Bakdag

Förstâ mig hur jag tänker när ett jobb är viktigt som bara den. När man har noll kronor kvar och kan knappt ta sig ner pâ sveg, dâ är det knapert! Men bara sâ ni vet... Jag SKA âka med er utomlands för det har jag nämligen ocksâ planerat sedan jag gick i nian utan att ni visste om det! =) Jag ska göra allt för att ta mig iväg med mina bästa vänner!

Ikväll och imorgon blir det bakdagar.. Lussebullar idag och havrekex imorrn. Havrekex gjorde allid min mormor sâ det mâste vi bara ha! Man mâste vara ute i god tid med all julbak..

Snacka om att behöva gâ pâ anger management! Hahaha
Personen har tagit en hârdmacka med messmör pâ och sitter och äter i tv rummet. Personen tappar först lite smulor i soffan och sedan tappar mackan lite snabbt upp och ner pâ tshirten. Personen fâr ett utbrott och tar i mackan, vänder den upp och ner och trycker den fast pâ tshirten och slâr sönder den i bitar. Där sitter mackan fastklistrad pâ tröjan! Personen lutar sig bakât med den enorma fläcken och plockar bitar av mackan och äter upp den som om inget hade hänt! Det enda man hör frân personen är "Faaans jävla Mackjävel".

  


Pulka är kung

Förra veckan var jag och Sandra i Stockholm, vi bodde hos Rosanna som jag träffade för första gângen dâ. Men efter 10 minuter med Rosanna sâ kändes det som om jag känt henne hela mitt liv. Konstigt att man kan känna sâ ibland! Men kul hade vi den veckan fastän det gick väldigt fort. Jag hann köpa lite julklappar iaf.. Men nu börjar pengarna ta slut sâ jag fâr göra väldigt lite ett tag framöver. Men man fâr skylla sig själv när man inte har nât jobb! =) Men veras öppnar den 30e sâ snart flyttar man till funäsdalen ett tag och jobbar... det ska bli kul, jag har ju min kära Mi och koppe där!

Jag âkte pulka för första gângen i âr i söndags... herregud vad jag kände mig som ett litet barn igen, blev nästan rädd för mig själv. Men det är ju sâ jävla kul!

I lördags hade jag och mamma en myskväll hemma. Vi spelade musik pâ högsta volym, lagade mat, dansade i köket och drack vin. Efter middagen begav vi oss till Jari (grannen) och bastade, sâ himla härligt. Sen kollade vi pâ en film resten av kvällen och bara myste! En sân kväll behövde jag!

RSS 2.0