rullar på

Idag har jag varit duktig med massa städning.. så nu stinker det klor och rengöringsmedel.
Jag känner mig sprallig med massa energi och det är härligt.
Peekaboo
/ICH

dagens

Jag har blivit så himla blek.. Tror inte jag varit så blek sen jag föddes.
Ge mig sool!
/ICH

Pink

Det är roligt med färger.. ändå fast jag inte känner mig helt bekväm med rosa.
/ICH

en fin dag

Idag är det 12 grader varmt, solen skiner och det blåser inte! Måste vara nåt fel. Men jag har varit ute och njutit sen jag vaknade på min lediga dag. Har också kommit på ett trix för att det ska ta längre tid innan jag får skavsår. Jag har två par strumpor på mig så skon slipper gnaga lika mycket på min fot. Poäng till mig för det. Sen är det en annan sak att det är allmänt obekvämt och att det kan bli lite knöligt, men men. Jag har tagit mig en lång promenad och mina fötter är hela.
/
Jag väntar på att Öys ska vakna ur narkosen så jag kan hämta honom på sjukhuset. Han opererar näsan idag.. Hoppas på en Barry White röst när det här är klart. Annars har han ju låtit ständigt förkyld och snarkat som en fabrik.
/
Ett helt sant bildbevis på hur det gick när vi spelade quizikon. Nog för att jag hade väldigt tur men alla som känner mig vet hur dålig jag är på spel som har med allmänna frågor att göra.
Det här kanske säger ganska mycket om Öys... att han är dummare än mig, hahaa näråå!
/ICH

halva



Hjärtans dag

Hurra hurra och grattis till min syster Anna.. Hur mycket hon fyller är inte relevant, för min syster åldras typ inte.
Du är stark, underbar och en fantastisk människa som jag älskar så otroligt mycket... Typ alla M&M´s som finns i hela världen om jag ska jämföra med nåt.
/
Idag är det också alla hjärtans dag...
Det betyder att jag och Öystein har varit ilag i ett år idag. Helt sjukt vad tiden har gått snabbt.. Men det känns ändå som vi känt varann alltid.
/ICH

grattis

Igår fyllde sötaste Nike 6 år, så himla tråkigt att jag inte är hemma... vill också gå på kalas.
Jag ringde och pratade en stund men sen kom det folk med paket och då hade hon inte tid med mig längre. =)
/
Modell: Nike
/
Idag fyller Sandra Wåger år också så massa kärlek till henne! Jag saknar henne massor..
/ICH

lördag

Påväg till jobbet idag så var jag nära att få en fälg (tror det stavas så) på mig från en bil som körde framför mig. Tur jag hade reflexer... Jag fatta inte alls var det var förns senare.
Jag kunde ha gjort illa mig på riktigt, sant?
/
Måste bara visa en ny eyeliner från make up store.. Den sitter verkligen kung. Och man behöver inte doppa den i nåt, inte använda vatten eller använda borste. Helt perfekt att ha med sig. Den bara fungerar helt tills den tar slut på... "färg".
/
Prata med Fanny i telefonen idag... elle ja, jag pratade. Jag hörde bara att hon andades. Tror hon fortfarande funderar hur i helsike moster Cattis kan låta ifrån en mojäng.
/ICH
/ICH

jag idag


/ICH

och det är...

Försöker använda min kamera men den bara lägger av hela tiden. Det är batteri men ändå slutar den fungera när den vill. Ska jag behöva skicka iväg den igen?
/
Fick höra av en äldre dam som kom fram och sa "Ja tänk om man var lika sprätten som dig". Vad tusan betyder sprätten?
/
Nu ska jag på jobb, ha de!
/ICH

ons

Jag ger alla uppe i Fjälls en stor KRAM för att dem förlorat en mycket fin karl i denna helvetes lavinen i Tänndalen!
Jag själv träffade han en gång men jag vet att han var omtyckt av precis alla.
/
Idag hade jag en praoelev, 15 bast och tyst som en mus, men en glad mus. Jag lät henne städa och göra allt tråkigt. Men sen belönade jag henne med en gratis sminkning.. Och vem vill inte bli sminkad av mig liksom, hahaaa!
Och sen när jag sa att det var slut för idag så gick hon inte... ?
/
Ikväll har Öys och far sin en biokväll.. Jag fick inte följa med!! Närå det är skönt att han vill hitta på nåt med andra också, för det behöver jag själv.
/ICH

mys

Har tänkt på skidbackar, skoter, soliga dagar, svart på en kvart, after skii och allt sånt mys som kommer framöver.
Det är en jäkligt mysig tid på året har jag kommit fram till.
Dessutom längtar jag sjukt mycket efter en fin sommar!
/ICH

fredag

Öys har varit sjuk sen i tisdags.. har gjort allt för att hålla mig på avstånd och tänkt positiva tankar. Men NEJ, imorse var jag täppt i näsan och hade ont i halsen. Tackar, det var ju bara en månad sen jag sist var sjuk.
/
Nu har Stavanger bestämt att det är dags för vinter så nu har vi 2 dm snö.. Inte aktuellt för mig, jag vill ha fina vårdagar! Vinter är inte ok i stora städer, slask.nu.
/
Ätit god mat och slappar av eftersom jag inte är på topp. Men imorrn blir det jobb, då ska jag må bra!
/ICH

Ett

Jag tror jag skulle behöva ett par nya fötter.. Jag har ETT par skor som jag inte får några skador av. Dem börjar lukta illa och lite variation vill man ju ha som tjej. Vet att det finns deospray för skor, men jag vill hellre ha ett par nya.
/ICH

RSS 2.0