 18. That sucks!
/
/ICH

mascara

Köpte en ny mascara i helgen också, men nu är den spårlöst försvunnen och jag skulle behöva den, typ nyss. Jag skyller på Öystein.
Det är en sak jag inte gillar med att köpa mascara, och att det spelar ganska stor roll var man köper den.
Var in på ett ställe och köpte en, där tog hon i kassan och öppnade och kollade den så att den var bra. Men det spelar ju ingen roll för nu är den ju öppen och jag måste använda den på en gång. Tänk om jag bara köpte en som jag skulle använda om en månad. Så där handlade inte jag mascara nå mer.
/
Vet inte hur många gånger man har köpt en mascara och när man öppnar den så är den torr, för någon har öppnat den redan.
Leta alltid efter de butikerna som har sin mascara igentejpad på ett eller annat vis. Då blir det bäst resultat! Man behöver inte kolla hur borsten ser ut, finns prover och bilder.
/
Det är bara tisdag och jag längtar redan efter helg.. så fort det blir måndag så längtar man ju... Kan vara för att jag inte har ett så värst happy jobb! Nu jobar jag till 22 på kvällen, inte heller så happy.
/
En helt kung låt är Adele-rolling in the deep.. så jäkla svängig!
/
/ICH

makeup

Jag och Öystein..
Vi har haft en lugn helg, ätit mat mest hela tiden tycker jag. Varit på amfi, ätit mat igen, eldat och sett på film. Är fortfarande inte pigg men definitivt på bättringsväg.
/
Katten jag aldrig blir av med, Lotus. Vet ingen som kan sitta och stirra på mig så länge som hon. Hon slutar inte förän jag vet vad hon vill.
/
Införskaffat lite smink. Ett fast puder som täcker väldigt bra. Jag har ingen foundation under och det ger mig en jämn hy utan att jag ser sminkad ut.
Borsten är den skönaste jag provat mot min hy. Den är så len och jag vill inte sluta veva runt med den i mitt ansikte. Är bäst för puder, inte blusher.
En lite orangeguldig ögonskugga som jag köpte, men jag kom på att jag har typ en likadan fast ett annat märke. Nån som vill ha? Är väl ingen idé att ge till någon av mina systrar????
Mac har bra grejer iaf, enligt min åsikt. Jag har ett läppglans från Mac som är det bästa jag nånsin haft faktiskt.
/
Hela Japan är flyttat 2 och en halv meter.. How wierd is that?
/
/ICH

läskigt

Åter idag igen är det skeden, koppen och den varma drycken som är mitt sällskap.
/
Kollar på nyheterna om tsunamien i Japan som är i full gång att förstöra en del av jorden. En av de 20 största tsunamis i världen. Det går fan fort när vågorna böljer fram!
Sånt här tycker jag är sjukt läskigt!
/
/ICH

ingenting

Är inte på jobb idag heller utan sitter hemma och dricker the. Jag har noll energi i kroppen och det är bara sååå tråkigt.
Så jaha nähe, hade väl inte så mycket annat på hjärtat..
Ha en fin torsdag
/ICH

vila

Och idag tog jag mig inte upp ur sängen.. Får liksom allt på en gång.. inte bara förkyld, utan rubbet. Vila hela dagen och dricker the är vad jag gör.
Ja det var väl i princip allt jag hade att säga just nu! =)
/ICH

zombie

Då har jag feber, täppt i näsan och ont i halsen. Stått som en zombie på jobbet, folk har undrat vad det är för fel på mig. Kanske kan man skylla på... penicillin!!
Jag vill också ha sportlov... Får mig att tänka tillbaka när man var yngre och åkte till Björnrike med familjen, det var tider det.
Nu har jag bara lust att krama om mina småtjejer hemma som jag saknar så mycket. Sen vill jag sitta i snön i finvädret och grilla korv.
Min mobil fungerar bra, och jag gillar den mycket. Men den har sina stunder då den är lite knäpp. Därför har jag tänkt på att köpa en ny mobil. Har kikat på några och kommit fram till att köper jag en här så blir den ju norsk. Alltså det blir ju bara ae och deras ö som syns på knapparna, men ändå. Jag vill ha en helsvensk. Så jag gör nog det när jag kommer hem i påsk. Ska bara bestämma mig för en först!
Idag ska jag och Öystein beställa pizza tror jag, såhär på en tisdag jag vet, men snart tappar jag all smak så jag må passa på!
/ICH

Ahahaaa

Öystein har inte längre någon fotboja på sig, blev av med den idag.. Har varit på kvadrat och kikat.
Jag gick in i en sminkbutik fullt med jobbande makeup artister. Frågade en tjej om ett nytt puder jag ville ha. Hon frågade om hon skulle pröva det på mig. "ja visst" sa jag och satte mig ner. Hon veva på med borsten och sa "men gud så fina ögonfransar du har, hur får du till dem så?"
"Jag har lösögonfransar och är också makeup artist"...
Garva gjorde jag när jag kom ut. Makeup artister borde känna igen lösfransar. Särskilt de täta och långa som jag har på mig nu. En annan sak med tippar och andra typer. Och jag hade inte ens eyeliner på mig.
Ska bara lite på mig själv hädanefter, för smink är något jag faktiskt kan!
Ikväll blir det taco, vi fyra...
Trevlig kväll!
/ICH

gifts

Vad jag skulle ge för ett annat jobb. Ett jobb där jag får gå med mina egna kläder, där jag kan fixa håret hur mycket jag vill, där jag kan bära smycken och där jag kan sminka mig fint varenda dag...
Till maj nu Cattis får du stå ut...
/
Har skickat iväg ett brev till moster, då det kommer fram vet jag att hon kommer bli glad. Lilla Vivsan!
/
Kommit fram till att jag har en massa presenter att köpa tills jag kommer hem i påsk.. Men jag gillar ju att shoppa så det ska nog gå.
/
Ha en fin dag
/ICH

samma samma

För kanske 3 veckor sedan hade jag bråttom iväg från jobbet för jag skulle till tandläkaren. Då råkade jag glömma mina hörselkåpor i damernas omklädningsrum... Dem kostade nästan 1000 kr och dagen efter låg dem inte kvar på samma ställe. Jag har frågat dem på kontoret och städtanterna men ingen har sett dem. Det finns en kvinnlig tjuv på Gilde som jag har lust att ge lite stryk! Var tvungen att köpa nya billiga som jag hatar och som inte är hälften så bra.
/
Läste på syrrans blogg att hon tycker allt händer samma lika varje dag. Så känner jag också. Vakna, jobba, äta, sova och duscha nån gång emellan. Men det är ju helgerna som man kan hitta på nåt iaf.
På lördag ska jag, Sanra, Öystein och Tronny äta tacos ilag har vi bestämt.
/
När jag kommer hem i påsk tar jag med mig Öystein också. Han bara måste träffa världens bästa familj!
/
Näe, nu är det dags att sova.
Gonatt
/ICH

no life

Nu när jag tänker efter så går tiden ganska snabbt... för stunden går den sakta, men i det stora hela går det alldeles för fort. Jag stod på den värsta maskinen igår, jag hatar den för det är alltid problem och det går så himla sakta. Kan bara be att Cato har skrivit mig på en annan maskin idag.
Om två veckor börjar vi jobba andra tider.... skittider om ni frågar mig. Vi jobbar till 22.00 på kvällen... Hello no life but korv!
/
Have a nice day...
/ICH

RSS 2.0